İnstagram Ezikliği
-
sa. arkadaşlar telefonumda instagram var. sırf eksik olmasın diye yükledim (: arada öyle şeyler çıkarıyorki " işte birisi x uzun bir aradan sonra bişey paylaşmış" falan. bu instagramın amacı neyki? ne diye böyle şeylere muhtaç? burdaki arkadaşlar instagramı niye kullanır merak ettim. hee bide ben bi kızla tanıştım, telefon numarası veremezmiş instagramdan eklese olurmuş. böyle enteresan olaylada karşılaştım :D
-
Ben amatör fotoğrafçıyım onun için kullanıyorum mesela. Ama Mark abimiz son zamanlarda iyice içine etmeye başladı uygulamanın. Facebook'tan soğuttu yakında bundan da soğutacak sanırım.
-
instagramı sildim ben kullanmıyorum
geçen genelde paylasılmış birşeye yorum yaptım normal bir yorumdu. bitane mal çıkıp kürt terorist dedi amk :D halbuki kafkas asıllıyım
o yüzden amına koyayım instagramın
do_som tarafından 19/Tem/18 17:19 tarihinde düzenlenmiştir -
instagram face gibi yaşlı işi,,,Sosyal Medya değince Twitter tek
-

-
Eziklik değilde etkileşim diyelim ;) seni dürtüp uygulamayı açmanı istiyor. sen açacaksın ki o reklam gösterip para kazansın ;)
Ego ve kendini beğendirme çabasında olan yaratıklar dışında güzel ve faydalı buluyorum, onun sayesinde bir çok tasarımcı ve güzel işler yapan insanları takip etme fırsatım oluyor, ben görsel (Fotoğraf & Tasarım) beslenme aracı olarak kullanıyorum.
Faydalı bir uygulama ;)
MuTReFT tarafından 19/Tem/18 17:36 tarihinde düzenlenmiştir -
Ben de fotograf icin kullaniyorum ama boyle les bi ortam olmaz zaten fotograflari kucuk goruyoruz 18mp fotograf kuculunce daha temiz gorunmesi lazim ama anasini skiyo fotograflarin cok bozuyo kaliteyi
-
ben meme sayfalarını takip ediyorum tek kullanım amacım mizah.
-
ajan1111 bunu yazdı
sa. arkadaşlar telefonumda instagram var. sırf eksik olmasın diye yükledim (: arada öyle şeyler çıkarıyorki " işte birisi x uzun bir aradan sonra bişey paylaşmış" falan. bu instagramın amacı neyki? ne diye böyle şeylere muhtaç? burdaki arkadaşlar instagramı niye kullanır merak ettim. hee bide ben bi kızla tanıştım, telefon numarası veremezmiş instagramdan eklese olurmuş. böyle enteresan olaylada karşılaştım :D
ölümden döndün halen aynısın, karı kıza yürüyon sonra yüz vermeyince ezik diyon : )
istanbula gel, seni ağaca vuralım :)
-
EmiRReiS bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
ölümden döndün halen aynısın, karı kıza yürüyon sonra yüz vermeyince ezik diyon : )
eyvaaah (: ama bi ayarlayım ilk fırsatta gelecem istanbula. istanbula ziyaret sırası bende (;
-
ajan1111 bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
eyvaaah (: ama bi ayarlayım ilk fırsatta gelecem istanbula. istanbula ziyaret sırası bende (;
gel gel, özledik seni. @underzero ya nargile ısmarlatırız :)