folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder İnstagram Ezikliği

İnstagram Ezikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    frekaze
    frekaze's avatar
    Erkek

Bir ara güzeldi satın alınmadan önce şimdi bakıyorum zırt pırt şeyler çıkıyor mal mal şeyler çıkıyor doğru düzgün küfür etmeyen biriyim lakin. Adama zorla küfür ettirirler. Bunlardan hariç yabancı siteler buldum çat pat yarı ingilizce yarı almanca güzel sohbet oluyor. Asıl konu istegram mıdır ne poktur webin çöplüğü resmen özellikle çevremdekiler illa birşey paylaşayım modunda sıçtığın tezeği paylaşacak insanlar tanıyorum. Kısacası uzak durun. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi

Sosyal hesapların çoğunun belli süre sonra boku çıkıyor hepsi karı kız herif ayarlama platformuna dönüyor 

Face i kapatacagim ama kulüp faliyetlerini ordan takip ettiğin için kapatamıyorum 

Instagram da bozdu 

twitter ödüllük bunların yanında 

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek
    EmiRReiS bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı
    EmiRReiS bunu yazdı
    ajan1111 bunu yazdı

sa. arkadaşlar telefonumda instagram var. sırf eksik olmasın diye yükledim (: arada öyle şeyler çıkarıyorki " işte birisi x uzun bir aradan sonra bişey paylaşmış" falan. bu instagramın amacı neyki? ne diye böyle şeylere muhtaç? burdaki arkadaşlar instagramı niye kullanır merak ettim. hee bide ben bi kızla tanıştım, telefon numarası veremezmiş instagramdan eklese olurmuş. böyle enteresan olaylada karşılaştım :D

ölümden döndün halen aynısın, karı kıza yürüyon sonra yüz vermeyince ezik diyon : )

istanbula gel, seni ağaca vuralım :)

eyvaaah (: ama bi ayarlayım ilk fırsatta gelecem istanbula. istanbula ziyaret sırası bende (;

gel gel, özledik seni. @underzero ya nargile ısmarlatırız :)

bende özledim hepinizi (; under. amcaya nargile ısmarlatıyorsak koşa koşa bile gelirim :D (; hem bi elini öpmem gerek o sebebini bilir ;)

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

karı kız kovalıyoruz

1-2 caps sayfasına bakıyoruz

karı kız kovalıyoruz

taraftarı olduğumuz takımın fotolarına seri like atıyoruz

karı kız kovalıyoruz

natgeo, earthtravel gibi sayfalarda gidemediğimiz yerlere bakıp çift tık atıyoruz

karı kız kovalıyoruz

yine karı kız kovalıyoruz

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Herkes yaşadığı lüks hayatı hava atmaya çalışıyor, instagram başka bir sike yaramıyor.

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dhmm
    dhmm's avatar
    Erkek
    Noyan bunu yazdı

Herkes yaşadığı lüks hayatı hava atmaya çalışıyor, instagram başka bir sike yaramıyor.

Hepsi ayni, hepsinde ayni hocam. yakinda tuvalettede paylasim yapacaklar.... :)

Ozgurluk aslinda her istedigini yapabilmek degildir, istemedigini yapmamaktir. // Verdigin degeri gormeyince, gordugun degeri ver !!! // Hayatin herkes icin bir bavulu vardir !!! // Dusmek gerekir bazen hayatta; kalkmayi ogrenebilmek icin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BenSen
    BenSen's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bitek o olsa keşke hele bide takipçin azsa ezik oluyosun arkdaş anlamadığım şu bir insan neden her yaşadığı anı sürekli paylaşırki senin hayatın sana özel aq

hep bide kendini insanlara gösterme beğendirme çabası ünlü olucam diye mal olan nesil bunun sonu gelmez durum kritik gerizekalı sürekli tüketici bir nesil yetişiyor

şuan sonumuz hiç iyi görünmüyor.

Ne güzel demiş ”Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.” (Karl Marx)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    saku
    saku's avatar
    Erkek

Yalnız konudaki birçok kişi instagram'ı değil de kendi çevresinden şikayet ediyor haberi yok. :D Benim feed'imde bahsettiğiniz olaylardan 1 tanesi yok. İnstagram üzerimizden para kazanmaya çalışan sıradan bi uygulamadır. Tü kaka dediğiniz şeyler sizin çevrenizdeki insanlar :D 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

Güzel kullanırım 

@mustykte 

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Bana en lüzumsuz gelen sosyal medya Twitter.

while (1<2)
Toplam Hit: 6258 Toplam Mesaj: 37
instagram ezikliği