İos 11 Yayınlandı
-
Isınıyor tıkanıyor diyen arkadaşlar güncellemeyi iphone ki bilgilerinizi kaybetmeden bilgisayar üzerinden dfu moda alarak tekrar yapın. Oto güncelleme oldum olası sıkıntı yapıyordu bazı cihazlarda
-
yeni bir güncelleme paketi hazırlanıyor arkadaşlar bekleyin..
-
se de şuan problem yok. düzene girdi.
yanlız şu wifiye bağlantı sorununu bilenler yardımcı olabilirmi ?
home tuşuna bastığımda wifi bağlanıyor ve bildirimler patırkütür gelmeye başlıyor.
bilinen ağlara otomatik bağlan aktif. nebileyim ağ ayarlarını sıfırla dedim apple ile iletişime geçtim hala çözüm yok.
telefonun ekranını kapattığımdan 15 dakika sonra wifi bağlantısı gidiyor. whatsapp web kullanabilmek için her 15 dakikada 1 kere home tuşuna basmak zorunda kalıyorum.
-
tolgasen bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
Beyler iphone 6 var, yükledim ve yükledikten sonra aşırı kasmaya başladı.. ne yapmalıyım? safariyi 6-7 sn de açıyor.
Ayarları sıfırla yap hocam, düzeliyor. İcerikleri silmeden sadece ayarları sıfırlama yap.
sağol üstad Allah rağzı olsun, yaptım düzeldi. ondan önce neydi öyle çıldırttı beni.
şimdi eski haline geri döndü, birazcık ısınıyor okadar.
-
DarkFall bunu yazdıtolgasen bunu yazdıDarkFall bunu yazdı
Beyler iphone 6 var, yükledim ve yükledikten sonra aşırı kasmaya başladı.. ne yapmalıyım? safariyi 6-7 sn de açıyor.
Ayarları sıfırla yap hocam, düzeliyor. İcerikleri silmeden sadece ayarları sıfırlama yap.
sağol üstad Allah rağzı olsun, yaptım düzeldi. ondan önce neydi öyle çıldırttı beni.
şimdi eski haline geri döndü, birazcık ısınıyor okadar.
Dosya sistemi değişmiş o sebepten ısınıyormuş. Bir kaç gün sonra o problem de çözülüyor :)
-
arkadaşlar itunes üzeirnden güncelleme yapmaya çalıştığımda şu hatayı alıyorum.

-
costantin bunu yazdı

aynı hata ile ben karşılaştım , imzalar kapalı değil , orjinal kablo ilemi denediniz ?
DevilKingtr tarafından 25/Eyl/17 14:27 tarihinde düzenlenmiştir -
DevilKingtr bunu yazdıcostantin bunu yazdı

aynı hata ile ben karşılaştım , imzalar kapalı değil , orjinal kablo ilemi denediniz ?
evet hocam zaten telefonu 2 saat önce aldım kutudan çıkan kablo ile bilgisayara bağladım itunes üzerinden güncellemeyi denedim
-
Hata alanlar iPhone'umu bul özelliğini kapatsın. Telefon kendini korumaya alıyor o yüzden hata veriyor.
-
mkyb bunu yazdı
Hata alanlar iPhone'umu bul özelliğini kapatsın. Telefon kendini korumaya alıyor o yüzden hata veriyor.
ayfon bul kapatılmadan firmwareye zaten izin vermez hocam