İnstagram Ezikliği
-
Bir ara güzeldi satın alınmadan önce şimdi bakıyorum zırt pırt şeyler çıkıyor mal mal şeyler çıkıyor doğru düzgün küfür etmeyen biriyim lakin. Adama zorla küfür ettirirler. Bunlardan hariç yabancı siteler buldum çat pat yarı ingilizce yarı almanca güzel sohbet oluyor. Asıl konu istegram mıdır ne poktur webin çöplüğü resmen özellikle çevremdekiler illa birşey paylaşayım modunda sıçtığın tezeği paylaşacak insanlar tanıyorum. Kısacası uzak durun.
-
Sosyal hesapların çoğunun belli süre sonra boku çıkıyor hepsi karı kız herif ayarlama platformuna dönüyor
Face i kapatacagim ama kulüp faliyetlerini ordan takip ettiğin için kapatamıyorum
Instagram da bozdu
twitter ödüllük bunların yanında
-
EmiRReiS bunu yazdıajan1111 bunu yazdıEmiRReiS bunu yazdıajan1111 bunu yazdı
sa. arkadaşlar telefonumda instagram var. sırf eksik olmasın diye yükledim (: arada öyle şeyler çıkarıyorki " işte birisi x uzun bir aradan sonra bişey paylaşmış" falan. bu instagramın amacı neyki? ne diye böyle şeylere muhtaç? burdaki arkadaşlar instagramı niye kullanır merak ettim. hee bide ben bi kızla tanıştım, telefon numarası veremezmiş instagramdan eklese olurmuş. böyle enteresan olaylada karşılaştım :D
ölümden döndün halen aynısın, karı kıza yürüyon sonra yüz vermeyince ezik diyon : )
istanbula gel, seni ağaca vuralım :)
eyvaaah (: ama bi ayarlayım ilk fırsatta gelecem istanbula. istanbula ziyaret sırası bende (;
gel gel, özledik seni. @underzero ya nargile ısmarlatırız :)
bende özledim hepinizi (; under. amcaya nargile ısmarlatıyorsak koşa koşa bile gelirim :D (; hem bi elini öpmem gerek o sebebini bilir ;)
-
karı kız kovalıyoruz
1-2 caps sayfasına bakıyoruz
karı kız kovalıyoruz
taraftarı olduğumuz takımın fotolarına seri like atıyoruz
karı kız kovalıyoruz
natgeo, earthtravel gibi sayfalarda gidemediğimiz yerlere bakıp çift tık atıyoruz
karı kız kovalıyoruz
yine karı kız kovalıyoruz
-
Herkes yaşadığı lüks hayatı hava atmaya çalışıyor, instagram başka bir sike yaramıyor.
-
Noyan bunu yazdı
Herkes yaşadığı lüks hayatı hava atmaya çalışıyor, instagram başka bir sike yaramıyor.
Hepsi ayni, hepsinde ayni hocam. yakinda tuvalettede paylasim yapacaklar.... :)
-
bitek o olsa keşke hele bide takipçin azsa ezik oluyosun arkdaş anlamadığım şu bir insan neden her yaşadığı anı sürekli paylaşırki senin hayatın sana özel aq
hep bide kendini insanlara gösterme beğendirme çabası ünlü olucam diye mal olan nesil bunun sonu gelmez durum kritik gerizekalı sürekli tüketici bir nesil yetişiyor
şuan sonumuz hiç iyi görünmüyor.
-
Yalnız konudaki birçok kişi instagram'ı değil de kendi çevresinden şikayet ediyor haberi yok. :D Benim feed'imde bahsettiğiniz olaylardan 1 tanesi yok. İnstagram üzerimizden para kazanmaya çalışan sıradan bi uygulamadır. Tü kaka dediğiniz şeyler sizin çevrenizdeki insanlar :D
-
Güzel kullanırım
@mustykte
-
Bana en lüzumsuz gelen sosyal medya Twitter.