İos 11 Yayınlandı
-
PhYtOn bunu yazdı
Beyler sadece bende mi bu sıkıntı var bilmiyorum ama telefon yurtdışından alınma ve yeni iphone se 64 gb.
Sık sık donmalar yaşayabiliyorum, birini aradğım zaman veya biri beni aradığı zaman ne karşı tarafın sesi bana geliyro ne de benim sesim karşı tarafa gidiyor, reset atınca düzeliyor.
Herhangi bir uygulamaya girdiğimde, whatsapp üzeri vs mesaj yazdığımda pat diye donup kalıyor.. Bu sıkıntılar 11.0.2 de çok daha sık yaşanıyordu ama 11.0.3 te de mevcut..
Telefonun ayarları kaç kez sıfırladım, itunes üzeri 11.0.3 ü yükledim ama sorunlar devam ediyor.. Merak ettiğim sadece bende mi var bu sıkıntılar?Hayır sadece sizde yok ben dahil bir çok kişiyi delirtiyor telefon..
-
hocam bende de var herhangi bir sorunum yok maşallah =))
10.3.3 yüklü 11 de sorunlar varmış keşke güncellemeseydin :/ ya da temiz kurulum yap
-
bende hiç bir sıkıntı yoktu 1 haftadır bilemedin 1,5 insta açıyorum sayfa yenilerken dolma simgesinde telefon kasıyor ediyor 1 dk sonra düzeliyor
bazen bir uygulama açıyorum aynı olay orada da oluyor
temiz kurulum yapmadım ama .02 ye kadar böyle sıkıntım yoktu 03te düzeldi biraz ama hala devam ediyor
temiz kurulum yapmayla düzelir mi sizce?
-
Lanet olsun harbiden, çileden çıkarıyor adamı..
-
iPhone 6s 2 senelik cihaz şarj sorunu beni çıldırtacak. En son günde 3 kere şarj ettikten sonra temiz kurulum yapmaya karar verdim. Bi bok değişmedi sırf şarjı daha uzun gitsin diye telefonu elime almamaya çalışıyorum. Var mı bi çözümü acaba, direk sıfırdan mı kurmak gerekiyor telefonu yedeklemeden geri yükleyince bi şey farketmiyor mu?
-
11,1 yayınlanlı bakalım inş şarj sorununu gidermişlerdir
-
costantin bunu yazdı
11,1 yayınlanlı bakalım inş şarj sorununu gidermişlerdir
Şuan indirip kuruyorum. İnşallah şarj olayını düzeltmişlerdir. Uygulamalar paso donuyordu vs.
-
yıllarca android kullandım bu sefer de ios a geçeyim dedim, ios 10.3 ile iosu sevdim 11 ile nefret ettim. resmen geçişi sorgulatır oldu
-
ios 11in allah bin belasını versin 10 ne güzeldi aq ya sol tarafta 3dli multitask gitti diye hala üzgünüm
-
DaSpOnGe bunu yazdı
ios 11in allah bin belasını versin 10 ne güzeldi aq ya sol tarafta 3dli multitask gitti diye hala üzgünüm
artık üzgünlüğüm geçti sol tarafa baskılı multitaskı geri getirmişler evde bayram havası :W