Iphone 4 Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

Evet arkadaş gitsin Galaxy S alsın sonra internetde dolaşırken sinirlenip telefonu duvara çalşın. Niye mi? Çok takılıyor. Seri değil. Ne zaman takılacak diye düşünüyorsun. iPhone'da takılacağına dair içinde şüphe dahi olmuyor.

Maddi imkanın varsa 32GB al derim, video, müzik, üniversite ile ilgili podcastlar filan yükledikten sonra 16GB çabuk doluyor.
    Ama şunu kesinlikle unutma, eğer iPhone alıyorsan kablosuz internet ve dışarda 3G internet olacak. Yoksa sadece müzik dinler video izlersin. PDF okurum diyorsan hiç kasma kendini, o boyutta bir ekran kitap okunmuyor.

Bu telefon internet telefonu, internet olmadığı sürece boşa para vermiş olursun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

trk bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet arkadaş gitsin Galaxy S alsın sonra internetde dolaşırken sinirlenip telefonu duvara çalşın. Niye mi? Çok takılıyor. Seri değil. Ne zaman takılacak diye düşünüyorsun. iPhone'da takılacağına dair içinde şüphe dahi olmuyor.

Maddi imkanın varsa 32GB al derim, video, müzik, üniversite ile ilgili podcastlar filan yükledikten sonra 16GB çabuk doluyor.
    Ama şunu kesinlikle unutma, eğer iPhone alıyorsan kablosuz internet ve dışarda 3G internet olacak. Yoksa sadece müzik dinler video izlersin. PDF okurum diyorsan hiç kasma kendini, o boyutta bir ekran kitap okunmuyor.

Bu telefon internet telefonu, internet olmadığı sürece boşa para vermiş olursun.

-----------------------------hocam BSG :) ayfonmu yakılmıyo? elime aldığım en son 3gs menüler arasında geçişte takılıyordu kasılıyordu. sen hiç uygulama yüklenmemiş ayfon ile uygulama ile tıkabasa dolu galaxys i karşılaştırırsan böyle saçma yprumlar yaparsın. 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bi kere iphone kullanicisi oldunmu birdaha farkli telefon kullanmazsin

la liberte ne meurt jamais.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Afyon
    Afyon's avatar
    Erkek

Kardeş düşünmeden al derim ben 2 kullandım suan elımde 3Gs war  abimede daha dün geldi hediye awrupadan inceledım gercekten görüntü kalitesi filan mükemmel ha ben su saatten sonra büyük konusmayımda  2006 dan beri iphone kullanıyorum su saattden sonrada çok zor kuzenımde sony ericson war onu incele istersen ama Appele kullanmak gercekten bi ayrıcalıktır maddi durumun iyi ise düşünmeden al kullan derim  ;)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

yıl olmus 2011 hala baska telefon öneren var, galaxy s falan diyen var sanki cok ucuz aq 1 taksit daha az verion alt tarafı, galaxy s'i alsan 1 sene sonra son taksit bedeline zor satarsın. donanımhabere bak üstüne para verip iphonela takas etmek isteyenlerle dolu.google büyük google yüce wuhuuu dersiniz rakip diye cıkardıkları öve öve bitiremedikleri nexus one zamazingosunun adını duyuyormusunuz hiç? duymuyorsunuz.

kafanıza sokun artık iphone ve diğerleri diye gider bu alem.

fiyatıda bi şekilde halledilir, abd de tanıdıgın varsa 600dolar (900)tl ye gelior, yoksa tr den 1150 ye falan alabilirsin, su an için unlock yok ama cıkar elbet. zaten türkiye sartlarında garantili cihaz almak ömür törpüsü resmen, sen bilirsin tabi durumun varsa patlat kontratlı bi tane, ama ne yapıp edip iphone al, iphone kullandınmı baska telefon kullanmak istemezsin, zaten su piyasadaki tüm telefonlar iphone taklidi.

Amphetamine Logic.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbtgezgini
    tbtgezgini's avatar
    Erkek

comayhan bunu yazdı:

ben yurtdısından getırttım mukemmel telefon ama hala turkıyede unlock yok su an cıkacak dıye beklıyorum

kaça hocam?

...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

birde unlock yaptırdıktan sonra appstore'a gırebılıyormuyuz herşey normal mi oluyor ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Appstore'a ne gerek var yav? Zaten appstore'daki aşağı yukarı her programın cracklisine saniyeler içerisinde ulaşmak mümkün. O değilde iPhone siker, lakin hakkaten arkadaşların dediği gibi burada vereceğin paraya değmez. Ama şu var ki, burada vereceğin paraya hiç bir telefon değmez... O yüzden; imkanın varsa yurt dışından iPhone al.

while (1<2)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LuCiFeR
    LuCiFeR's avatar
    Erkek

yok belkı ama merak ettım abı :) bırde turkce oluyormu bu alet

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trk
    trk's avatar
    Erkek

BosphorusPasha bunu yazdı:

trk bunu yazdı:

-----------------------------hocam BSG :) ayfonmu yakılmıyo? elime aldığım en son 3gs menüler arasında geçişte takılıyordu kasılıyordu. sen hiç uygulama yüklenmemiş ayfon ile uygulama ile tıkabasa dolu galaxys i karşılaştırırsan böyle saçma yprumlar yaparsın. 

seninle sidik yarıştıracak değilim. uygulama yüklü olsun olmasın. ben kendi kullandığım telefondan ve arkadaşımın (sıfır telefon) galaxy s'den bahsediyorum. şu anda piyasada hiçbir telefon iphonun dokunmatik ekranına ve safari zevkine ulaşamıyor.

iphone pahalı, ama iphone'u 1 sene sonra aldığın fiyatın biraz altında yine satabilirsin. geçen sene çıkan onca android telefon için aynısı geçerli değil.

3gs kullanmadım, illaki daha yavaştır, kaç mhz? android telefonların donanımı müthişde ne oluyor. konu zaten iphone 3gs değil, iphone 4.

iphone'un kötü yanları yokmu? var, en uyuz edeni itunes.

Toplam Hit: 4626 Toplam Mesaj: 27