İnstagram Ayakkabı Magzamız

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Erkek

istek attim hocam duruma göre alabilirim bende 

Break Dance Bboy MaxeL
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nereodi
    nereodi's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

bir sipariş verdim üstüne basa basa 4 kez siyah diye belirtmeme rağmen beyaz geldi. 

sabah eft yapmıştım sistemsel hata sanırım geçmemiş arkadaş belirtince tekrar gönderdim ücreti. ilk eft akşam saatlerinde hesabına geçince haliyle iade almam gerekti iade aşamasında karşı bankanın eft ücreti benden gitti.

ayakkabı yanlış geldi başlıklı konuşmamızda karşıdan ne iade ne değişim talebi geldi. yine kendim göndereyim dedim bi stoklara bakalım dendi 15-20 gün oldu sanırım bakılıyor hala stoğa.

sonrasında zaten kendim yazmadım ayakkabıyı attım köşeye zaten arada akşam kapriyle giyerim diyordum kaldı.

---

yaşadığım olayı yazmak istedim konuyu yukarıda görünce denk geldi. konu sahibini herhangi bir şeyler itham etmiyorum yaşadığım olayı anlatıyorum belki düzgün biridir yaptığı önceki 100 iş sorunsuz hallolmuştur. ama nedense bu olay rahatsız etti beni paylaşmak istedim bu tarz bi alışverişim olmamıştı daha önce tbt'de.

Hocam kreyzi ye 1 adet iatesiği ayakkabı modelini göndermen hoş olur 

canısı| Keser gibi olma; hep bana, hep bana. Testere gibi ol Bir sana bir bana...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    nereodi bunu yazdı
    Kreyzi bunu yazdı

bir sipariş verdim üstüne basa basa 4 kez siyah diye belirtmeme rağmen beyaz geldi. 

sabah eft yapmıştım sistemsel hata sanırım geçmemiş arkadaş belirtince tekrar gönderdim ücreti. ilk eft akşam saatlerinde hesabına geçince haliyle iade almam gerekti iade aşamasında karşı bankanın eft ücreti benden gitti.

ayakkabı yanlış geldi başlıklı konuşmamızda karşıdan ne iade ne değişim talebi geldi. yine kendim göndereyim dedim bi stoklara bakalım dendi 15-20 gün oldu sanırım bakılıyor hala stoğa.

sonrasında zaten kendim yazmadım ayakkabıyı attım köşeye zaten arada akşam kapriyle giyerim diyordum kaldı.

---

yaşadığım olayı yazmak istedim konuyu yukarıda görünce denk geldi. konu sahibini herhangi bir şeyler itham etmiyorum yaşadığım olayı anlatıyorum belki düzgün biridir yaptığı önceki 100 iş sorunsuz hallolmuştur. ama nedense bu olay rahatsız etti beni paylaşmak istedim bu tarz bi alışverişim olmamıştı daha önce tbt'de.

Hocam kreyzi ye 1 adet iatesiği ayakkabı modelini göndermen hoş olur 

Simdi wpden arkadaslarda gecmis olsun yazdi grupta tokatlanmissin diye dassaga aldilar en azindan 1 2 bisey yazayim dedim senin mesaji gordum :D yine basima bi is geldi diye destek atmissin bugunde adamliga doyduk ibram eyv :')

Ugrasmadim ya acikcasi kardesimin gazlamasiyla beyaz takilirim dedim sanirim toplamda 3 kez giydim ayakkabiyi mermer ve fayans yuzeyde acayip ses yapiyor tabanlari attim oyle koseye. A101e alisveris yapmaya girip sesten dolayi cikmistim hatta. Belki bi bana gelen ayakkabi oyle ses yapiyordu bilemem kimseyi karalama derdim yok iyi kotu tbtde bilenler var beni eskilerden. gerekirse usenmez kayit bile alabilirim. Olan 60 liraya olsun alisveris 1 kere yapiliyor bendeki izlenim kotu oldugu icin unutup gectim acikcasi ibram o yuzden arkadasin mesaja cevap yazmamistim konu uzamasin diye.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek

hocam ayakkabılar çok mu çakma duruyor? fotolarda güzel ama gözle nasıl oluyor ?

çok sırıtmıyorsa almayı düşünüyorum.

Ünide converse almıştım pazardan. beden dersinde giydim. sahaya iner inmez kızın biri aaa çakma converse ne güzel demişti :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek

A101e alisveris yapmaya girip sesten dolayi cikmistim hatta. 

SSHSHSHSHS BU NASİL BİR DRAMDİR :D haykirdim amk :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    ExcaliburTBT bunu yazdı

A101e alisveris yapmaya girip sesten dolayi cikmistim hatta. 

SSHSHSHSHS BU NASİL BİR DRAMDİR :D haykirdim amk :D 

alskjdlaskjdlksjdlkjasdlkajsd amk veyso ya yasçödmasdasdkjsldjls :D

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RimPalace
    RimPalace's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    joe_black bunu yazdı

hocam ayakkabılar çok mu çakma duruyor? fotolarda güzel ama gözle nasıl oluyor ?

Ünide converse almıştım pazardan. beden dersinde giydim. sahaya iner inmez kızın biri aaa çakma converse ne güzel demişti :D

Nerden anlamış 😂

Cumhuriyet rejimi için en ufak rahatımı bile feda etmem.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanqerLine
    DanqerLine's avatar
    Erkek

evet ürünler azaldı elimizde çeşitte sınırlı halen güzel ayakkabılar var :) alan memnun

ABONE OLUN BEYLER PARA KASACAZ : https://www.youtube.com/gecehayatimiz
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PEAK
    PEAK's avatar
    Erkek
    RimPalace bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Nerden anlamış 😂

Yanlış hatırlamıyorsam Benimkisi ayakkabımın arkasından anlamıştı :)

kendisinde de orjinal converse ile geziyordu

Sigara külü ile sirke karıştırılırsa ne olur ?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Erkek
    PEAK bunu yazdı
    RimPalace bunu yazdı
    joe_black bunu yazdı

Nerden anlamış 😂

Yanlış hatırlamıyorsam Benimkisi ayakkabımın arkasından anlamıştı :)

kendisinde de orjinal converse ile geziyordu

ben yazmayı unuttum ayakkabı değildi ya :D 

sweetshirttü :D

o renkte sweet yokmuş conversede ordan ayıkmış. ama gayet kaliteli duuryodu 5 6 sene giydiydim SFADADG

Toplam Hit: 95198 Toplam Mesaj: 186
ayakkabı shoe uygun ayakkabı