Ipad Vs Stone
-
İpad'in içini açan vatandaşın karşılaştığı korkunç tablo ((: Kaan Sezyum gönderdi.
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3883243&l=90fbe4b4b1&id=116317049076
-
hocalarr sizin dediğiniz dün Amerikada piyasaya giren ürünü nasıl alabiliyor cok komik he bu ürünün ne özelliği var film izliyorsun,kitap,net vs öyle böyle abartılacak bir özelliği yok bence(tek güzelliği hafif ve şık bi tasarımı olması,gösterişli yasamayı seven kendi bilmezlerin ilgisini cekiyor sadece) .
bulundugu özelliklerin hemen hepsini telefonlada halledilecek bir ürün yani....
ipad yaptıgı ufak caplı değişiklerle daha fazla kazanç kapısı sağlıyor.
-
Antikky bunu yazdı:
-----------------------------
Alan var alamayan var dediği cihazın teki 700$ diğerinin en pahalısı 1000$.:)
Bu çocuk kaç 15 yaşındamı?Kimin ne iş yaptığını bilmiyor sanırım.komik=)
-----------------------------yok be hocam okadarda değil. 480
$:))) en pahalısı dediğin gibi..
-
Bu apple'ın yaptığı bir satış stratejisi aynı cihazı pişirip pişirip Önümüze sunuyorlar her seferinde 1-2 açık kapatılıyor.Böylece cihazının aynısını defalarca aynı kişiye satmış oluyor.Şuan İçin ancak yeni IPone 3Gs modeli bin bilmem nekadar edecek özelliklere sahip ipad de bu şekilde pazarlanacak her heferinde 1 açık kapanarak ve yine her seferinde aynı kişiye defalarcakez satacak.Tabi bazı arkadaşlar Takım tutar gibi maraka tuttuğu için her seferinde bunu görmezden gelecek.Bu benim için APPLE ın yaptığı bir terbiyesizlikten başka hiç birşey değildir insanları resmen enayi yerine koyuyorlar.Adamlarda haklı millet2de alıyor sonuçta olay bundan ibaret yoksa Kos koca apple Usb girişi yapmayı düşünmemişmidir?, Yada çok zor olduğu içinmi koymamıştır? Tabikide hayır.
-
http://vimeo.com/10595371
-
yemişim mmsni multitaskigini ki gel gelelim son güncellemede mms var iphone 3g de iphone dan önce o kadar telefon kullandım ama milat iphone dir arkadaş harika görsel şık ve basit güzel bir telefon eminimki bir dahaki telefonum gene iphone olacak
-
XmV bunu yazdı:
yemişim mmsni multitaskigini ki gel gelelim son güncellemede mms var iphone 3g de iphone dan önce o kadar telefon kullandım ama milat iphone dir arkadaş harika görsel şık ve basit güzel bir telefon eminimki bir dahaki telefonum gene iphone olacak
Ipad hakkında konuşuyoruz hoca. Konu bazı yerlerden dağıldı. Ipod hakkında bile yorum yapanlar olmuş. -
Apple'ın en büyük pazar payı Amerika olunca, ve genel olarak Amerikan halkındaki "güç-gösteriş" merakı oldukça, pazar ekonomisinde ürünleri farklılaştırmanın satışı olumlu ve yönde etkilediği ve satış sürecinin devamlı kıldığı bilindiğinden Apple'ın ürünlerini eleştirmeyi manasız buluyorum.
Şöyle ki ;
- Apple'ın mühendisleri tabi ki USB teknolojisinden bihaber değil, Apple'ın mühendisleri tabi ki i-pad'e web-cam koyabilirdi ve konudaki eksiklikleri giderebilirdi.
- Eminim ürünün tanıtımının yapıldığı günün ertesindeki eleştirileri, kendi aralarında geyik muhabbetine konu etmişlerdir. Örnek ; "Abi tanıtımdan sonraki eleştirileri söyliyeyim mi? Kesin USB'si bile yok diyecekler, ulan sanki biz bilmiyorum oraya 20 cent maliyeti olacak USB girişi koymayı,tey Allaaam"
-Amerikalı bunu seviyor aga, ne yapabilirsin ki? 20 yaşına gelmiş, cebinde 5000 doları olan bir Amerikan gencinin hayali genellikle 2000 motordan başlayan araçlardır, hiç bir zaman 1.4 Opel Corsa olmamıştır. Arabası 80 model dahi olsa motoru yüksek hacimli olmalı,güçlü olmalıdır.
- Bir sonraki modelde eksikliklerin tamamlanacağı eleştirisine gelince, bunu yapmayan kaç marka var ki. Calgon ilkinde 2'si bir aradayla başladı. 3in1 oldu, 5in1 oldu. Peki Calgon, en başından 5ini bir araya koyamıyor muydu? Tabi ki koyabiliyordu. İlk olarak elindekinden az olanı sunacaksın ki, aslında sunman gerektiğini sunduğunda, müşteriler tarafından "aaa yeni çıkanında bu da var" denilsin, bir yenilik algısı yaratılsın müşterinin zihninde.
Toparlarsam Apple kuralına göre oyun oynuyor.