Internet Explorer 10
-
Yazılım firması olduğu halde senelerdir neden sağlam bir explorer sürümü gelmiyor ; hayatımda windowsla ilgili en çok merak ettiğim soru budur.
bilen, fikri olan var mı ?
-
zumsuk bunu yazdı
Yazılım firması olduğu halde senelerdir neden sağlam bir explorer sürümü gelmiyor ; hayatımda windowsla ilgili en çok merak ettiğim soru budur.
bilen, fikri olan var mı ?
Başkalarının fikirlerine bel bağlamak yerine kendi standartlarını üretip onu kullanmaya zorlamak istemeleri yüzünden hep dışlanmış bir tarayıcı olarak kaldı. Halbuki webkit veya moz çekirdeğini alıp kullansalar hiç bir dert kalmayacak. Onların düşüncesine göre illa kendi standartları olacak ve bu standartlar kabul edilecek. Standart yaratması kötü bir şey değil elbette. Ama bu standartı başkalarının desteklemesini beklemek ahmaklık. Yaptıkları standartlarda özgün bir durum veya diğerlerine kıyasla daha çok başarı oranı olsa belki diğerleri de bunu kabul edecek. Ama daha iyisini yapamayıp, piyasanın standart olarak kabul ettiklerini de kabul etmeyip dikine gidersen yere çakılmanda o kadar hızla devam eder. Her yıl ie kullanımının ne kadar düştüğünü bildikleri halde bir adım atmıyorlarsa bunun başka açıklaması yok demektir. Halbuki windows gibi bir işletim sistemine entegre olarak sunduğun programı belirli standartların üzerine çıkartmayı başarsan o pazarda da büyük başarılar elde edeceksin.
-
Internet Explorer ı sadece Google Chrome'u indirmek için kullanıyorum.
-
gozkopat bunu yazdı
explorerin tüm sürümlerinin amk
aynen yeni diye piyasaya süreninde amk ..
ipnelerin keyfine gore Css duzenliyoruz.
-
HorbaDor bunu yazdı
edit:
allah belanı versin MS ne vakit hata vermedinki allah seni ne biliyorsa öyle yapsın
zalimadam tarafından 17/Kas/12 19:36 tarihinde düzenlenmiştir
-
ben windows 8'de ie 10 kullanıyorum tek kelimeyle muhteşem.. web sayfası tüm ekran ve oldukça sade bir arayüz.. metro ie10 için flash player var mı bilmiyorum vardır muhakkak.. inanılmaz hızlı.. ie bu sefer fark yaratacak..
-
Lightsaber bunu yazdı
ben windows 8'de ie 10 kullanıyorum tek kelimeyle muhteşem.. web sayfası tüm ekran ve oldukça sade bir arayüz.. metro ie10 için flash player var mı bilmiyorum vardır muhakkak.. inanılmaz hızlı.. ie bu sefer fark yaratacak..
Aynen katılıyorum bu daha iyi kullanmaya basladım -
@ Lightsaber
@ kostak
Microsoftun adamı çıktı beyler. Her Foruma üye olup övüyorlar ürünlerini :/ -
http://msdn.microsoft.com/en-us/library/ie/hh673549(v=vs.85).aspx
Görünene göre aynı tas aynı hamam. Uyumluluk getirmek yerine daha fazla standart ve kendilerine özgü daha fazla komut getirmişler. Hiç akıllanmayacaklar. Şu sene içinde büyük siteler yine bir ortak karar alsa da ie7'yi bitirdikleri gibi 8'den de kurtulsak.
-
zalimadam bunu yazdıHorbaDor bunu yazdı
edit:
allah belanı versin MS ne vakit hata vermedinki allah seni ne biliyorsa öyle yapsın

Sanki sp1 de çok yenilik yapmış gibi bir de sp1 yüklememizi bekliyor