Internet Explorer 10

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    joe_black
    joe_black's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ocak/2006
    Erkek

    hayatımın hiç bi döneminde (99 da bile) IE sevmezdim.

    lakin Win8 de tam ekran bi deneyin derim.

    Bu sefer olmuş dedim, diğerleri sıradandı :)

  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Austen
    Austen's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Ağustos/2012
    Erkek

    @kostak

    Emeğe saygısızlık yok hocam. Elbette saygım var ama bu program benim ve benim gibi binlerce kişinin işini etkileyip vaktini çalıyorsa eleştirmekte en büyük hakkım. MS'ye karşı düşmanlığım yok. Yerine göre hayranlık bile duyuyorum. Ama sırf MS yaptı diyede herşeyi desteklemiyorum. İşte ana nokta, anlaşamadığımız kısım burası sanırım :) Her programa emek veriliyor. Ama o her program iyi olmuyor maalesef.

    @lotus

    CSS'i baya ezmişsin :) 3 günde css uzmanı olanları da görüyoruz. Sayfada iki div kullanıp iki komplike işlem yapmaya kalktığında, float falan kullandığında beyinleri error veriyor, sonrasında en basit işler için bile bir ton başlık açıp yanıt arıyorlar. CSS deyince aklına hemen metni kalınlaştırmak, sağa sola yaslamak falan gelmesin. En basitinden http://css-tricks.com/ gir buraya bir bak neler yapılıyor. Bunların hepsini 3 günde yapabilecek seviyeye gelebilecek bir 3. sınıf bebesi varsa gider bizzat tebrik ederim.

    @zumsuk

    Maalesef dediğin gibi. Olan son kullanıcıya değil her zamanki gibi developer'a oluyor. Bunu da herkese anlatamıyorsun işte. Hala çıkıp ısrarla daha iyisi olmasına rağmen takıntıları yüzünden eski sürümleri kullananlar var. 2012'de IE6 kullananlar var, şaka gibi. Dediğim gibi youtube ie7 için aldığı kararı ie8 için de alsa da şu yıl içinde en azından bir dertten daha kurtuluruz. Ama tabi bu şu an çok zor. IE9 win7 ile desteklendiği için 8 alt limit olarak uzun süre hayatımızdan çıkmayacak gibi görünüyor. Sonuçta hala daha çok fazla xp kullanıcısı var.

  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zalimadam
    zalimadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Şubat/2011
    Erkek
    kartalenes bunu yazdı

    Ne yani biz p*ç miyiz ( Hala Xp kullananlar )

     

    ben win7 li oldugum halde kullanamıyorum :D herzamanki saçma hatalardan veriyor yine MS

    sanki cami altına kedi     ...tik

     

  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    müstakar
    yarasaadam
    yarasaadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2011
    Erkek

    bakalım kardeşim denemkte zarar yok 


    Beyninizi işlemci olarak kullanın , harddisk olarak değil :) İnsanlar kitap gibidir azizim , önemli olan cildi değil, içerikleridir Tüm ağı çökertmek , bir insanı hacklemekle başlar
Toplam Hit: 4932 Toplam Mesaj: 45