folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Instagram'da Ürün Pazarlama Botu

Instagram'da Ürün Pazarlama Botu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    KaptaN bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

Zamanında yapmıştım ticari açıdan kullanmamıştım ama hemen yapayım da free olarak dağıtayım. :P

Şaka bi yana tabi hayırlı işler sana. :)

Yapsam bile tbt kullanıcı apisi ile onaylama alıp sadece o kişilere açarım programı. :)

Hadi bi hayır işle bari :=)  hashtage göre follow yorum vb..  Atsın :) 

Bu arada 10 tl konusunda ciddiydim ama arkadaş iplememiş,  neyse. 

İplememek değil dostum  yanlış anlama :) Mantıklı gelmedi fiyatı aylık 100 TL olarak düşünüyorum; şöyle ki zaten düşüncelerinizi almak için açtım konuyu 10 TL çok az sende biliyorsun. 

Hashtag sayısına vb. kriterlere göre ücret temin etmekte bence yanlış, müşteri her istediğini yapmak için 100 TL ödemeli. 

Farkı,farklı olan yaratır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    janni bunu yazdı

Banada lazım pm atsana bir tane

Açıktan yazayım, ücret konusu biraz sorun oldu çünkü Aylık 100 TL olarak düşünüyorum, daha canlı'ya alınmış bir fikir değil henüz ama :)

Önerin nedir ? 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    IamFree bunu yazdı
    janni bunu yazdı

Banada lazım pm atsana bir tane

Açıktan yazayım, ücret konusu biraz sorun oldu çünkü Aylık 100 TL olarak düşünüyorum, daha canlı'ya alınmış bir fikir değil henüz ama :)

Önerin nedir ? 

iyi para

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thanatos
    Thanatos's avatar
    Erkek

100 tlde çok değil mi sence? Bence öncelik olarak başlangıçta yaparsın aylık 50 tl gibi insanlar dener, sonra da beğenen insanlara 3 aylık paket yapıp 200 tlden verebilirsin ya da aylık isteyen olursa 100 tl üzerinden  bence daha iyi olabilir tabiki sana kalmış bir şey.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    Thanatos bunu yazdı

100 tlde çok değil mi sence? Bence öncelik olarak başlangıçta yaparsın aylık 50 tl gibi insanlar dener, sonra da beğenen insanlara 3 aylık paket yapıp 200 tlden verebilirsin ya da aylık isteyen olursa 100 tl üzerinden  bence daha iyi olabilir tabiki sana kalmış bir şey.

Haklısın ancak şöyle ki, empati yaparak yola çıkıyorum hep.

50 TL ' lik bir sisteme üye olsam, 3-4 ay sonra 100 TL yapsalar bende kötü bir izlenim bırakabilir. Aslında izlenim demiyelim, şöyle "büyüdüler" fikrini aşılar, ancak bu durumdan rahatsız olurum.

O yüzden 100 TL ile ömür boyu sevgilerle demeyi düşünüyorum :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Neyde yazdın programı? En önemlisi kullanıcı programı web panelinde mi yönetiyor, exe mi? mobil mi?

Yayına almadığını söylemişsin. Gerekli testlerini yaptın mı? Bu işi aktif olarak kullandığın hesap var mı?

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    doganaydin
    doganaydin's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branimir
    Branimir's avatar
    Erkek
    JerusaLem bunu yazdı

Neyde yazdın programı? En önemlisi kullanıcı programı web panelinde mi yönetiyor, exe mi? mobil mi?

Yayına almadığını söylemişsin. Gerekli testlerini yaptın mı? Bu işi aktif olarak kullandığın hesap var mı?

Evet bir demo izlemek lazım.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    JerusaLem bunu yazdı

Selam,

MVC ile yazdım, kullanıcı robotu panelden yönetecek evet.

Yayına almadım henüz, daha önce .exe yazmıştım ancak müşterilerime .exe'yi gönderemediğim için kendim yönetiyordum.

Aktif olarak kullanılan : https://www.instagram.com/gelinlikkirala/  hesabı vardı 4 ay önce bıraktı, ilgilenemediğim için sistemle böyle bir web sitesi yapmaya karar verdim.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek
    IamFree bunu yazdı
    KaptaN bunu yazdı
    pSkpt bunu yazdı

Zamanında yapmıştım ticari açıdan kullanmamıştım ama hemen yapayım da free olarak dağıtayım. :P

Şaka bi yana tabi hayırlı işler sana. :)

Yapsam bile tbt kullanıcı apisi ile onaylama alıp sadece o kişilere açarım programı. :)

Hadi bi hayır işle bari :=)  hashtage göre follow yorum vb..  Atsın :) 

Bu arada 10 tl konusunda ciddiydim ama arkadaş iplememiş,  neyse. 

İplememek değil dostum  yanlış anlama :) Mantıklı gelmedi fiyatı aylık 100 TL olarak düşünüyorum; şöyle ki zaten düşüncelerinizi almak için açtım konuyu 10 TL çok az sende biliyorsun. 

Hashtag sayısına vb. kriterlere göre ücret temin etmekte bence yanlış, müşteri her istediğini yapmak için 100 TL ödemeli. 

yurtdisinda daha ucuz instagram botlari.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
Toplam Hit: 5746 Toplam Mesaj: 51
instagram instagram takip