İos 11 Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

iPhone SE, 5S ve 6'ya 3D Touch yazılımsal olarak geldi deniliyor. Bu cihazlara sahip olupta deneyen var mı ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Grafiker
    SaviorAngel
    SaviorAngel's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

iPhone SE, 5S ve 6'ya 3D Touch yazılımsal olarak geldi deniliyor. Bu cihazlara sahip olupta deneyen var mı ?

Yükleniyor yüklenince yazayım

No way out
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

Jailbreak deneyecegim diye hala sürümüm 10.1 :) bi ara ben de güncellemek istiyorum ama jailbreak de denemek istiyorum.

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

6s kullanıcısıyım kurdum 11i güzel gibi geldi şuanlık ama incik cincik karıştırmadım

güncelleriz yazıyı test edip 

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

iPhone 5S ve iPod 6. Nesile yükleniyor. 

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

10.2 den buna geçiş yapmak gerekli mi?

performans ve pil ömrü bakımından çok bi fark var mı?

goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

6S hafif takılmalar başladı..

Kendine İyi Bak ..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cankol
    cankol's avatar
    Erkek
    mkyb bunu yazdı

hocam sadece kontrol merkezindeki kamera bağlantılar vs gibi şeylerde var, telefonun genelinde yok.

imza.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KartallMehmet
    KartallMehmet's avatar
    Erkek

İos 11 beta sürümü kuruluydu cihazımda, şimdi bu temiz sürümünü nasıl tekrardan kurabilirim ?

Şahsınıza karşı haddi aşan,hududu geçen,küstahlaşanları, altın olsa kesenizde, bal olsa kâsenizde tutmayın..
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    KartallMehmet bunu yazdı

İos 11 beta sürümü kuruluydu cihazımda, şimdi bu temiz sürümünü nasıl tekrardan kurabilirim ?

İpsw indirip itunes uzerinden yada yeniden yazilim guncelleme kismindan wifi bagli haldeyken yeni yazilim aratarak

Cigu bigule :(
Toplam Hit: 20586 Toplam Mesaj: 195
i̇os ios11