folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder İphone 4/4S/5 Galaxy S3/S4/Mega+ Note2

İphone 4/4S/5 Galaxy S3/S4/Mega+ Note2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek

hocalar hayırlı cumalar günaydınlar olsun
    şimdi görüyorum herkes bi telefon olayında millet bırak 4ü 4s i aldığı i5 den şikayetçi olmuş durumda şimdi ben pek anlamam cihazlardan çevremde hepsini kullanan var ama karaktersizler telefonlarına laf gelmesin diye hiç bi zaman kötülemezler telefonlarını öyle insanlar benim 1000-1200 gibi bütcem var ve s3 almayı düşünüyordum sizde yanlış mı yaparım nasıl yapayım aksine onu alma şunu al şundan dolayı tarzı bilgilendirmelerinize çok dikkat edicem şimdiden sağolun

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

ne için kullanacaksın hocam onu belirt önce.

ağırlıklı olarak ne işlemler yaparsın ihtiyacın neler. illa bu olsun bu olmasın dediğin şeyler neler.

edit: avatarın yakışmamış değiş hocu :F

Kreyzi tarafından 16/Ağu/13 10:53 tarihinde düzenlenmiştir

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

4s iphone serisinin en iyisi kanımca.4s ' i öneririm.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek
    paraya yazik etme general mobile discovery al 600 tl s3 u tokatliyo sadece kamerasi s3 dusuk antutu gibi test seylerinde olsum falan normal olsun tokatliyo yani birde su yani s3 kirildimi canin yanar ama gm kirildimi bi tane daha git al bir s3 parasi ile iki tane gm alabilirsin kafan raat olur
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek
    Kreyzi bunu yazdı

ne için kullanacaksın hocam onu belirt önce.

ağırlıklı olarak ne işlemler yaparsın ihtiyacın neler. illa bu olsun bu olmasın dediğin şeyler neler.

edit: avatarın yakışmamış değiş hocu :F

hoca okula başlıcam yıllardır külüstür telefon kullandım hala tüfekli telefonlardayım öyle diyeyim sana :) mühendis okucam ayrıca hani işe yarasın ya telefondan herşeyi halledebileyim yani özellikle şunun için arıyorum diyemicem :) 

edit: he ya senin ki kadar olmaasada yakıştırmaya çalıştık :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

s3 sahibi biri olarak şunu diyeyim sana

mega büyük bir cihaz, s3 bile 2 pantolonumun cebinde iz bıraktı (bildiğin s3 in izi cıktı cepte taşımaktan )

daha düşük donanımlı ancak tasarımı s4 gibi oldugundan daha  hoş cihaz.

Emmevelakin  fırsatın varsa iphone 4s almanı tavsiye ederim.

Android işletim sistemi faydalı işlevsel oldugu kadar cansıkıcıdır da.   Note 2 dersen yine s3 den büyük ve güçlü fakat oda baya büyük.

2 sini de git teknosaya eline al  iphone 4s ve s3  kurcala beğendiğini al.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ekerci
    Ekerci's avatar
    Erkek

hocam bende s3 var gayet memnunum.mesela sıkıldım mı değiştiriyorum temasını fln sanki başka tel gibi oluo.oyunlara program vs ye de hiç para vermiorsun.google a istediğin programın fln fln.apk yazıorsun bedava..iphone alırsan  çoğu şey kısıtlı.bide bunları aşmak için jailbreake yapman fln lazım ugrastırır.ha diorsan ben arayacam kapatacam arada internete girerim program oyun vs işim olmaz diorsan iphone al.basit telefon.

Konu ID: 112846 Konuyu Acan : Ekerci Konu Başlığı : Tahribatın en sevdiği adam ? Silinme Sebebi : 3 sayfadır takip ediyorum beni seven kimse çıkmadı. alacağınız olsun müridler
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

hocam bende s3 var gayet memnunum.mesela sıkıldım mı değiştiriyorum temasını fln sanki başka tel gibi oluo.oyunlara program vs ye de hiç para vermiorsun.google a istediğin programın fln fln.apk yazıorsun bedava..iphone alırsan  çoğu şey kısıtlı.bide bunları aşmak için jailbreake yapman fln lazım ugrastırır.ha diorsan ben arayacam kapatacam arada internete girerim program oyun vs işim olmaz diorsan iphone al.basit telefon.

bi arkadaşa sordum s3 mu s4 mini mi boyut olayını aştıktan sonra s3 her işini görüyo  dedi illa ki oyun müzik telefon ac kapat internet hepsini yapıcam hocam

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Ekerci bunu yazdı

oyun program işim olmaz diyorsa iphone alsın ? aga uygulama farkı ve kalitesinden hiç mi anlamıyorsun.

uygulamalar ilk nereye çıkıyor ? bazıları kaç ay sonra android e geliyor ?

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    murky2394
    murky2394's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Ekerci bunu yazdı

oyun program işim olmaz diyorsa iphone alsın ? aga uygulama farkı ve kalitesinden hiç mi anlamıyorsun.

uygulamalar ilk nereye çıkıyor ? bazıları kaç ay sonra android e geliyor ?

app store olayı cok dert olur mu bana şimdi abi ayfon bi klasman android bi klasman ayfonlu insanlarla ayfon iş gorur ayfonsuzlarla s3 
    birsey indiriceğim zaman app store oldugu için virüs olayı da kısıtlı s3 dersen herseyi her yerden indirceği için virüse kapıları acmış durumda 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Mert_648 bunu yazdı
    paraya yazik etme general mobile discovery al 600 tl s3 u tokatliyo sadece kamerasi s3 dusuk antutu gibi test seylerinde olsum falan normal olsun tokatliyo yani birde su yani s3 kirildimi canin yanar ama gm kirildimi bi tane daha git al bir s3 parasi ile iki tane gm alabilirsin kafan raat olur

günlerdir inceliyorum hocam bu telefonu. telefon iyi ona lafım yok ama artık şu s3'ü tokatlıyor gibi tabirleri geçin abi.

yediği ram'in haddi hesabı yok. oyunlarda fps düşmeleri gırla. sistem kaynaklı eksikleri var hala. (apk'ları sd karta taşırken, türkçeleştirme vb.)

ama fazla param yok ama bu tarz bi telefon istiyorum diyen varsa alınır illa ki. ama gücünüz 2sine yetiyorsa s3 alıyor discovery'e kıyasla.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 2918 Toplam Mesaj: 28