İos İçin Radar Programı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek

Benim aklimda vardi bu uygulama ama legallik muhabbetinden oturu rolantiye almistim. Yapmak istedigim sistem check-in mantigiyla insanlarin gordugu radarlari saat belirterek bulunduklari konumda isaretlemesi ve ayni alanda (100m capta mesela) atmasyon bir sayiyla 10 kisi ayni radari isaretlerse public gorunur hale gelmesiydi. Gps aciksa sistemce onaylanmis bir radara 2km yakindaysaniz alarm calacak. Kullanir miydiniz?

manyaki tarafından 23/Şub/16 14:33 tarihinde düzenlenmiştir

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Erkek
    @Ozgunlu orada da dediğin gibi söyle bir sıkıntı çıkıyor gibi.
    pusunun yeri değiştiğinde işareti kaldırmak sıkıntı. yavaşla-hızlan nereye kadar. ^^/

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    SamSara bunu yazdı
    pusunun yeri değiştiğinde işareti kaldırmak sıkıntı. yavaşla-hızlan nereye kadar. ^^/

hocam ben sanmıyorum ki bu radarcılar hep farklı lokasyonlara kursunlar.

belli bir süre sonra zaten koydukları 3-5 nokta ortaya çıkacak, yol üzerindeki.

ve farklı yollarda da çıkacak sonra türkiye haritası.

zaman sayaçlı konulabilir, ya da o yoldan radar işaretini görüp geçen bi arkadaş radar yoksa marker' ı kaldırır.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    SamSara bunu yazdı

Hocam ayni gun icinde 100 metre cap yerde 2 farkli yere kursa bile o 100 metre icinde olur yine yeri. Isaret kaldirma kolay, onaylanan bir radarin 24 saat  (tahmini) silinme suresi olur otomatik.

since 2005 // tbt
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    evet Hocalar, zaman etiketi mantıklı görünüyor. ^^//

I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo
    Erdem bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Yavaş git?

Sen öyle yap hocam problemde yokda cevap vermek için cevap vermeninde bir alemi yok.

Durduk yere tartışma konusuna çeviriyorsun konuyu. Aynı olayı bir mürid de yaptı ban yedi 24 saat. 

adam öneride bulunmuş ve burada tartışma başlatmaya niyetlenen sizsiniz. 

bu arada boşuna arama dostum Türkiyede çalışmıyor onlar ben hep işaretli olmasına rağmen ortada olmayan radarlara da telefonda görünmemesine rağmen 200m ötemde olanına da bol bol rastladım. bunun nedeni Türk sürücüler mıymıntı heriflerdir (İStisna olabilirsiniz atlamayın hemen sazan gibi) 

adam sola dönerken aynaya bakmıyor hadi sinyali geçtim, radarı programda mı işaretleyecek? 

SweetyVolty tarafından 23/Şub/16 15:58 tarihinde düzenlenmiştir

Çok sıkılıyom
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    SweetyVolty bunu yazdı
    Erdem bunu yazdı
    KrypT bunu yazdı

Yavaş git?

Sen öyle yap hocam problemde yokda cevap vermek için cevap vermeninde bir alemi yok.

Durduk yere tartışma konusuna çeviriyorsun konuyu. Aynı olayı bir mürid de yaptı ban yedi 24 saat. 

adam öneride bulunmuş ve burada tartışma başlatmaya niyetlenen sizsiniz. 

bu arada boşuna arama dostum Türkiyede çalışmıyor onlar ben hep işaretli olmasına rağmen ortada olmayan radarlara da telefonda görünmemesine rağmen 200m ötemde olanına da bol bol rastladım. bunun nedeni Türk sürücüler mıymıntı heriflerdir (İStisna olabilirsiniz atlamayın hemen sazan gibi) 

adam sola dönerken aynaya bakmıyor hadi sinyali geçtim, radarı programda mı işaretleyecek? 

Hocam madem istatistikten girdin, ben de iddia ediyorum araba kullanırken telefon kullanan insan sayısı, aynaya bakan insan sayısından daha çoktur :D

since 2005 // tbt
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    Erkek
    @manyaki ←_←d=(´▽`)=b

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Delegado_Zero
    Delegado_Zero's avatar
    Erkek

TomTom D-A-CH 1.22 (Europa + Türkiye haritasi ve Radarli paket)

http://www.iphoneyardim.net/index.php?/topic/128033-TomTom-D-A-CH-1%2E22-%28Europa-%2B-T%C3%BCrkiye-haritasi-ve-Radarli-paket%29

Bu iş Gorur mu ? 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek
    PsychoDawn bunu yazdı

Yollarda radar olan yerde radar uyarısı radardan önce olmak zorundadır. Radar uyarı tabelası olmayan yerde pusuya yatmak yasak böyle bir durumda ceza yerseniz hakkınızı arayın.

Hocam geriden geliyorsunuz bu kaldıralı çok oldu son 2 yılda radardan köşeyi dönmüştür maliye.. Uyarı sisteminde sadece avanaklar düşüyor fazla para toplanmıyordu onu kaldırdılar şimdi para basıyorlar..

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 4382 Toplam Mesaj: 31
radar ios