folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder İnstagram Ezikliği

İnstagram Ezikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

sa. arkadaşlar telefonumda instagram var. sırf eksik olmasın diye yükledim (: arada öyle şeyler çıkarıyorki " işte birisi x uzun bir aradan sonra bişey paylaşmış" falan. bu instagramın amacı neyki? ne diye böyle şeylere muhtaç? burdaki arkadaşlar instagramı niye kullanır merak ettim. hee bide ben bi kızla tanıştım, telefon numarası veremezmiş instagramdan eklese olurmuş. böyle enteresan olaylada karşılaştım :D

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Erkek

Ben amatör fotoğrafçıyım onun için kullanıyorum mesela. Ama Mark abimiz son zamanlarda iyice içine etmeye başladı uygulamanın. Facebook'tan soğuttu yakında bundan da soğutacak sanırım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

instagramı sildim ben kullanmıyorum 

geçen genelde paylasılmış birşeye yorum yaptım normal bir yorumdu. bitane mal çıkıp kürt terorist dedi amk :D halbuki kafkas asıllıyım

o yüzden amına koyayım instagramın

do_som tarafından 19/Tem/18 17:19 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

instagram face gibi yaşlı işi,,,Sosyal Medya değince Twitter tek 

Acaip derecede agresifim !
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ömer Kerem
    MuTReFT
    MuTReFT's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Eziklik değilde etkileşim diyelim ;) seni dürtüp uygulamayı açmanı istiyor. sen açacaksın ki o reklam gösterip para kazansın ;)

Ego ve kendini beğendirme çabasında olan yaratıklar dışında güzel ve faydalı buluyorum, onun sayesinde bir çok tasarımcı ve güzel işler yapan insanları takip etme fırsatım oluyor, ben görsel (Fotoğraf & Tasarım) beslenme aracı olarak kullanıyorum.

Faydalı bir uygulama ;)

MuTReFT tarafından 19/Tem/18 17:36 tarihinde düzenlenmiştir

Mecburi not: Cahilliğin verdiği CESARET ile ettiği lafın nereye gideceğini hesap edemeyen, düşünemeyen, fikir yoksunu mahlukatlara CEVAP vermiyorum. Adalet Ve Kalkınma Partisi - İstanbul Beyoğlu Teşkilatı 2024/1 dönem aktif üyesi.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Ben de fotograf icin kullaniyorum ama boyle les bi ortam olmaz zaten fotograflari kucuk goruyoruz 18mp fotograf kuculunce daha temiz gorunmesi lazim ama anasini skiyo fotograflarin cok bozuyo kaliteyi 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GuArDiAn55
    GuArDiAn55's avatar
    Erkek

ben meme sayfalarını takip ediyorum tek kullanım amacım mizah.

HACKEROKAN!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı

sa. arkadaşlar telefonumda instagram var. sırf eksik olmasın diye yükledim (: arada öyle şeyler çıkarıyorki " işte birisi x uzun bir aradan sonra bişey paylaşmış" falan. bu instagramın amacı neyki? ne diye böyle şeylere muhtaç? burdaki arkadaşlar instagramı niye kullanır merak ettim. hee bide ben bi kızla tanıştım, telefon numarası veremezmiş instagramdan eklese olurmuş. böyle enteresan olaylada karşılaştım :D

ölümden döndün halen aynısın, karı kıza yürüyon sonra yüz vermeyince ezik diyon : )

istanbula gel, seni ağaca vuralım :)

.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

ölümden döndün halen aynısın, karı kıza yürüyon sonra yüz vermeyince ezik diyon : )

eyvaaah (: ama bi ayarlayım ilk fırsatta gelecem istanbula. istanbula ziyaret sırası bende (;

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    ajan1111 bunu yazdı
    EmiRReiS bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

eyvaaah (: ama bi ayarlayım ilk fırsatta gelecem istanbula. istanbula ziyaret sırası bende (;

gel gel, özledik seni. @underzero ya nargile ısmarlatırız :)

.
Toplam Hit: 6701 Toplam Mesaj: 37
instagram ezikliği