Instagram'da Ürün Pazarlama Botu
-
fiyat teklifi alabilirmiyim?
-
ozgunlu bunu yazdıIamFree bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
@ozgunlu Şu abime bi cevap verseydiniz + bide bende arıyorum da Instagramın kendi apisi yok sanırım yani dev.Instagram'da sadece hesabın ID-Name gibi şeyleri JSon olarak döndürmesi. Başka post url yok Like Comment vs vs . gibi Varsa bizi de yönlendirir misiniz ?
-Söylemeyeyim ben kazanırım diyorsan da eyvallah öyle yada böyle bulunur zaten Pot URL'ler herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım dimi @ozgunlu :)
Nasıl yaptığımı tabikide anlatmayacağım dostum ancak bu yazdığınız yorumlar ile sistemi çok hafife alıyorsunuz, piyasada bulunan botlardan zannettiniz sanırım.
sana genede teşekkür ediyorum hiç olmazsa api ile 10 dk mantığı ile yaklaşmamışsı, sağol :)
Ciddi ciddi 100 liraya aylık veriliyorsa allahını yaparım bunun :O
Ağzım açık takipteyim P_P
Abi yaparsan bi pm de ben alayım :) GET-POST Url'lerini bulduğun bi kaynak olursa paylaşırsen sevinirim :D Aylık 100 TL ye vermek yerine kendi uygulama Reklamlarımı yaparım :) Instagram = Reklam
-
php icin isteyenler buradaki unofficial api'yi inceleyebilir.
upload felan filan alayini yapiyor. bir kac ay once denemistim.
https://github.com/mgp25/Instagram-API/wiki
farkli bir yontem:
http://lancenewman.me/posting-a-photo-to-instagram-without-a-phone/ makale
http://lancenewman.me/ig/index.php?src=iframe örnek.
hermesthecat tarafından 09/Mar/16 01:37 tarihinde düzenlenmiştir -
MhmdAlmz bunu yazdıozgunlu bunu yazdıIamFree bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
@ozgunlu Şu abime bi cevap verseydiniz + bide bende arıyorum da Instagramın kendi apisi yok sanırım yani dev.Instagram'da sadece hesabın ID-Name gibi şeyleri JSon olarak döndürmesi. Başka post url yok Like Comment vs vs . gibi Varsa bizi de yönlendirir misiniz ?
-Söylemeyeyim ben kazanırım diyorsan da eyvallah öyle yada böyle bulunur zaten Pot URL'ler herkes yapıyorsa biz neden yapamayalım dimi @ozgunlu :)
Nasıl yaptığımı tabikide anlatmayacağım dostum ancak bu yazdığınız yorumlar ile sistemi çok hafife alıyorsunuz, piyasada bulunan botlardan zannettiniz sanırım.
sana genede teşekkür ediyorum hiç olmazsa api ile 10 dk mantığı ile yaklaşmamışsı, sağol :)
Abi yaparsan bi pm de ben alayım :) GET-POST Url'lerini bulduğun bi kaynak olursa paylaşırsen sevinirim :D Aylık 100 TL ye vermek yerine kendi uygulama Reklamlarımı yaparım :) Instagram = Reklam
Selam mürid,
uygulama reklamları için tweetlance.com ' diye bir site var, twitter'da reklam yapmak için bire bir.
bir bak istersen :)
-
Merhaba. Bende bir fiyat teklifi alayim sana zahmet.
-
Api ile çalışıyorsa çok etkili olmaz, user pass ile çalışıyorsa o zaman güzel olur, ben yaklaşık 8 aydır instagramla uğraşıyorum, otomatik fotoğraf yüklemeden like, follow, unfollow, etikete beğeni, takipcilerin paylaştıklarına beğeni, bayan takipci kasma, liste çekme hepsini php ile yaptım ama api yetersiz kalıyor, son 3 aydır instagram çok kısıtladı api yi. Şuanda en sağlamı user pass li masaüstü uygulama ve chrome da app (ARC Welder ) çalıştıran uygulama var, eleman uygulama ve chrome app ile bağlantı kurdurup tamamen mobille giriş yaptırıyor gibi bir uygulama yapmış ve günde 2000 civarı follow yapabiliyor ve yine aynı şekilde unfollow yapıyor, seni takip etmeyenleri sınırsız unfollow yapıyor, bunları sınırlı api ile yapman zor, kolay gelsin .
-
IamFree bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıozgunlu bunu yazdıIamFree bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Selam mürid,
uygulama reklamları için tweetlance.com ' diye bir site var, twitter'da reklam yapmak için bire bir.
Twitter da bende senin Reklamını yaparım yaklaşık 500 bin Görüntülenme garantisi var :)
-
Hayırlı satışlar hocam. Bir fiyatta ben alabilir miyim?
-
doganaydin bunu yazdı
Baltalamak olmasın ama alt tarafı 1 api uygulaması. 10tlden satacağını bilsem yarına bitirir yayına sokarım.
API ? ahahahahah.
-
MhmdAlmz bunu yazdıIamFree bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdıozgunlu bunu yazdıIamFree bunu yazdıMhmdAlmz bunu yazdı
Selam mürid,
Twitter da bende senin Reklamını yaparım yaklaşık 500 bin Görüntülenme garantisi var :)
Deck sistemleri ile reklamlardan bahsetmiyorum :)
ErkekTerimleri - Monvue - Benbirpisligim - Argostroloji - Furkan Sarıkaya gibi Vodefone gibi markaların reklamlarını alan kaliteli hesaplardan bahsediyorum.
500.000 Deck Görüntülenme önemli değil, 250.000 Kaliteli görüntülenme önemli.