İntihar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    sa. yaw neden bu konuyu açtım bilmiyorum belkide kimseye açamadığım içindir dün köpeğim öldü çok seviyodum bügün sevdiğim kız başkasıyla sözleniyomuş (şerefsiz bide hep sevdiğini söylerdi) acaip duygular içindeyim amk aklıma hersey gelio acaip sıkılıyom biri akıl versin yoksa monitöre kafa atcam delircem offf

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

ko oyna gecer bağımlılık yapar mk:C
    veya git dolas :C
    intihar etceksende git köprüden falan atla atraksyon olur:...:)

[22817//kaanabak]
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    bu satte körü nerden bilim daha garantili bişey olmalı ulan gökten hülya avşar yağsa benim başıma müslüm gürses düşüyo ne şans bu ya amk böle işin ben ya

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    All hail to Tux
    sandman
    sandman's avatar
    Erkek
    bak kardeşim sözlüm beni başka biri için bıraktı işimden ayrılmak zorunda oldum ailemle kavga edip çekip gittim 6 aydır onlarsız yaşıyorum aramız düzeldi gerci....Beni yetiştiren anneannem ve dedem peşpeşe 1 yıl içersinde vefat ettiler evet bende intihar etmeyi çok düşündüm ve denedimde.Burda sana geçicek yada intihar günahdır şudur budur gibi söylem vermicem.Ama şunu söyliyim acı hayatta oldugunun bir göstergesidir ne kadar acı çekersen o kadar mükemmel bir insan oluyorsun çünkü güzelliklerin tadına varmayı ögreniyorsun.İlla ölmek istiyorum dersen şunu söylicem eger şimdi bırakıp gidersen seni hayatta yarı yolda bırakan insanlardan bir farkın kalmaz onlar gibi olmak ister misin ?

Mühendis kahveyi projeye dönüştüren bir insan evladıdır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ByALeX
    ByALeX's avatar
    Erkek
    Biri Gedir Biri GeLir, Takma Kafana Hoja

Alim ile Sohbet Etmek Zümrüt ile incidir, Cahil ile Sohbet Etme Günde Bin Can incitir. Alim ile Sohbet Etmek Mertebe, Cahil ile Sohbet Etme Dönersin Merkebe, Eşek Alim Olmaz Kitap Taşımakla Tekkeye, insan da Hacı Olmaz Gitmekle Mekkeye.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

aklını başına topla la anadoluda kısrak kökümü kesik !

bizde yaşadık. ana illa ben onu isterem derdim,oda bana böle derdi. anadoluda kısrak kökümü kesik ! sanki biz beygiriz :)

la git ne intiharı. değmez olm :)intihar etmessen degmediğini anlarsın.ve bunu yapmadıgın icin kendinle gurur duyarsın. bu hayatınada yansır. edersen de degmediğini anlarsın ama hamudu geçirirler iş işten geçer...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek
    hocam sakin ol a.q gidene git deme gelene gel deme demmeki hatun senı sevmıormus a.q gitmiş başkasına köpegin konusuna gelince üzüldüm bende cok severim köpekleri hacı kangal larımız var çiflikte  git dolas hatta sana sunu söyle bilirim paran varsa  git  hatun kiralar alem yap a.q :D ben her sevgilimden ayrılısımdan  alem yapıp kafa dagıtırdım :D aşk neymıs a.k
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    haklısın ama bunun bi ilacı olmalı gidip kıza kafa atıp ağzını burnunu kırasım gelio allah kimseyi böyle bişeyle sınamasın ne kadar zormuş çıldırcam ya

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    İntihar çözüm diildir ak. Gidersin yeni bi köpek satın alırsın , gidersin yeni hatun yaparsın. Ne var bunda :D $u karılara bulunmaz hint kuma$ıymış gibi dawranıosunuz sonra çevremizde kendini bi pohk sanan kızlar kaynıor. Neyse tek ilaç yeni bi a$k yeni bi i$ ve yeni bi köpek asda :D brak intiharı :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    amk tbt buyüzden çok seviyorum küfürde etsen mutlaka iki karalayan oluyor karşılıksız sevgi dostluk buna derim saolun amk kızın ben ulan bu kız milletini varya benzin döküp yakacan off

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tuna
    Tuna's avatar
    Erkek

hem içinde havan sevgisi olan birinin intiharı düşünmesi çok saçma.

eğer hayvanları seviyorsan bunu kendine yakıştıramıyorsundur eminim. yakıştırmamalısın zaten

Toplam Hit: 5319 Toplam Mesaj: 47