İnternet Cafecinin Ne İşi Var Web Tasarım İle !
-
hacım yanlış bence herkes yapabilir ki mühim olan memnuniyet web site olaını büyütmeyin nasıl ki bu sitede herkes blog olayına el atmışsa bu da öyle işte adam ne yapcak reneye gidip bana web site tasarla tahribat gibi olsun mu dicek beni bile aradılar yazın araştırmışlar 600$ verelim diyo böle hikaye olmaz ama yapan adamda yapar.. bi mahsuru yok.. saka maka yazın salaklığımdan 600$ kaybettim ((: çaktırmayın..
-
benim takıldıgım cafe vardi,sürekli ordaydim pc almamışken...
play station da vardi,formatta atiyordu,mp3 cd'si de hazırlardı,istek üzerine video,klip,müzik indirilir cd'ye atılırdı,pc tamiri de yapardı,cocuklara oyun satardi :D
bir de yakın olanların evine adsl hattı çektiriyordu aylık 20 ytl'ye :D
Web tasarım bilmiyordu,yoksa onu da yapardi :D
varsın siz düşünün artık :D ehuehuhehe
-
kalp atacak aga kalp önemli :|
-
Abicim serbest piyasa ekonomisi bu. Bal tutan parmagini yalar. kimse o adama bu isi neden yapamiyorsun diye soramaz.
sorsa sorsa yaptigi ise fatura kesiyor mu kesmiyor mu devlet ona bir goz atar (o da cani isterse)
Ona bakarsan ben Metalurji muhendisiyim, ama 3 senedir insaat sektorundeyim.
Bir cok diplomali insaat muhendisinin hakkini yiyiyorum.
ama kardesim ben onlardan az maasa degil daha yuksek maaslara calisiyorum.
Rekabet istiyorlarsa piyasa genis.
ayrica bir cok kez cok deli paralara web sitesi de kurdum.
Sen de doner ekmekle birlikte ticaretini buyutmenin yollarini ara.
Kapitalizmin kurali yoktur, kimsenin etlisine sutlusune karisma.
Bu adamlari kendine rakip gorursen zaten bu isi profesyonelce yapmiyorsun demektir.
Zaten Amele_2 noktayi koymus
internet cafeye site yaptıran adam ne kadar profesyonel çalışabilir, ve bu siteyi yapan cafeci ne kadar çözüm üretir.
tartışılır.. :)
-
bayzin bunu yazdı:
-----------------------------
Varg bunu yazdı:
-----------------------------kardeşim ticarette her türlü reklam mübah. Sende işini iyi yap ucuz yap. Milletin etlisine sütlüsüne ne karısıyon :) adamda 3 kuruşunun derdinde.
hem belki adam gerçekten iyi bir tasarımcı ?
-----------------------------Ona bakarsan bizim büfe var döner satıyoruz.Ama babam tesisatdan da anlıyor bir köşeyede tesisatcı kuralım dükkanın :|
-----------------------------Neguzel baska dallarada atliyor, tansas, migros, sabanci, koc gibi buyumeye calisiyorlar. Eger giderleri sabit tutarak gelirlerini artirabilirlerse neguzel. Ticaretin amaci bu.
elbette rekabet bircok kisinin canini acitiyor ama cani yananlar arasinda mutlaka bir kac kisi yaraticiligini kullanip yogunlasacak birseyler bulurlar
-
hoca öyle saçma şey mi olur :|
isteyen istediğini yapar ve yaptırır senin bunu sorgulama gibi bir hakkın olamaz...
şahsen biri gelipde benim bakkalım var site yapar mısın dese ha si..ir derim :)
gitsin o bakkal sitesini kafeciye yaptırsın ;)
-
e ben şimdi internet kafe açsam webtasarım yapamayacakmıyım:| :D
kardeşim adam kendini yetiştirmişse bırak yapsın.zaten günde 15 saat pc başındalar boş boş oturana kadar yapabiliyorsa icraat yapsın.
-
abi onu falan bırakında eğer bu int cafeciler web tasarımı yapıpda o kadar mezun olan adam dururken bunlar satabiliyorsa tek diyebileceğim helal olsundur :D
girişimcilik örneği ve çokda güzel işte...
-
yaf hocam şimdi adam net açtı die nie web tasarım yapmasın nie format atmasın kuru kuru bi gelenlerin 1-2 saatlik parasına mı baksın elektrik pahalı adam başka yerlere atılcak tabi ayrıca bazı arkadaşlar demiş okuyan yapamıyorsa bunlar yapıyorsa helel olsun die doru adamda kendi reklamını yapsın hem bu net kafede site yaptırcak kim olabilir ki ya küçük bi markettir yada kendine üfleme bi forum yada kişisel site yaptıran biridir bırakın onlarda ordan para kazansın zaten eli ayağı düzgün site yaptırmak isteyen kişi net köşelerinde dolaşmaz
Ayrıca bizim tarih hocası 10 yıldır pc sektöründe ayrıca lise 1-2-3-4 yaprak test yapıolar türkiye geneli satıolar
hem senin bu mantıkla gidersek üniversite'de biri bi bölümden mezun olup iş bulamazsa iş bulana kadar aç aç gezecek çünkü kendi sektöründen başka yere gidemez