İos İçin Radar Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    @clogu hocam, pusuya yatanları, kullanıcılar sonradan haritaya ekliyordu hatırladığım. tomtom sygic vb bi programdı ama hatırlayamadım.

Ha, evet birde bu manual radar uyarısı var :)

Uzun yolda olsa yandex navigasyonu açarsanız kullanıcıların mesajlarını görünce ayağınızı gazdan çekin derim.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek

Sygic kullanıyorum ben, sabit radarlar dışında muhtemel radar kurulabilecek yerlerde de uyarı veriyor.

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

su programları biri yüklryrbilir m,i ankara istanbul izmir HARİTALARI ile beraber. :D GİNGERBREAD için olanları.

huuu @mkyb ^^/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Palu!123!alu
    Palulu
    Palulu's avatar
    Erkek

ellerimi ovuşturup bekliyorum

Beklenen Gün Gelecekse Çekilen Çile Kuıtsaldır
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

BU iş için sırf radar progrmaı yerine offline haritaya sahip navigasyon programları + speedcam dosyalarını öneririm.

Mesela:

http://www.iphoneyardim.net/topic/123756-igo-primo-turkey-270-speedcam-canlı-trafik-türkçe-ses-dosyaları-aktif-edilmiş

Igo primo yazılımını nabigasyon cihazımda uzun zamandır kullanıyorum. Yazın tatile çıkmadan önce yaptığım ilk şey içindeki speedcam dosyalarını güncellemek oluyor :)

Navigasyon cihazı almadan önce de iphone 4s telefonumda yukarıdaki gibi kullanmıştım. Linkteki dosyada adam güncel speedcam dosyasını ile birkaç ek ses dosyası ekleyip tekrar paketlemiş kolay bir şekilde direk kurabilirsin.

Linkteki hazır paket yerine ben kendim manuel yapmak istiyorum derseniz (veya navigasyon cihazım var ona atmak istiyorum)

http://www.turkeyforum.com/satforum/showthread.php?t=719688

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek

:D iste diger programın adı igo aklıma gelmediydi 3 harfli ama ne ^^//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C10H15N
    C10H15N's avatar
    Homo

En iyi radar programı Zello'da kamyoncularla kanka olmaktır. 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rmk
    Rmk's avatar
    Erkek

czk

Koyun gibisin kardesim, gocuklu celep kaldirinca sopasini sürüye katiliverirsin hemen ve adeta magrur, kosarsin salhaneye. Dünyanin en tuhaf mahlukusun yani, hani su derya icre olup deryayi bilmiyen baliktan da tuhaf. Ve bu dünyada, bu zulüm senin sayende. Ve açsak, yorgunsak, alkan içindeysek eger ve hala sarabimizi vermek için üzüm gibi eziliyorsak kabahat senin, -demege de dilim varmiyor ama- kabahatin
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

Yollarda radar olan yerde radar uyarısı radardan önce olmak zorundadır. Radar uyarı tabelası olmayan yerde pusuya yatmak yasak böyle bir durumda ceza yerseniz hakkınızı arayın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

twitter da bunun olayı dönüyordu bi ara. Aslında o uygulamaya taşınabilir

Kırmızı bir buton koyarsın, radar gören insanlar ona bastığı anda marker map' e eklenir, tüm user' lar da görür.

Böyle böyle tüm riskli alanlar işaretlenebilir, tabi bazı çipler çipliğine marker atabilir ama guzel uygulama olurdu bence.

offline radar' ları da yandex' den çekersin. Al sana "radarella" bu app' in adı. lets write :d

Malzemeler :

> Basit user modülü

> Google maps api

> Cronjob ve curl aşkı

Pişirme süresi : 1 hafta

ozgunlu tarafından 23/Şub/16 13:10 tarihinde düzenlenmiştir

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
Toplam Hit: 4381 Toplam Mesaj: 31
radar ios