Instagram'da Ürün Pazarlama Botu
-
KaptaN bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Zamanında yapmıştım ticari açıdan kullanmamıştım ama hemen yapayım da free olarak dağıtayım. :P
Şaka bi yana tabi hayırlı işler sana. :)
Yapsam bile tbt kullanıcı apisi ile onaylama alıp sadece o kişilere açarım programı. :)
Hadi bi hayır işle bari :=) hashtage göre follow yorum vb.. Atsın :)
Bu arada 10 tl konusunda ciddiydim ama arkadaş iplememiş, neyse.
İplememek değil dostum yanlış anlama :) Mantıklı gelmedi fiyatı aylık 100 TL olarak düşünüyorum; şöyle ki zaten düşüncelerinizi almak için açtım konuyu 10 TL çok az sende biliyorsun.
Hashtag sayısına vb. kriterlere göre ücret temin etmekte bence yanlış, müşteri her istediğini yapmak için 100 TL ödemeli.
-
janni bunu yazdı
Banada lazım pm atsana bir tane
Açıktan yazayım, ücret konusu biraz sorun oldu çünkü Aylık 100 TL olarak düşünüyorum, daha canlı'ya alınmış bir fikir değil henüz ama :)
Önerin nedir ?
-
IamFree bunu yazdıjanni bunu yazdı
Banada lazım pm atsana bir tane
Açıktan yazayım, ücret konusu biraz sorun oldu çünkü Aylık 100 TL olarak düşünüyorum, daha canlı'ya alınmış bir fikir değil henüz ama :)
Önerin nedir ?
iyi para
-
100 tlde çok değil mi sence? Bence öncelik olarak başlangıçta yaparsın aylık 50 tl gibi insanlar dener, sonra da beğenen insanlara 3 aylık paket yapıp 200 tlden verebilirsin ya da aylık isteyen olursa 100 tl üzerinden bence daha iyi olabilir tabiki sana kalmış bir şey.
-
Thanatos bunu yazdı
100 tlde çok değil mi sence? Bence öncelik olarak başlangıçta yaparsın aylık 50 tl gibi insanlar dener, sonra da beğenen insanlara 3 aylık paket yapıp 200 tlden verebilirsin ya da aylık isteyen olursa 100 tl üzerinden bence daha iyi olabilir tabiki sana kalmış bir şey.
Haklısın ancak şöyle ki, empati yaparak yola çıkıyorum hep.
50 TL ' lik bir sisteme üye olsam, 3-4 ay sonra 100 TL yapsalar bende kötü bir izlenim bırakabilir. Aslında izlenim demiyelim, şöyle "büyüdüler" fikrini aşılar, ancak bu durumdan rahatsız olurum.
O yüzden 100 TL ile ömür boyu sevgilerle demeyi düşünüyorum :)
-
Neyde yazdın programı? En önemlisi kullanıcı programı web panelinde mi yönetiyor, exe mi? mobil mi?
Yayına almadığını söylemişsin. Gerekli testlerini yaptın mı? Bu işi aktif olarak kullandığın hesap var mı?
-
Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.
-
JerusaLem bunu yazdı
Neyde yazdın programı? En önemlisi kullanıcı programı web panelinde mi yönetiyor, exe mi? mobil mi?
Yayına almadığını söylemişsin. Gerekli testlerini yaptın mı? Bu işi aktif olarak kullandığın hesap var mı?
Evet bir demo izlemek lazım.
-
JerusaLem bunu yazdı
Selam,
MVC ile yazdım, kullanıcı robotu panelden yönetecek evet.
Yayına almadım henüz, daha önce .exe yazmıştım ancak müşterilerime .exe'yi gönderemediğim için kendim yönetiyordum.
Aktif olarak kullanılan : https://www.instagram.com/gelinlikkirala/ hesabı vardı 4 ay önce bıraktı, ilgilenemediğim için sistemle böyle bir web sitesi yapmaya karar verdim.
-
IamFree bunu yazdıKaptaN bunu yazdıpSkpt bunu yazdı
Zamanında yapmıştım ticari açıdan kullanmamıştım ama hemen yapayım da free olarak dağıtayım. :P
Şaka bi yana tabi hayırlı işler sana. :)
Yapsam bile tbt kullanıcı apisi ile onaylama alıp sadece o kişilere açarım programı. :)
Hadi bi hayır işle bari :=) hashtage göre follow yorum vb.. Atsın :)
Bu arada 10 tl konusunda ciddiydim ama arkadaş iplememiş, neyse.
İplememek değil dostum yanlış anlama :) Mantıklı gelmedi fiyatı aylık 100 TL olarak düşünüyorum; şöyle ki zaten düşüncelerinizi almak için açtım konuyu 10 TL çok az sende biliyorsun.
Hashtag sayısına vb. kriterlere göre ücret temin etmekte bence yanlış, müşteri her istediğini yapmak için 100 TL ödemeli.
yurtdisinda daha ucuz instagram botlari.