Iphone 12 Vs Note 20 Ultra

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oldwolf
    oldwolf's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Haziran/2002
    Erkek
    Kaan bunu yazdı

    Note 10plus kullanıyorum. Hergün daha çok seviyorum aleti.

    Amaaa selfie çekilecek biri varsa iphone alsın. Özellikle instagram, facebook gibi uygulamalar iphone için tasarlanmış. Görüntü kalitesi vs düşmüyor upload ederken.

    kullanacak olan sen olsaydın note al derdim de eşini tanımamakla birlikte kadınların genel kullanımı ve imaja, anlam veremediğim i... ürünlerinin cazibesine kapılması falan göz önünde tutulursa aynı paraya edindireceğin mutluluk apple tarafında daha fazla olacaktır. note serisini candır. samsung'un s serisi iphone'a rakiptir +'ları -'leri konuşulur isterse geride kalır umurumda da değil, ama note serisi rakipsizdir, kullanmayıp ayfon diye gezinenlere itimat etmeyiniz.

    edit: https://shop.samsung.com/tr/galaxy-note20-ultra-icin-clear-view-kilif-1/?integration_color=Mistik%20Beyaz

    muhakkak edin bunu parasına aldanma, note 10'umu bununla kullanıyorum 20'deki kamera çıkıntısını kompanse eder hem 10'dakinden de fazla, ekrana da zarar geldi mi gelecek mi derdin olmaz, ben ekran kilidi kullanmıyorum zaman kaybı, bunu açıyosun ekran seni karşılıyor tertemiz, kapalıyken arama yanıtlayabiliyorsun, saati bildirimleri falan görebiliyorsun, kablosuz şarjda performans kaybı görmedim, düşürmeye karşı falan da kırılmaz cam vs hikaye olay budur.

    oldwolf tarafından 21/Haz/21 22:02 tarihinde düzenlenmiştir

    Metallica Rules
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Kayıt Tarihi: 10/Mayıs/2006
    Erkek

    Yuh 5 sayfa olmus ve daha hala kufurlesmeli kavgalar baslamamis! Yapmayin etmeyin babaerenler :D hic size yakismiyor!

    iPhone > digerleri

    hadiyin gari!


    Ehl-i Byte
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RitmFarbRacourci
    RitmFarbRacourci's avatar
    Kayıt Tarihi: 14/Mart/2008
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı

    *Bence Kaydet tuşuna basmamış, suçu telefona atmış :) Gps çekmedi diye kamera nasıl kaydetmez. İlk defa duyuyorum.

    *Iphone da satın alınan uygulamadan memnun kalmayınca müşteri hizmetlerini arayıp mı iptal ediyorsunuz? Android Google Play de sanırım 1 gün boyunca İptal butonu aktif oluyor. Memnun kalmadıysan, uygulama satın alımını o butona basarak iptal edebiliyorsun, paran kartına iade ediliyor.

    *Asıl Servis kalitesi berbat olan Apple dır. Android de genellikle servise ihtiyaç bile duymazsın! Icloud kilidimiz yok sonuçta veya Sıfırlandığında "Etkinleştiriliyor" gibi bir saçmalığı beklemek zorunda kalmıyoruz.. Bir keresinde İpad imi sıfırlamıştım, O en başta gelen "Etkinleştiriliyor" zırvalığını bir türlü aşamadım. Sıfırla Hücresel ağla bağlan, Sıfırla wifi 2.4ghz ile bağlan, sıfırla wifi 5gz ile bağlan. İrlanda üzerindeki@@, Türkçe konuşan@@, bir Apple servis elemanı ile telefonda görüştüm, bilgisayarıma uzaktan bağlandı adım adım anlattı aynı işlemleri tekrar yaptım, o da sorunu çözemedi@@,  Bir kod verdi ,beni Apple servise gönderdi, Cevahir avm deki Apple Servisi'ne gittim. Garantisi bittiği için Ipad in ikinci el fiyatı kadar bir para istediler. Halbuki Kendi sistemlerinden kaynaklı bir problem olduğu açıkça ortadaydı. @@, }

    **Android kullanıyorsan, Antivirüs kullanacaksın bu şarttır.

    @DalyKadir yalan söylüyor diyemem, ama bana da saçma geldi., lâkin olabilir.  ^^D`

     

    nasıl bir cinslik oldu bilemiyorum, hafıza kartım kitlendi(sanırım yazılımsal olarak kendini korumaya aldı.) o kadar fotoğraf çekmiştim. çektiklerime de çektiğim an bakmamıştım. eve geldim bir baktım. fotoğraflar yok. o gün gün boyu boşuna geçmiş oldu. o sıra, sanırım kopyalama yaparken Film de bakıyordum, sanırım.(aynı kart üstünde. ^^D`)

    bu da böyle bir anı.

     

    başka bir anı da bilgisayardan. bir gün geziye gittik. o kadar foto çektik, attık harddisk'e, sonra ne oldu bilmiyorum, harddisk mâfiş, bozul sen, kurtarma programlarını dene, fotoğrafları hep yarım göstersin.  ^^D` tek bir tane fotoğraf kalmadı. ben dedim, fotoğrafları istemiyorum, zilyon tane fotoğraf vardı, hangi birini kontrol edeceksin. cache'i silip ön-izlemeden baktığımda, tamâmı sıkıntılıydı.

    hülâsa, teknoloji de sıkıntı, korumak için şartları sağlamayıp, yedekli davranamıyorsan  çok sıkıntı. 

     

    ** Android İOS farketmez, dediğin gibi, kullanırken dikkatli kullanmak lâzım, güven olmuyor. @@.}

     

    ~@~

    @trampfd , ^^`

     

    RitmFarbRacourci tarafından 22/Haz/21 00:49 tarihinde düzenlenmiştir

    I'şıkY'ılı;^^`) Zk't^^` RnSySyTk.Ödl.SpRtÇzBşBkYd Kryptia.agogE Sa'd-l'Suûd az.ç'k 'lmyn'Dşn Pnct'tnAnNttn Blgi,YpBlgi 'Ct'nDrm.CmdyDrm.MdrnDrm hRşYdşR ClptcPth'Strsm M'nPhs' Ld,X/Y YrYnZmnGrçklk,AlgBzklğ KrzFrst'tr Tiytr' Pugchv,Jtrn,İmmlmn,FllngLef,Pik' SuprmcySprrty CoBehTh elFnmno:NzrioRonldo AdnKy TkSs,TkHrf(?) .RtNsTk.KvMp.Mk.TrmDyn ScklkNmRzgr ŞkHcBy ccp.kky Snrlr'Çz SnaSnLzmsn 'NsnKsknçtr BgDppr.MagllnCl'ds.S'thCro's Ch'kW'ng CreazioneDiAdamo^^`, Arctrs.Spic' ArcScnd,YySnye TrbProp,TrbJet,TrbFan ~3.10^5km/sn~343m/sn ~900-1240m/snMacH RamJt,ScRamJt Przdi^^' Tbu.XL Prsek MAtv^^` mLAT G'dWllHnting(f). 3id't^^` TareZmenPr ParaMotor TrflrVArsİlşklr (-)+.(/)*,~ ZminŞkil . ..Bu imza @SubZero tarafindan degistirilmistir. "Bu kadar uzun karmakarisik bir imza yapma diye uyardim ama heeheeeey(^^D)_hey kim söylüyor, kim dinliyor." Imzanizi SubZero'ya bilgi vermeden degistirmeyiniz. Tesekkurler...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dalyKadir
    dalyKadir's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Haziran/2020
    Erkek
    rahmandaburda bunu yazdı

    *Bence Kaydet tuşuna basmamış, suçu telefona atmış :) Gps çekmedi diye kamera nasıl kaydetmez. İlk defa duyuyorum.

    Kolay olan suçu başkasına atmak tabi ki. Bir google amcaya sor istersen bu bug normalde S20 de mevcut diye yaziyor ama bizim başımıza note 'da geldi. 

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rocketadam
    rocketadam's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Ekim/2010
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

    "iphone hacum" dışında mantıklı bir sebep görmediğim için note 20 yi almaya karar verdim. samsung ibnesi türkiyede sadece 8 gb ram olan modelini satıyomuş ama olsun.

    herkese teşekkür ederim.

     

    hayırlı olsun öncelikle. mantıklı sebepgöremediğim için samsung seçiyorum demen saçmaolmuş. zaten başta kararını vermişsin gibi. o kadar kişi senin için bir şeyler yazmış hepsi çöp demek gibi olmuş. tekrar hayrılı olsun allah pişman etmesin


    Bir milletin zenginliği hisse senetleri değil, hissi senetleridir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Temmuz/2003
    Erkek
    rocketadam bunu yazdı
    yolbulucu bunu yazdı

    "iphone hacum" dışında mantıklı bir sebep görmediğim için note 20 yi almaya karar verdim. samsung ibnesi türkiyede sadece 8 gb ram olan modelini satıyomuş ama olsun.

    herkese teşekkür ederim.

     

    hayırlı olsun öncelikle. mantıklı sebepgöremediğim için samsung seçiyorum demen saçmaolmuş. zaten başta kararını vermişsin gibi. o kadar kişi senin için bir şeyler yazmış hepsi çöp demek gibi olmuş. tekrar hayrılı olsun allah pişman etmesin

    pişman olsun da gelsin, bu sefer şayomi mi, huavey mi diye konu açsın eğlenelim biraz :)


    goo.gl/qBNZmW
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DevilKingtr
    DevilKingtr's avatar
    Kayıt Tarihi: 19/Mayıs/2010
    Erkek

    ne zaman evlendin a.q


    Viski var önlerinde , Ne içen dediler ? ırakı dedim ben https://www.kisa.link/QobI
Toplam Hit: 4213 Toplam Mesaj: 48
iphone 12 note 20 ultra