Iphone 4 Nasıl ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    husnuweb
    husnuweb's avatar
    Erkek

güzel telefon; ama 3-4 sene götürmez, bozulur.

He is finding himself.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

iphone 2g kullanıyorum 3 senedir beni götürdü 

"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    venom88
    venom88's avatar
    Erkek

trk bunu yazdı:
    -----------------------------

Evet arkadaş gitsin Galaxy S alsın sonra internetde dolaşırken sinirlenip telefonu duvara çalşın. Niye mi? Çok takılıyor. Seri değil. Ne zaman takılacak diye düşünüyorsun. iPhone'da takılacağına dair içinde şüphe dahi olmuyor.

Maddi imkanın varsa 32GB al derim, video, müzik, üniversite ile ilgili podcastlar filan yükledikten sonra 16GB çabuk doluyor.
    Ama şunu kesinlikle unutma, eğer iPhone alıyorsan kablosuz internet ve dışarda 3G internet olacak. Yoksa sadece müzik dinler video izlersin. PDF okurum diyorsan hiç kasma kendini, o boyutta bir ekran kitap okunmuyor.

Bu telefon internet telefonu, internet olmadığı sürece boşa para vermiş olursun.

Takılmanın nedeni galaxy s in flash desteğinin olması iphone da ise olmaması galaxy dede kapatılabiliyor diye biliyorum kapatıp bir dene.

Şimdi iphone4 yazılımsal desteği ve dokunmatik ekran kalitesi tabiki galaxy s den daha iyi ama fiyatıda zaten galaxy s in 2 katı android işletim sistemide her gün dahada gelişen yeni bir yazılım sonuçta hemen apple ı bu konuda yakalamasını beklememek lazım galaxy s in + larına gelirsek ekran kontrast oranı amoled olmasından dolayı daha iyi çözünürlüğü iphone göre biraz daha düşük kalsada çok tatmin ediyor.Sonuçta ne kadar ekmek o kadar köfte çok paran varsa iphone al fiyat performans arıyorsan galaxy s al :D

Venom88 burdaydı.[Cevapını duymak istemeyeçeğin soruları sorma,sormak istemiçeğin sorulara cevap arama]
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

LuCiFeR bunu yazdı:

yok belkı ama merak ettım abı :) bırde turkce oluyormu bu alet

Hayır, jailbreak ve ya unlock Appstore kullanımını engellemiyor. Ve evet, Türkçe oluyor.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SARI
    SARI's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gereksiz

Ban Sebebi : Molrada Haarket Eiğtti için Bdnlaanı... Türkçe öğretmenliği okuyan arkadaşım sana ders verebilir admin arkadaş :)
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fenerist07
    fenerist07's avatar
    Erkek

husnuweb bunu yazdı:

güzel telefon; ama 3-4 sene götürmez, bozulur.

mantığa gel ya.

3 senedir iphone kullanıyorum bişey olmadı kardeşim, allah mısın sen neyin ne zaman bozulacagını biliosun? 3310 al o zaman evladında kullanır.

Amphetamine Logic.
Toplam Hit: 4457 Toplam Mesaj: 27