folder Tahribat.com Forumları
linefolder Sosyal Ağlar
linefolder İnstagram Ezikliği

İnstagram Ezikliği

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi
    tereke34 bunu yazdı
    izzmarit bunu yazdı

Ayrica milletin guzel gorunen hayatinin sizi neden uyuz ettigini de anlamadim, rahatsiz oluyorsaniz kiskaniyorsaniz yapmacik buluyorsaniz takip etmeyin. Bakmayinca yok hukmundeler siz kendi isteginizle sokuyorsunuz o tipleri hayatiniza. 

Twitteri olmayan, facebookun sifresini unutup kurtarmaya usenen, instagramda sadece 80 takipcisi olan onlar da es dost olan izmarit bildirdi.

Toplum bilimcimiz konuştu :)) 

bende hiçbiri yok. Telefonda resim bile çekmiyorum. Kafam rahat. Zaten benden rahatı gevşektir.

:D toplumbilimciler dovmeyecekse korku tabanli psikolojiyi cok begendigim icin sosyal hayatta da kalmanin ozunu soyle ifade etmek istiyorum: improvise, adapt, overcome. 

Bu ozetimden bireylerdeki despotizme yatkinligin toplumu aslinda ne kadar kotu etkiledigine dair konuyla ilgili bir sonuc cikarabilecek bir yigit varsa da onunde saygiyla egilmeyi bekliyorum.

sigara değil, balık olan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BenSen
    BenSen's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

syn mürid ve mürideler Mizah sayfası bana ait Gülmek isteyen içeri girsin = instagram.com/fatalstation

@fatalstation DİKKAT BU REKLAM DEĞİL ÖNERİDİR :D

BenSen tarafından 27/Tem/18 13:31 tarihinde düzenlenmiştir

Ne güzel demiş ”Dünyayı anlamak yetmez, onu değiştirmek gerekir.” (Karl Marx)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

Ben de kendi ezik hesabimi yazayim,  soloturk turk yildizlari falan cekmeyi seviyorum isteyenler takip edebilir

https://www.instagram.com/tanersaka41/

Tnrsk tarafından 27/Tem/18 13:28 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Sadece facebook hesabım vardı onuda sildim aylar önce o kadar rahatım ki anlatamam :)

طדṮ
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeybekustasi
    zeybekustasi's avatar
    Erkek

Silmek istiyorum ancak silemiyorum. Etkili kullanmayan çok şey kaybediyor bence. Örneğin,

Araba sayfalarını takip ederek arabalarla ilgili çok şey öğrendim. Çok kaliteli ustalar buldum.

Mahallenin bile face sayfası var orada ihtiyaç sahipleri için yardım yapabilme şansı oluyor bazen temizlikçi arıyorsun yazıyorsun hemen öneriler sıralanıyor.

Okul grupları için her şey zaten orada paylaşılıyor.

Instagram ise şov meselesi. Orada kendinize bir kimlik inşaa ediyorsunuz.

https://www.youtube.com/watch?v=WC3-71NKwPw
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    marad10a
    marad10a's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Internet bu nesilleri bozdu minvalinde konusulmus, ona katilmiyorum. Eski nesiller de ayniydi. Sadece internet olmadigi icin gorgusuzluklerini siz gormuyordunuz o kadar. Yoksa bu neslin cocuklari saksida yetismedi, mesela onlarin da anneleri "gun" yapiyor ve bircogu dugunde takilan butun takilari kollarina gecirip sangir sungur patates salatasi servis ediyordu. Sadece olay telefonun ucunda olmadigi icin sizin haberiniz yoktu. Aslinda dogada da hayat boyle isliyor. Guvercinler de ciftlesmek istediklerine kanatlarini kuyruklarini kabartarak dans ederek, kendilerini oldugundan daha buyuk gostererek yaklasiyor. Secilmek icin ozelliklerini ve digerlerinden farkini kendi turunun toplumu icinde sergilemek ve digerleriyle yarismak, kapismak gerekiyor. 

Telefon numarasi yerine instagram ya da facebook vermek mantikli cunku sizi tenzih ediyorum ama bizim erkeklerin malliginin limiti yok, telefon numarasi dagildigi zaman sabahin besinde insani sinirlendirebilecek bir sey. Sosyal medya oyle degil, basarsin engeli biter gider.

Ayrica milletin guzel gorunen hayatinin sizi neden uyuz ettigini de anlamadim, rahatsiz oluyorsaniz kiskaniyorsaniz yapmacik buluyorsaniz takip etmeyin. Bakmayinca yok hukmundeler siz kendi isteginizle sokuyorsunuz o tipleri hayatiniza. 

Twitteri olmayan, facebookun sifresini unutup kurtarmaya usenen, instagramda sadece 80 takipcisi olan onlar da es dost olan izmarit bildirdi.

Katılıyorum. Instagramım da yok bu arada.

Milletin derdine bak :D

Toplam Hit: 6686 Toplam Mesaj: 37
instagram ezikliği