folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Instagram'da Ürün Pazarlama Botu

Instagram'da Ürün Pazarlama Botu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iQsuz
    iQsuz's avatar
    Erkek

fiyat teklifi alabilirmiyim?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    ozgunlu bunu yazdı
    IamFree bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

@ozgunlu Şu abime bi cevap verseydiniz + bide bende arıyorum da Instagramın kendi apisi yok sanırım yani dev.Instagram'da sadece hesabın ID-Name gibi şeyleri JSon olarak döndürmesi. Başka post url yok Like Comment vs vs . gibi Varsa bizi de yönlendirir misiniz ? 

-Söylemeyeyim ben kazanırım diyorsan da eyvallah öyle yada böyle bulunur zaten Pot URL'ler herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım dimi @ozgunlu :)

Nasıl yaptığımı tabikide anlatmayacağım dostum ancak bu yazdığınız yorumlar ile sistemi çok hafife alıyorsunuz, piyasada bulunan botlardan zannettiniz sanırım.

sana genede teşekkür ediyorum hiç olmazsa api ile 10 dk mantığı ile yaklaşmamışsı, sağol :)

Ciddi ciddi 100 liraya aylık veriliyorsa allahını yaparım bunun :O

Ağzım açık takipteyim P_P

Abi yaparsan bi pm de ben alayım :) GET-POST Url'lerini bulduğun bi kaynak olursa paylaşırsen sevinirim :D Aylık 100 TL  ye vermek yerine kendi uygulama Reklamlarımı yaparım :) Instagram = Reklam

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

php icin isteyenler buradaki unofficial api'yi inceleyebilir.

upload felan filan alayini yapiyor. bir kac ay once denemistim.

https://github.com/mgp25/Instagram-API/wiki

farkli bir yontem:

http://lancenewman.me/posting-a-photo-to-instagram-without-a-phone/ makale

http://lancenewman.me/ig/index.php?src=iframe  örnek.

hermesthecat tarafından 09/Mar/16 01:37 tarihinde düzenlenmiştir

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    IamFree bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

@ozgunlu Şu abime bi cevap verseydiniz + bide bende arıyorum da Instagramın kendi apisi yok sanırım yani dev.Instagram'da sadece hesabın ID-Name gibi şeyleri JSon olarak döndürmesi. Başka post url yok Like Comment vs vs . gibi Varsa bizi de yönlendirir misiniz ? 

-Söylemeyeyim ben kazanırım diyorsan da eyvallah öyle yada böyle bulunur zaten Pot URL'ler herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım dimi @ozgunlu :)

Nasıl yaptığımı tabikide anlatmayacağım dostum ancak bu yazdığınız yorumlar ile sistemi çok hafife alıyorsunuz, piyasada bulunan botlardan zannettiniz sanırım.

sana genede teşekkür ediyorum hiç olmazsa api ile 10 dk mantığı ile yaklaşmamışsı, sağol :)

Abi yaparsan bi pm de ben alayım :) GET-POST Url'lerini bulduğun bi kaynak olursa paylaşırsen sevinirim :D Aylık 100 TL  ye vermek yerine kendi uygulama Reklamlarımı yaparım :) Instagram = Reklam

Selam mürid,

uygulama reklamları için tweetlance.com ' diye bir site var, twitter'da reklam yapmak için bire bir.

bir bak istersen :)

Farkı,farklı olan yaratır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dos_Attach
    Dos_Attach's avatar
    Erkek

Merhaba. Bende bir fiyat teklifi alayim sana zahmet.

Dolar Ve Euro zulada elimde çek defteri, bir imzayla işin tamam arabanı çek serseri.!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheMayk
    TheMayk's avatar
    Erkek

Api ile çalışıyorsa çok etkili olmaz, user pass ile çalışıyorsa o zaman güzel olur, ben yaklaşık 8 aydır instagramla uğraşıyorum, otomatik fotoğraf yüklemeden like, follow, unfollow, etikete beğeni, takipcilerin paylaştıklarına beğeni, bayan takipci kasma,  liste çekme hepsini php ile yaptım ama api yetersiz kalıyor, son 3 aydır instagram çok kısıtladı api yi. Şuanda en sağlamı user pass li masaüstü uygulama ve chrome da app (ARC Welder )  çalıştıran uygulama var, eleman uygulama ve chrome app ile bağlantı kurdurup tamamen mobille giriş yaptırıyor gibi bir uygulama yapmış ve günde 2000 civarı follow yapabiliyor ve yine aynı şekilde unfollow yapıyor, seni takip etmeyenleri sınırsız unfollow yapıyor, bunları sınırlı api ile yapman zor, kolay gelsin .

Sperm Gibi Adamlar Var İnsan Olma İhtimalleri Milyonda Bir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MhmdAlmz
    MhmdAlmz's avatar
    Erkek
    IamFree bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    IamFree bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Selam mürid,

uygulama reklamları için tweetlance.com ' diye bir site var, twitter'da reklam yapmak için bire bir.

Twitter da bende senin Reklamını yaparım yaklaşık 500 bin Görüntülenme garantisi var :)

Andolsun kuşluk vaktine ve dindiği zaman o geceye ki, Rabbin sana veda etmedi ve darılmadı! Ve kesinlikle senin için sonu önünden (ahiret dünyadan) daha hayırlıdır. ileride Rabbin sana verecek de hoşnut olacaksın! O, seni bir yetim iken barındırmadı mı? Seni, yol bilmez iken (doğru) yola koymadı mı? Seni bir yoksul iken zengin etmedi mi? Öyle ise, sakın yetime kahretme (onu horlama)! El açıp isteyeni de azarlama! Fakat Rabbinin nimetini anlat da anlat!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CuCo
    CuCo's avatar
    Erkek

Hayırlı satışlar hocam. Bir fiyatta ben alabilir miyim?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    doganaydin bunu yazdı

Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.

API ?  ahahahahah.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IamFree
    IamFree's avatar
    Erkek
    MhmdAlmz bunu yazdı
    IamFree bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı
    ozgunlu bunu yazdı
    IamFree bunu yazdı
    MhmdAlmz bunu yazdı

Selam mürid,

Twitter da bende senin Reklamını yaparım yaklaşık 500 bin Görüntülenme garantisi var :)

Deck sistemleri ile reklamlardan bahsetmiyorum :)

ErkekTerimleri - Monvue - Benbirpisligim - Argostroloji - Furkan Sarıkaya gibi Vodefone gibi markaların reklamlarını alan kaliteli hesaplardan bahsediyorum.

500.000 Deck Görüntülenme önemli değil,  250.000 Kaliteli görüntülenme önemli.

Toplam Hit: 5757 Toplam Mesaj: 51
instagram instagram takip