folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Instagram'da Ürün Pazarlama Botu

Instagram'da Ürün Pazarlama Botu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek

Ben yıllık 100 tlye satıyorum yaw ucuz mu veriyorum acaba :)

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    doganaydin bunu yazdı

Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.

ilk başta konuyu şaka gırgır amaçlı sanmıştım , müridlerle filan paylaşılıyor sanmıştım

ilerledikçe ciddi oldugunu anladım , aylık 100 tl nedir abi , 20 kişi alsa aylık 2bin lira eder :D asgariden fazla

agzım açık takip ediyorum konuyu , eğer öyle bir satış grafiği öyle bir fiyatı varsa yarak kürek her şeye "bot" yazacağıma/yazılacağına buna yöneliyim/yönelelim.

10 tl çok azlar , 100 tl başlangıc için iyiler falan filan...

takip + çizik

http://www.leyladansonra.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek

@ozgunlu Şu abime bi cevap verseydiniz + bide bende arıyorum da Instagramın kendi apisi yok sanırım yani dev.Instagram'da sadece hesabın ID-Name gibi şeyleri JSon olarak döndürmesi. Başka post url yok Like Comment vs vs . gibi Varsa bizi de yönlendirir misiniz ? 

-Söylemeyeyim ben kazanırım diyorsan da eyvallah öyle yada böyle bulunur zaten Pot URL'ler herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım dimi @ozgunlu :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shephard
    Shephard's avatar
    Erkek
    IamFree bunu yazdı

Selam Mürid ve Mürideler

Bildiğiniz gibi geçen seneden beri instagram'da ürün satışı-pazarlaması yapan hesapların sayısı gittikte arttı. Bende bunu bir fırsata dönüştürmek için bir robot yazdım.

Robotun yaptığı 4 özellik var;

-Like

-Follow

-Comment

-Unfollow

Örnek vererek anlatayım; Siz, ayakkabı satmak istiyorsunuz ve bir instagram hesabı açtınız. Geniş kitlelere ulaşamıyorsunuz, takipçiniz az vb. gibi sorunlar ile karşılaşıyorsunuz. 

İşte bot burda devreye giriyor, belirlediğiniz hashtaglere; Yorum,Takip, Beğeni işlemi gerçekleştirebiliyor. #ayakkabım hashtagine beğeni ve yorum gönderiyor, böylece ayakkabı ile ilgilenen doğru kitleye ulaşmış oluyorsunuz, kullanıcı markanızı tanımış oluyor.

Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Ücret konusunda aklımda soru işaretleri dolaşmakta aylık ücret düşünüyorum sizlerin düşüncelerini bekliyorum.

Not: Bu tarz konuların açılacağı konu başlığını bilmediğimden dolayı eğer konuyu yanlış yere açmış isem MOD tarafından uyarılıp konunun ilgili yere taşınmasını rica ederim.

fiyat teklifi alabilirmiyim hocam.

Turkey, Photographer. #socialmedia #photography #videography #interior #architectural #food #lifestyle #fashion #product #aerial #drone
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    tolgasen bunu yazdı

Selam, yıllık 100 tl ile sattığın ürünün özelliklerini varsa linkini paylaşırmısın ?

Farkı,farklı olan yaratır.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    doganaydin bunu yazdı

Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.

ilk başta konuyu şaka gırgır amaçlı sanmıştım , müridlerle filan paylaşılıyor sanmıştım

ilerledikçe ciddi oldugunu anladım , aylık 100 tl nedir abi , 20 kişi alsa aylık 2bin lira eder :D asgariden fazla

agzım açık takip ediyorum konuyu , eğer öyle bir satış grafiği öyle bir fiyatı varsa yarak kürek her şeye "bot" yazacağıma/yazılacağına buna yöneliyim/yönelelim.

10 tl çok azlar , 100 tl başlangıc için iyiler falan filan...

takip + çizik

Selam :)

arkadaşlar hayat apiden ibaret değil.. 

api ile yapmayı başaran iban göndersin, istediği ücreti ödeyeceğim :)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    biri
    biri's avatar
    Erkek
    IamFree bunu yazdı
    tolgasen bunu yazdı

Selam, yıllık 100 tl ile sattığın ürünün özelliklerini varsa linkini paylaşırmısın ?

https://www.socifly.com/instafly.html

¯\(ツ)/¯ ฏ๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎๎
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı

@ozgunlu Şu abime bi cevap verseydiniz + bide bende arıyorum da Instagramın kendi apisi yok sanırım yani dev.Instagram'da sadece hesabın ID-Name gibi şeyleri JSon olarak döndürmesi. Başka post url yok Like Comment vs vs . gibi Varsa bizi de yönlendirir misiniz ? 

-Söylemeyeyim ben kazanırım diyorsan da eyvallah öyle yada böyle bulunur zaten Pot URL'ler herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım dimi @ozgunlu :)

Nasıl yaptığımı tabikide anlatmayacağım dostum ancak bu yazdığınız yorumlar ile sistemi çok hafife alıyorsunuz, piyasada bulunan botlardan zannettiniz sanırım.

sana genede teşekkür ediyorum hiç olmazsa api ile 10 dk mantığı ile yaklaşmamışsı, sağol :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    Shephard bunu yazdı
    IamFree bunu yazdı

Selam Mürid ve Mürideler

Bildiğiniz gibi geçen seneden beri instagram'da ürün satışı-pazarlaması yapan hesapların sayısı gittikte arttı. Bende bunu bir fırsata dönüştürmek için bir robot yazdım.

Robotun yaptığı 4 özellik var;

-Like

-Follow

-Comment

-Unfollow

Örnek vererek anlatayım; Siz, ayakkabı satmak istiyorsunuz ve bir instagram hesabı açtınız. Geniş kitlelere ulaşamıyorsunuz, takipçiniz az vb. gibi sorunlar ile karşılaşıyorsunuz. 

İşte bot burda devreye giriyor, belirlediğiniz hashtaglere; Yorum,Takip, Beğeni işlemi gerçekleştirebiliyor. #ayakkabım hashtagine beğeni ve yorum gönderiyor, böylece ayakkabı ile ilgilenen doğru kitleye ulaşmış oluyorsunuz, kullanıcı markanızı tanımış oluyor.

Fikirlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

Ücret konusunda aklımda soru işaretleri dolaşmakta aylık ücret düşünüyorum sizlerin düşüncelerini bekliyorum.

Not: Bu tarz konuların açılacağı konu başlığını bilmediğimden dolayı eğer konuyu yanlış yere açmış isem MOD tarafından uyarılıp konunun ilgili yere taşınmasını rica ederim.

fiyat teklifi alabilirmiyim hocam

Selam dostum, sana 3 ay ücretsiz.

bana özel mesaj gönderirmisin, sabah iş yerine geçtiğimde iletişime geçelim :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    IamFree bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Nasıl yaptığımı tabikide anlatmayacağım dostum ancak bu yazdığınız yorumlar ile sistemi çok hafife alıyorsunuz, piyasada bulunan botlardan zannettiniz sanırım.

sana genede teşekkür ediyorum hiç olmazsa api ile 10 dk mantığı ile yaklaşmamışsı, sağol :)

Ciddi ciddi 100 liraya aylık veriliyorsa allahını yaparım bunun :O

Ağzım açık takipteyim P_P

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 6319 Toplam Mesaj: 51
instagram instagram takip