İphone 4/4S/5 Galaxy S3/S4/Mega+ Note2
-
murky2394 bunu yazdıPanxeR bunu yazdıEkerci bunu yazdı
hocam bende s3 var gayet memnunum.mesela sıkıldım mı değiştiriyorum temasını fln sanki başka tel gibi oluo.oyunlara program vs ye de hiç para vermiorsun.google a istediğin programın fln fln.apk yazıorsun bedava..iphone alırsan çoğu şey kısıtlı.bide bunları aşmak için jailbreake yapman fln lazım ugrastırır.ha diorsan ben arayacam kapatacam arada internete girerim program oyun vs işim olmaz diorsan iphone al.basit telefon.
oyun program işim olmaz diyorsa iphone alsın ? aga uygulama farkı ve kalitesinden hiç mi anlamıyorsun.
uygulamalar ilk nereye çıkıyor ? bazıları kaç ay sonra android e geliyor ?
app store olayı cok dert olur mu bana şimdi abi ayfon bi klasman android bi klasman ayfonlu insanlarla ayfon iş gorur ayfonsuzlarla s3
birsey indiriceğim zaman app store oldugu için virüs olayı da kısıtlı s3 dersen herseyi her yerden indirceği için virüse kapıları acmış durumdavirüs olayı şöyle abi. apple store daha sıkı bu konuda ama android marketi kullanırken kaynağa dikkat ederek hareket edersen hiç bi problem çıkmaz.
-
hiç bir oyunu iphone ve ipadde oynadıgınız gibi akıcı oynayamazsınız android tablet ve telefonlarda.
ram sıkıntısı 4 gb da ram koysalar olacak
iphone-ipad de 100 tane uygulama açsanız bile cihaz kasmayacak şarjı çabuk bitmeyecek , android de ise gerçek çoklu işlem oldugundan
açtıgınız fazla uygulamalar başınıza dert olacak. Millet yıllarca ram claner , oto task killer gibi programlar ile işi çözmeye çalıştı olmadı.
s3 her ne kadar yeterli donanıma sahip bir cihaz bile olsa kasıyor mu ? evet kasıyor.
CM yüklüyorsun en hızlı ve sade rom bazı uygulamalar hata veriyor.
geçen yılın eylülü oslaydı s3 yerine iphone alırdım 4s.
-
google play'e aktarılan tüm uygulamalar süzgeçten geçiriliyor ama yeterli değil.
yine virüsler olabiliyor.
uygulamaların derecelerine ve yapılan yorumlarına bakarsan hiçbir problem yaşamazsın.
-
abi telefonların avantaj/dezavantajlarının tartışıldığı bir sürü konu var.. sen telefondan beklentilerini belirleyip o konuları oku kendince puanla, hangisi senin için en önemliyse ona çok puan vererek vs vs.. ardından git bi dükkana al hepsini eline , hangisini beğenirsen elinde bide ona puan ver.. sonra en çok puanı toplayanı al işte.. biriyle yapı diğeriyle yapamayacağın şey yok zaten :) günde 30 kere müzik listemi değişitiririm o derece müzik dinlerim dersen ben olsam iphone almam mesela, bilgisayara atar gibi atarsın diğerilerine müziğini :) şahsen ben gittim tek tek telefonları aldım elime, en güzel 4s durduydu applestore da onu aldım :) bu kadar basit :) bu kadar büyütecek bişey yok , hepsi aynı bokun laciverti en nihayetinde :D
MaviGozluDev tarafından 16/Ağu/13 11:23 tarihinde düzenlenmiştir
edit : ha bu aralar note2 çok cazip geliyo :) param olsa alıcam bidene ama yok işte olmayınca olmuyo :) -
Ekerci bunu yazdı
hocam bende s3 var gayet memnunum.mesela sıkıldım mı değiştiriyorum temasını fln sanki başka tel gibi oluo.oyunlara program vs ye de hiç para vermiorsun.google a istediğin programın fln fln.apk yazıorsun bedava..iphone alırsan çoğu şey kısıtlı.bide bunları aşmak için jailbreake yapman fln lazım ugrastırır.ha diorsan ben arayacam kapatacam arada internete girerim program oyun vs işim olmaz diorsan iphone al.basit telefon.
Pardon bı sorum olucak hocam sana sen hiç ıphonede oyun oynadın mı? neye dayanarak oyun program uğraştırır dedin böyle bir genellemeyi general mobile bile hak etmiyo yani :) iphone eline alıp herhangibir oyunu açıp 5 dakıka oynamanı tavsiye ederim.
-
s3 çok büyük lan, cebe sığmıyor, mini tavsiye ederim.
-
S2 kullandım forumda müritlerden birine sattım,
S3 kullandım forumda müritlerden birine sattım,
İphone 4s kullandım Draenei nickli müride sattım,
Note II kullandım şuan hala satmaktayım,
Şu an Galaxy SIV var, sonuna kadar memnunum, hiç sıkıntı yaşamadım, 2GB ram var 4+4 8 çekirdek işlemcili, Şarjı oyun oynamazsam kullanımda 2 gün götürüyor. 13 Mp kamerası var benim diyen fotoğraf makinesinin eline verir, Google Play Store, Blackmart Alpha ve Google amca gibi yerlerden aradığın her programın beleş versiyonunu bulabiliyorsun. (Android Genel)
Sıçmışım İphone ' a sakın alma, 4s in 512 mb ram i var ! Kamerası bok gibi S3 ün 8Mp lik kamerası daha iyi. Şu an en kaliteli telefon kim ne derse desin Galaxy SIV.
Ha senin söylediğin bütceyle 2 ay snra ikinci el bulabilrsin belki ama illa şimdi alıcaksan bu kadar tecrübeme güven, git Galaxy s4 Mini al. fiyatı biraz düşecek azcık zarar edersin ama pişman olmazsın, hertürlü s3 ü tokatlar, ram iyle işlemcisiyle on numara telefon.
-
MaviGozluDev bunu yazdı
abi telefonların avantaj/dezavantajlarının tartışıldığı bir sürü konu var.. sen telefondan beklentilerini belirleyip o konuları oku kendince puanla, hangisi senin için en önemliyse ona çok puan vererek vs vs.. ardından git bi dükkana al hepsini eline , hangisini beğenirsen elinde bide ona puan ver.. sonra en çok puanı toplayanı al işte.. biriyle yapı diğeriyle yapamayacağın şey yok zaten :) günde 30 kere müzik listemi değişitiririm o derece müzik dinlerim dersen ben olsam iphone almam mesela, bilgisayara atar gibi atarsın diğerilerine müziğini :) şahsen ben gittim tek tek telefonları aldım elime, en güzel 4s durduydu applestore da onu aldım :) bu kadar basit :) bu kadar büyütecek bişey yok , hepsi aynı bokun laciverti en nihayetinde :D
edit : ha bu aralar note2 çok cazip geliyo :) param olsa alıcam bidene ama yok işte olmayınca olmuyo :)Hacı satalım :) bak son açtığım konulara yaparız bişeler :D..
Aa pardon senle konşmuştuk demi
-
android yalan. iphone kullanmaya başlarsan başka telefona geçemezsin. 4/4S farketmez. telefonu telefon gibi kullanmak istiyorsan al.
-
s3 aldım arkadaştan 1 yıllık telefon. 10 gün oldu memnunum hocam şunu unutma takılmalar anlık gecikmeler çoğu telefonda oluyor içinde uygulamaların çokluğuna ve sd kartın doluluğuna göre. ama bence sana android bi tel gider s4 mini veya s3 düşünebilirsin geniş ekranın olayı çok ayrı tavsiye ederim.