İphone 3G Almaya Karar Verdim Yardım ?
-
ebayden alsan nasıl sokacaksın sınırdan?
-
aklınvarsa OMNIA HD alırsın
daha iyi telefon bul içime alıcam =)
omnia hd de olan özellikler hiç bir telefonda yok olamaz zaten samsung artık nokia yı geride bıraktı bırakıcak apple a da göz açtırmıyor
not: en kaliteli dokunmadik (AMOLED) samsungların son modellerinde bulunmakta + sorunsuz özellikler ile yok blutuut için program yükle
yok video çekme özelli geldi yeni iphone al yok mp3leri internetten satın al
iphone = krosphone alan parasını soka atmış olur akıllı düşünün tbt burası cocukara telefon almıyorsunuz parasının hakkı telefon alın
-
shadowan bunu yazdı:
-----------------------------
ebayden alsan nasıl sokacaksın sınırdan?
-----------------------------sokmak kolay hava yolu ile gelirse tabi =)
-
N95 ÇEK BİTANE
-
yaw kardesim adam hayatinda iphone u eline almamis iphone tuqlaya benzetiyo ne kadar komik bi durumdurki ..
kardesim iphone kullanan biri olarak siddetle tavsiye ediyorum. -
Martech bunu yazdı:
yaw kardesim adam hayatinda iphone u eline almamis iphone tuqlaya benzetiyo ne kadar komik bi durumdurki ..
kardesim iphone kullanan biri olarak siddetle tavsiye ediyorum.
-----------------------------:D iphone ii dir yaa şekıll
-
http://www.youtube.com/watch?v=f1WyyvNo1Sc
hacı şunu izle tereddütün kalmayacak...
-
Blackberry'i tavsiye ederim. IPHONE o kadar abartıldığı kadar iyi değil bence. Şahsen ben öyle düşünüyorum beğenmedim yani. ( Hayvanlık var hafiften kırıyordum az kalsın. ) Blackberry derim ben. Şu Versus Stone'un resmine baktım oda harbi Taş gibi telefonmuş ama Blackberry'ye olan kararımı değiştirmiş değil .. x)
-
iphone 2G we 3G war kesınlıkle siddetle tafsiye edıorum almalısın ben suna kendım 3G kullanıorum cok memnunum Jearlback Yapıldan sonra aklına telefonla ilgilı ne gelıorsa yapabilirsin sadece hayel et ;-)) şiddetle tafsiye edıorum al
-
Afyon bunu yazdı:
iphone 2G we 3G war kesınlıkle siddetle tafsiye edıorum almalısın ben suna kendım 3G kullanıorum cok memnunum Jearlback Yapıldan sonra aklına telefonla ilgilı ne gelıorsa yapabilirsin sadece hayel et ;-)) şiddetle tafsiye edıorum al
-----------------------------4 ay geçmiş konunun üstünde alacağı varsa 10 kere almıştır adam zaten :)