İos 8 Yayınlandı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı

foto video mesaj rehber ne varsa siliyor, ona gore...

yanlışın var hocam öyle bir şey olamaz.. ama güncelleştirirken hata oluşmuşsa o başka, o yüzden güncelleme yapmadan önce itunes/icloud yedeklenmesi tavsiye edilir bu durumlar için. Yoksa kan çıkar neyi siliyor öyle : )  ayrıca araştırdım öyle bi şeye rastlamadım 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

telefonu yedekleyin göte gelmeyin.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

üncelleme öncesinde neler yapılmalı?

Güncelleme öncesinde dikkat etmeniz gereken şeylerin başında ise cihazın yedeklemesinin yapılması geliyor. iCloud ya da iOS cihazınızı bilgisayara bağlayarak en güncel yedeği elde etmenizi tavsiye ediyoruz.

Ayrıca eğer iPhone 4S kullanıcısı iseniz iOS 8 güncellemesini yapmak için iOS 8 yayınlandıktan sonra bir kaç kez güncellenmesini ve hataların giderilmesini beklemenizi tavsiye ediyoruz.

Zira iOS 7 ilk yayınlandığı zaman iPhone 4 kullanıcıları bir çok sorunla karşılaşmıştı. iPhone 5 ve iPhone 5S kullanıcılarının ise beklemesine gerek olmadığını düşünüyoruz.

Peki yedekleme işlemini nasıl yaparım?

Yedekleme için yapmanız gerekenler oldukça basit. iCloud ile yedek alabilmeniz için yapmanız gerekenler; Ayarlar > iCloud > Saklama ve Yedekleme bölümünden iCloud Yedekleme seçeneğini açtıktan sonra bu seçeneğin altında yer alan "Şimdi Yedekle" butonuna tıklamanız yeterli olacaktır. Tabi bu işlem için yeterli bir iCloud depolama alanınızın bulunduğuna ve pil seviyenizin yeterli olduğuna dikkat etmelisiniz.

14-09/17/icloud_backup-sdn.png

Eğer yedekleme işlemini bilgisayar ile yapacaksanız, en güncel iTunes sürümünün bulunduğu bilgisayarınıza iOS cihazını bağladıktan sonra Dosya > Aygıtlar > Yedekle seçimini yapmanız yeterli olacaktır.

14-09/17/backups_list-001-tr.png

Yedeklemenin başarıyla tamamlandığını doğrulamak içinse, iTunes Tercihler penceresini açın ve Aygıtlar sekmesini seçin. Eğer cihazınızın adını ve iTunes'un yedeklemeyi oluşturduğu tarihi ve saati görüyorsanız işlem başarıyla tamamlanmıştır.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLYSeRo
    HoLYSeRo's avatar
    Erkek

denetim merkezi bok olmuş renk açısından. 3g i kapatamıyorsunuZ bnce en buyuk sıkıntı bu tek olumlu olan konuştugunu yazıya cevirmesi ve birkaç kamera özelliği. 

https://open.spotify.com/playlist/23XNoEDF9D23pojmlqnUWV?si=BiCIFFwARDW4egNxtWCSNw
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek
    HoLYSeRo bunu yazdı

denetim merkezi bok olmuş renk açısından. 3g i kapatamıyorsunuZ bnce en buyuk sıkıntı bu tek olumlu olan konuştugunu yazıya cevirmesi ve birkaç kamera özelliği. 

resimlerle destekleme imkanın var mı? mesela 3g yi kapatamadığın dediğin bölümü gösterir misin? normalde kapatılması gerekiyor ..

denedim merkezinin de resimlerini falan atarsan daha iyi fikrikmiz olur

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

göte gelmeyin dikkat edin demiştim.

güncellenen 4s ler ayvayı yemiş açılış sürelerindeki değişim

Performans düşüyor!

iOS 7.1.2 sürümünü kullanan iPhone 4S, Safari'yi 1.25 sn'de açarken, iOS 8 sürümünde bu süre 2.16 saniyeye çıkıyor. Kamera 1.5'ten, 1.8 sn'ye, ayarlar 0.95'ten 1.25 sn'ye artıyor. Ayrıca mail ve takvim başta olmak üzere pek çok dahili uygulamanın açılışı ciddi anlamda yavaşlıyor.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

Eskiden çıkınca bi sürü yenilik olurdu şimdi bi sürü sorunla geliyor. Operatörlere kazandıracam diye 3g yi kapamamak nedir mk ya. Kusura kalmayın ama iphone'un mna koydular. Saçma sapan telefon şekilleri, her sene ikişer üçer telefon modeli, ios desen 7'nin alt sürümü gibi. Bir işletim sistemini topu topu 3 farklı telefon için optimize edemiyormı bu ekip bu kadar mı acizler yani. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    unbalanced bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı

resimlerle destekleme imkanın var mı? mesela 3g yi kapatamadığın dediğin bölümü gösterir misin? normalde kapatılması gerekiyor ..

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı
    unbalanced bunu yazdı
    HoLYSeRo bunu yazdı

hocam t.şşak geçmion dimi ? LTE dediği zaten 3G ve 4G dir. yani şuan 3g kapalı senin hücresel (yani 2g edge açık )

altına kocaman yazmıslar daha hızlı yüklenir diye.

bence sen dalga geçion.

PanxeR tarafından 18/Eyl/14 02:34 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

@Panxer hocam. Şaka yapmıyorum. Ayrıca ekran görüntüsü bana ait değil Donanımhaber'den alıntıdır. LTE kapalı olmasına rağmen operatör logosunun yanına bak orada ne yazıyor ?

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
Toplam Hit: 9946 Toplam Mesaj: 94