İnternet Cafecinin Ne İşi Var Web Tasarım İle !
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Bazı arkadaslar galiba anlamak istemiyor.
Ben cafeci b0kdan yapar demiyorum cafeci zaten dünyanın parasını kazanıyor o cafeden tamirden zartdan zurtdan.Bide sadece ayrı bir meslek olan web tasarıma falan nie atlıyor milletin hakkına giriyor onu sölüyorum.
Ama siz internet cafe de bilişim sektöründe web tasarımda bilişim sektöründe diye bir sacmalık diyorsanız olabilir.
Web tasarımcı adam eşşek gibi okucak 14 sene sonra başka herifin biri çıkacak çat senin yaptığının yarı fiyatına yapıyorum.Ulan bu adam burda web tasarımcı yalı kazığı mı ?!
-----------------------------sanane olum adamın ne yaptığından :W
adam 14 sene okuyo eşek katır gibi bu kafeci okumadı diye ondan iyi yapamazmı yani? adam ne biliyosun belki normalde wwebmaster hemde cafe işletiyo olamazmı şahsen bilgisayarın başında oturup web tasarlayacağıma bir kafede oturur hem para kazanır hemde sayfa tasarlarım sananeki bundan? sen git oku 14 sebne eşşek gibi daha iyisini yapabiliyorsan ona göre reklam yap adamın müşterisi seni ilgilendirmez yanlışmıyım :W
birde bu işim okumakla alakası yok okursun okursun birşeyleri öğrenirsin o okumaz saderce öğrenir kendini geliştire geliştire daha yaratıcı şeyler yapabilir bu konu baya bi geniş açıldıkça açılır şey gibi.
kısa kesmek lazım bu şekilde düüşünenler çıkacaktrır eminim.
-
çok ilginç bi konu hocam sen mi? haklısın o mu? yoksa ikinizde haklımısınız? anlamadım ama sen haklısın gibi adam bi taşla iki kuş vurmaya çalışıyo bırak herkes kendi işini yapsın işsizliği yaratan etkenlerden birisi olabilir..
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Bazı arkadaslar galiba anlamak istemiyor.
Ben cafeci b0kdan yapar demiyorum cafeci zaten dünyanın parasını kazanıyor o cafeden tamirden zartdan zurtdan.Bide sadece ayrı bir meslek olan web tasarıma falan nie atlıyor milletin hakkına giriyor onu sölüyorum.
Ama siz internet cafe de bilişim sektöründe web tasarımda bilişim sektöründe diye bir sacmalık diyorsanız olabilir.
Web tasarımcı adam eşşek gibi okucak 14 sene sonra başka herifin biri çıkacak çat senin yaptığının yarı fiyatına yapıyorum.Ulan bu adam burda web tasarımcı yalı kazığı mı ?!
-----------------------------sanane olum adamın ne yaptığından :W
adam 14 sene okuyo eşek katır gibi bu kafeci okumadı diye ondan iyi yapamazmı yani? adam ne biliyosun belki normalde wwebmaster hemde cafe işletiyo olamazmı şahsen bilgisayarın başında oturup web tasarlayacağıma bir kafede oturur hem para kazanır hemde sayfa tasarlarım sananeki bundan? sen git oku 14 sebne eşşek gibi daha iyisini yapabiliyorsan ona göre reklam yap adamın müşterisi seni ilgilendirmez yanlışmıyım :W
birde bu işim okumakla alakası yok okursun okursun birşeyleri öğrenirsin o okumaz saderce öğrenir kendini geliştire geliştire daha yaratıcı şeyler yapabilir bu konu baya bi geniş açıldıkça açılır şey gibi.
kısa kesmek lazım bu şekilde düüşünenler çıkacaktrır eminim.
-----------------------------Edit
-
bu kafecinin insiyatifine bağlı birşey ben cafede çalışsam mesela tasarımdanda anlasam müşteri sorsa bana yapabileceğim kolaylıkta bi siteyse neden yapmayım ki ? 2 html sayfadan oluşan site için adam neden para bayılsın web site ajanslarına ? profesyonel olarak bi site yaptıracak adamın zaten kafeyle falan işi olmaz gider ajanslara başvurur
-
oliWeR bunu yazdı:
-----------------------------çok güzel bi noktaya değinmişsiniz.
ama sadece web tasarım değil bilgisayar format tamir işi yapmalarınada uyuz oluyorum ben. zaten sürekli boş boş oturuyorumm birde format atsam ne olacak deyip piyasanın yarı fiyatına format atıyorlar.
-----------------------------atmasını biliyorsa atar burada sizi bizi geren ne varki anlamış değilim :W
-
hoca herkez hukuk kuralları içersinde istediği ticareti yapabilir
karışmaya hakkın yok. ticarette rekabet önemli bir olay..
-
editlendik hepimiz
-
BadSector bunu yazdı:
-----------------------------bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Benle olumlu molumlu konuşma nerden bu samimiyet !
-----------------------------
bir sorunmu var? eskiden msnde olsun brada olsun diyince bişi demiyodun şimdi bi anda damarınamı dokundum?
-----------------------------Lan olm sen bana siyo. yum demedin ne bileyim nicki değişmişin :D
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------Lan olm sen bana siyo. yum demedin ne bileyim nicki değişmişin :D
Hacı sende şöle düşün herifin biri geliyor sadece namaz kıldırmayı biliyor ve gelip senin camide namaz kıldırıyor para alıyor haklı mı sence
-----------------------------namazı kıldırıyo ama parayı kimden aldığı önemli =)
-
bu türkiyenin bilg. konusunda geliştiğine işarettir :D sonuçta serbest piyasa isteyen biliyorsa yapabilir.