İntihar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    amk tbt buyüzden çok seviyorum küfürde etsen mutlaka iki karalayan oluyor karşılıksız sevgi dostluk buna derim saolun amk

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fth_
    fth_'s avatar
    Erkek

intihar edecen .. sonra noolacak?

abı kız olayında seni anlıo gibiyim ,aynı sey bana olsa diom:SS tobe tobe

çocuktum,büyüdüm
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    haklısınız yüzüne tülürüp dönmek en doğrusu ah ulan bana demişlerdi sakarya kızına güvenme die kafamı mikim dinlemedim allah büyüktür aslında öyle kozları elimde sölesem evlenceği çocuk suratına tükürürde ama kimsenin mutluluğuna mani olmak istemiyorum llanet olsun vicdanım izin vermiyo

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

sandman bunu yazdı:
    -----------------------------
    bak kardeşim sözlüm beni başka biri için bıraktı işimden ayrılmak zorunda oldum ailemle kavga edip çekip gittim 6 aydır onlarsız yaşıyorum aramız düzeldi gerci....Beni yetiştiren anneannem ve dedem peşpeşe 1 yıl içersinde vefat ettiler evet bende intihar etmeyi çok düşündüm ve denedimde.Burda sana geçicek yada intihar günahdır şudur budur gibi söylem vermicem.Ama şunu söyliyim acı hayatta oldugunun bir göstergesidir ne kadar acı çekersen o kadar mükemmel bir insan oluyorsun çünkü güzelliklerin tadına varmayı ögreniyorsun.İlla ölmek istiyorum dersen şunu söylicem eger şimdi bırakıp gidersen seni hayatta yarı yolda bırakan insanlardan bir farkın kalmaz onlar gibi olmak ister misin ?
    -----------------------------

sandman hocamın söylediklerine bi ilave yapı gazımı vereyim.

o kadar güçsüzsen ihtihar iyi bir seçim olur.

tüm sorunlarından kaçmayı başarmış bir KORKAK olursun.

sorunlar acılar insanı güçlendirir.bende intiharı düşünüyorum ama ben bu kada güçsüz aciz bi insan değilim.

bu hayat önünde bir sınav sen dersini çalışıp problemleri çözmelisin.

kolay yoldan boş kağıt verip çıkarsan sorunlarla baş etmesini öğrenemezsin 

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    bir nebze moral verdiniz hepinizden allah razı olsun ne kadar zormuş bu sevmek ya başıma ilkkez gelio ha bide cilalı boynuzlar yakıştı

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BuZuL
    BuZuL's avatar
    Erkek

sandman dediği çok doğru kasma kendini fazla hacı tamam önüne geçilebilmesi zor bir duygu ama önüne geçmelisin köpeği siktiret benim köpeğimde ölmüştü çok üzülmüştüm

haa karı kız olayından bahsetmişsin kız uğruna değmez hacı siktiret sil kafandan nasıl yapacam deme yap çünki gerçekten değmeyecek böyle şeylere takılıp kalma sakın...

köpeğine bile kız arkadaşından daha fazla değer ver eğer böyle bir şey olduysa köpeğin öldüyse üzül ama kız arkadaşına sakın üzülme.

DAĞDA ÜÇ BEŞ KOYUN SÜRÜSÜ, TUTTURMUŞ BİR KÜRDİSTAN TÜRKÜSÜ, ELİNE ALMIŞ BAYRAK DİYE BİR MASA ÖRTÜSÜ, SATSAN BEŞ PARA ETMEZ NE DİRİSİ NE DE ÖLÜSÜ, SOYU SOYSUZ OLAN SENSİN TOPRAK SENİN NEYİNE, İTE İTLİK YAPIP KAFA TUTMA BEYİNE, ANLASA DEDİĞİMİ SOKAKTAKİ KÖPEK AĞLAR HALİNE, DUY ULAN SOYSUZ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    buzul   yemine diyorum okadar iyi geldiki yazılanlar inan kızın anasını avradını umrumda değil o o şerefsizliği göstermişse bana gitmek düşer  çok çok tşk ederim

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    morportakal
    morportakal's avatar
    Erkek

"Acı,Mutluluk,Sevgi,Aşk gib kavramları kafanıza takmayın artık...
    Hayatımda en son neyin olmasını istiyorum biliyormusnuz?
    Beynime bir silah dayanıp duvarların beynimle boyanmasını...
    Tanrı'nın senden hoşlanmadığı olasılığını düşünmelisin. O seni hiç istemedi, hatta büyük olasılıkla senden nefret ediyor. Bu basına gelecek en kotu şey değil. Laneti ve affedilmeyi boş ver. Biz Tanrı'nın istenmeyen çocuklarıyız. Bunları okuduktan Sonra beni dışlayabilirsiniz.Buda umrumda değil.Ama lanet olası hayatlarınızdan kurtulun artık.

Çırpınmayı bırakın.

Bırakın herşey düşeceği yere düşsün."

TSizi selamladı...

edit: ET bence kaderde yazıyosa ediceksin abi öahahhahöah

bassinyourface
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek

al ii gelir :)

http://rapidshare.com/files/29280426/Eksik_Etek.mp3

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek

intihar mantıklı birşey aslında ama sadece bu dünya ve kendin için, fakat arkandan bi dolu şey konuşulcak, yok öyleydi yok güçsüzdü iradesizdi cart curt öbü dünyada zebaniler öpcek fln filan, he bundan sonra madem intihar meyillisin bari yapmadığın piçlik kalmasın, zaten birinden bvirinde ölür gidersin en azından birşey uğruna ölürsün bok yoluna gitmezsin, her boku yap, birinde yaparken öl ;)

Toplam Hit: 5321 Toplam Mesaj: 47