Ipad Vs Stone
-
Ne netbookum var ne Ipadım.Zaten Turkıyede satısa sunuldu mu haberım bıle yok.Olsa da umrumda degıl zaten.Inanın var olan ozellıklerınden bıle haberım yok ama var olmayan ozellıklerınden haberım var.Bırı bana "Bunla aynı seylerı yapabılecek urun varsa soylesın" cumlesınden "aynı seyler" den ne kastedıyo anlatırsa sevınırım.Hem bız de bılgılenmıs oluruz bu aletın ozellıklerıyle ılgılı.
http://www.teknolojide.com/ipad-netbook-karsilastirmasi_4083.aspx
-
Eh alan var alamayan var :)
Çok şükür alanlardanız hocam. Nese sidik yarıştırmaya luzum yok tek diyebileceğim şudur ki. Yeni aldıgım İpad'im ile çok mutluyum.... HA HA!
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------
Çok şükür alanlardanız hocam. Nese sidik yarıştırmaya luzum yok tek diyebileceğim şudur ki. Yeni aldıgım İpad'im ile çok mutluyum.... HA HA!
-----------------------------:D:D:D:D
çok güldüm hocam sayende :D
Allah daha çok aldırsın :D
-
Allura bunu yazdı:
nereden aldın mürid ? türkiyeye ne zaman geldi allaasen amerikada satışına dün başlandı daha zaten ? sallıyor olmayasın ?
ayrıca her iki postunda bir alan var alamayan var gibi şeyler söylediğin için sana salak deme hakkımı saklı tutuyorum bilesin.paran olması ve alabilmen senin değil babanın yeteneğidir.övünecek birşey yok gibi geldi bana.
iyi akşamlar. -
o6u2 bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
-----------------------------nereden aldın mürid ? türkiyeye ne zaman geldi allasen amerikada satışına dün başlandı daha zaten ? sallıyor olmayasın ?
ayrıca her iki postunda bir alan var alamayan var gibi şeyler söylediğin için sana salak deme hakkımı saklı tutuyorum bilesin.paran olması ve alabilmen senin değil babanın yeteneğidir.övünecek birşey yok gibi geldi bana.
iyi akşamlar.
Hoca şu adamın forumda attığı mesajlara bakın alayı bunun gibi sallama şeyler. Birde olmayan şeylerle bize laf koyacak aklı sıra. Ipod touchla, ipad aynı boyutta dedi yukarda. Daha boyut olayından bile haberi yok. Bizi kandıracak kendince. -
görmemişin oğlu olmus...
-
Allura kolpa yapıyo. dün amerikadan aldırsa mesajı zaten dün yazmış. kargo 1 saatte mi geldi :D allura sen de sallama iyice konuyu cıvıtma.
-
Alan var alamayan var dediği cihazın teki 700$ diğerinin en pahalısı 1000$.:)
Bu çocuk kaç 15 yaşındamı?Kimin ne iş yaptığını bilmiyor sanırım.komik=)
-
Hocam cihazın duruşu bile başka ne demek ? Benim ülkemin koyunu bile Avrupalı'nın koyunundan başka bakar diyen Nihat Doğan'dan ne farkın var ?
-
o6u2 bunu yazdı:
Allura bunu yazdı:
nereden aldın mürid ? türkiyeye ne zaman geldi allaasen amerikada satışına dün başlandı daha zaten ? sallıyor olmayasın ?
iyi akşamlar.
-----------------------------şu adamı ne ciddiye alıyorsunuz.
500$ lık ürünle artistlik yapmaya çalışıyor velet.
puhaa