İp Atlamak
-
Twitter bunu yazdı:
-----------------------------@Ephesus bisiklet olmadan şöyle evde 2 tane 10ar kiloluk dambıllarla ne yapılabilir ?
Öyle bir yerde oturuyorumki cadde üstü koşu yapacak alan vs yok belediye sağolsun
yaşam alanı kalmadı bize :)
-----------------------------
Dumbell'la kilo vermenin pek alakası varmı yahu sadece zorlandığın + terlediğinden belki kalori yakarsın öbür türlü ağırlık çalışarak kilo vermekte neyin nesi :)) Zor yani kardio yapacaksın paso.
Ben hızlı yürüyüşle verdim kiloyu her yere hızlı yürüyüş yaptım baktım bazen yavaş gidiyorum fark edince hemen hızlıya dönüyorum eve giderken yolu uzatıyordum mahsustan 45 dk kadar hızlı yürüyüşle gidiyordum birde yemek kısmı tamam oldu bitti işte. -
Göbeği eritmenin en hızlı yolu nedir ?
85 kilodan 78'e indim ama göbeğim sarkmış durumda.. Kilo olarak durmuyor öyle falzalık et gibi duruyor :D
Bunu ertimem lazım ne yapmamı önerirsiniz ?
İp atlamak uygun mu bunun için ?
-
darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------Göbeği eritmenin en hızlı yolu nedir ?
85 kilodan 78'e indim ama göbeğim sarkmış durumda.. Kilo olarak durmuyor öyle falzalık et gibi duruyor :D
Sadece göbek için, mekik ve twister yapman yeterli olur hocam ama o kiloda setleri biraz yüksek tutmalısın :| Ve bu süre zarfında yine çok yağlı şeylerden uzak dur ve yemeklerin suyuna falan ekmek bandırma :| -
bursa çocuğuyum her yerde ip atlarım diyceksin hocammmm :D
-
1-618-GR bunu yazdı:
-----------------------------darkroques61 bunu yazdı:
-----------------------------Göbeği eritmenin en hızlı yolu nedir ?
Sadece göbek için, mekik ve twister yapman yeterli olur hocam ama o kiloda setleri biraz yüksek tutmalısın :| Ve bu süre zarfında yine çok yağlı şeylerden uzak dur ve yemeklerin suyuna falan ekmek bandırma :|
-----------------------------Mekik filan çekeriz de yemek konusunda söylediğin öneri çok zor ama deneyeceğim. :)
-
Bu konuyu açtığımda 103 falandım şu an 97 kilo falanım oda haftada bir iki defa adam gibi ip atlayabiliyorum iş yüzünden, ama çok çok çok faydası var kilo vermek isteyen az diyet birde ip + birazda yürüyüş.
İp'i mutlaka atlayın az önce atladım yine 300'e yakın şu an yüzümden terler boşalıyor öyle yorum yazıyorum duş'a giricem :)) -
beyler bende 90 a çıktım göb göbek büyüdü ilk önce direk koşuylamı başlayım ve çok uzu bi süredir spor yapmıyorum bide sigara var.
-
Ağır kiloyla ip atlamak eklemlere zarar verebilir kanaatindeyim..
-
SpoofU bunu yazdı:
-----------------------------Konuyla alakası yok ama "ip atlamak" başlığını "ip (adresi) atamak" olarak okuyupta girdim konuya :D.
-----------------------------yanlız Değilsin .d
-
Bisiklet Sürelim Diosan Hertürlü Cok fena Sürerim
İstanbulda caddede Raaly yapan insan.