İphone 3G Almaya Karar Verdim Yardım ?
-
iPhone'un şu anki versiyonundan kaynaklı bir ısınma sorunu var ama o da 3.1 versiyonuyla geçecek.Sen al çok memnun kalırsın 3G'den.Ama ağustos sonu gibi 3Gs versiyonu gelecek istersen onu bekle.
-
Param olsa hiç düşünmeden 5800 alırdım mavisini :P
-
hocamm 3gs gelcek vs de vıdıo çekım yokmuş bulutut :D bır işe yaramıormuş
Nokia 5800 XpressMusic N95 8GB BLACKBERY BOLD BU 4 CİHAZ ICINDEN HANGISINI ALIN DERSINIZ
-
Video çekimi var 3GS'de.Hatta birisi video çekimi yaparken havuza düşürmesine rağmen çalışıyordu youtube'da videosu var :) Bluetooth için basit bir program kuruyorsan dosya gönderii sorunsuz gerçekleşiyor başka sorun?
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
Video çekimi var 3GS'de.Hatta birisi video çekimi yaparken havuza düşürmesine rağmen çalışıyordu youtube'da videosu var :) Bluetooth için basit bir program kuruyorsan dosya gönderii sorunsuz gerçekleşiyor başka sorun?
----------------------------haa düzeliormu o bluhutut muhabbetı vıdıo çekmesın 3gs hocam çok paradır çıkıcakta:D ben 2 ıncı el yurddışı falan alıcam bır iphone
-
ekle beni yardımcı olayım
3G 2G cihazlar mevcut elimde :)
pm ile msn bildir.
-
tamam hocamyolluom
-
Ayrıca video çekimi olmayan 2G ve 3G'lere programla çekim özelliği ekleyebiliyorsun,milyon tane program var nabız ölçeninden haritasına kadar seç beğen bitmez ;)
-
hacı ebay da ucuz var imkanım olsa ben alacam
-
pağlı ebayda
Toplam Hit: 5322 Toplam Mesaj: 36