İntihar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    ArmadA bunu yazdı:
    -----------------------------
    valla kardeş sürekli karşılaşmışsın karşılaşmayada dewam ediceksin artık millet maddiyat takılıo yani düşünsene hep bir ağızdan hepimiz aynı şeyi tekrarladığımıza göre varki bi cinslik yani bizde söylüyoruz. kız istemeye gidiosun OĞLUMUZ NE İŞ YAPIO oluyo sanki kendi kızı doktora yapmış gibi konuşan çokta odndan söledim...

Sorunun kaynağı maddiyat diyorsun yani.Herşey parada bitiyor.Fakat kızını gidip işsiz fakir birinede veremezsin.Mesleğini sorabilir tabi de.Ailelerin maddi durumlarının birbirine yakın olması en hayırlısı olur.Davul dengi dengine derler.Orta halli bir ailenin çocuğu ne varoşların nede büyük bir işadamının kızıyla mutluluğu yakalar.Aradaki yaşam tarzı,kültür farkı vs.Fakat bugün parası olan yarın iflas edip herşeyinden olabilir.Yada olmayan iyi yerlere gelebilir.Bunun garantisini kimse veremez.Bugün kız param için gelmişse yarın ben iflas edersem zor günümde beni terkedip gidecekmi? Herşeye rağmen bir şekilde değirmen dönüyor.Hayattan umudu kesmemek gerek.Kızlardan beklediğim şey sadakat,sadakat,sadakat.Bu yoksa sevgiside yalandır,yaşattıklarıda.

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gafman
    gafman's avatar
    Erkek

Aga dur kendine gel o monitor bahalıdır şimdi :D

Aga üzme kendini ya ko gitsin  

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

aq siktirsin gitsin dert ettiin seye bak aq

benden sana tavsiye git bi tane msi gt7600 ekran kartı ve son cikan oyunlardan birkac tane al bir iki hafta onlari bastan sona bitir c&c 3 var mesela iyidir. kizi fln unutursun

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herseysanal
    herseysanal's avatar
    Erkek
    Qin bunu yazdı:
    sa. yaw neden bu konuyu açtım bilmiyorum belkide kimseye açamadığım içindir dün köpeğim öldü çok seviyodum bügün sevdiğim kız başkasıyla sözleniyomuş (şerefsiz bide hep sevdiğini söylerdi) acaip duygular içindeyim amk aklıma hersey gelio acaip sıkılıyom biri akıl versin yoksa monitöre kafa atcam delircem offf
    Sana akıl yada nasihat vermek değil amacım ama şu kadarını söyliim dipleri çeşitli nedenlerle pek çok kez görmüş biri olarak şu kadarını söyliim bazen dibe inmek iyidir vurur yükselirsin bu birincisi,ikincisi gecenin en karanlık  vakti tan yerinin agarmaya başlamadan önceki zamanıdır,üçüncüsü ekilen bir tohumun büyümesi ve gelişmesi için bir kış geçmesi gerekir bu kışı nasıl geçireceğin; ne olmak istediğinle doğru  alakalı ve sonuncusu sen bu üçünü ciddiye almıyorsan :) müridleri dinle yada en iyisimi şeyhi dinle kolay gelsinnn ....

"Söylesem Tesiri Yok ; Sussam Gönül Razı Değil."
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Qin
    Qin's avatar
    Erkek
    HolyOne bunu yazdı:

aq siktirsin gitsin dert ettiin seye bak aq

benden sana tavsiye git bi tane msi gt7600 ekran kartı ve son cikan oyunlardan birkac tane al bir iki hafta onlari bastan sona bitir c&c 3 var mesela iyidir. kizi fln unutursun

abi bende zaten msi 6600 gt var ama kesmiyo a.q  maddiyat diyen arkadaşlar kızın sülalerisi maddi yönden sıfır karşımda ama ben hiç o yönden bakmadım ona annesinin orda bi ev alcam söz verdim yazın gier 1 veya 2 ay kalırsın dedim inanmadı kahpe maddi yat olsa hepsini köpek ederim ama olay o değilki bende anlamadım nie yaptı bu o ç nu neden yaptı zoruma gidende o ona bakarsan nişanlandığı çocuk söför hacı evi bile yok amk yok sen doğulusun bilmem adetleriniz ağır diyom amk evladı 20 yıldır izmirdeyim ailem newyorkta ne doğusu amk bu zamanda doğumu kaldı inandıramadım

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz; çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz. (Hz. Ali (r.a)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tagext
    tagext's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Başarı Madalyası
    Erkek
    sana kızmı yok aslan. Bunun bir ilacı yokki desem sana sabah akşam iki tane al geçer diye. Tecrübe oldu işte birdaha böyle kızlarla uğraşmazsın. Tecrübe zaten değilmidir yenilen kazıkların tümü. Siktir et de hayatına devam et. Şimdi pişmanlığın yüzünden saçma işler yaparsan. DOğru hatunu bulduğun zaman ne angut adammışım dersin. Sana tavsiyem siktir eeeeeeeeeeeeeeet.

ftw
Toplam Hit: 5318 Toplam Mesaj: 47