İos İçin Radar Programı
-
SamSara bunu yazdı@clogu hocam, pusuya yatanları, kullanıcılar sonradan haritaya ekliyordu hatırladığım. tomtom sygic vb bi programdı ama hatırlayamadım.
Ha, evet birde bu manual radar uyarısı var :)
Uzun yolda olsa yandex navigasyonu açarsanız kullanıcıların mesajlarını görünce ayağınızı gazdan çekin derim.
-
Sygic kullanıyorum ben, sabit radarlar dışında muhtemel radar kurulabilecek yerlerde de uyarı veriyor.
-
su programları biri yüklryrbilir m,i ankara istanbul izmir HARİTALARI ile beraber. :D GİNGERBREAD için olanları.
huuu @mkyb ^^/
-
ellerimi ovuşturup bekliyorum
-
BU iş için sırf radar progrmaı yerine offline haritaya sahip navigasyon programları + speedcam dosyalarını öneririm.
Mesela:
Igo primo yazılımını nabigasyon cihazımda uzun zamandır kullanıyorum. Yazın tatile çıkmadan önce yaptığım ilk şey içindeki speedcam dosyalarını güncellemek oluyor :)
Navigasyon cihazı almadan önce de iphone 4s telefonumda yukarıdaki gibi kullanmıştım. Linkteki dosyada adam güncel speedcam dosyasını ile birkaç ek ses dosyası ekleyip tekrar paketlemiş kolay bir şekilde direk kurabilirsin.
Linkteki hazır paket yerine ben kendim manuel yapmak istiyorum derseniz (veya navigasyon cihazım var ona atmak istiyorum)
http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=719688
-
:D iste diger programın adı igo aklıma gelmediydi 3 harfli ama ne ^^//
-
En iyi radar programı Zello'da kamyoncularla kanka olmaktır.
-
czk
-
Yollarda radar olan yerde radar uyarısı radardan önce olmak zorundadır. Radar uyarı tabelası olmayan yerde pusuya yatmak yasak böyle bir durumda ceza yerseniz hakkınızı arayın.
-
twitter da bunun olayı dönüyordu bi ara. Aslında o uygulamaya taşınabilir
Kırmızı bir buton koyarsın, radar gören insanlar ona bastığı anda marker map' e eklenir, tüm user' lar da görür.
Böyle böyle tüm riskli alanlar işaretlenebilir, tabi bazı çipler çipliğine marker atabilir ama guzel uygulama olurdu bence.
offline radar' ları da yandex' den çekersin. Al sana "radarella" bu app' in adı. lets write :d
Malzemeler :
> Basit user modülü
> Google maps api
> Cronjob ve curl aşkı
Pişirme süresi : 1 hafta
ozgunlu tarafından 23/Şub/16 13:10 tarihinde düzenlenmiştir