İphone 4/4S/5 Galaxy S3/S4/Mega+ Note2
-
1 - 1.5 senedir galaxy note kullanıyorum. ilk çıktığında yurtdışından alınmıştı.
halada taş gibi , hiç yükseltmek gibi bir şey düşünmedim. Alınca hemen zaten root edip ,
custom rom'lara yöneldim şuan şarjım 2 güne yakın gidiyor. Laptopu unutturdu namussuz bana.
Zaten büyük bir (1280 x 800) ekranı var 5.3 inç. Telefon hariç her iş içinde kullanıyorum.
bir OTG birde usb kablo ile bilgisayar niyetine kullanabilirsin , emin ol.
S4 filan hoş telefon ama bana biraz uçuk geliyor , hani 8 çekirdek olmuş 10 çekirdek olmuş bi kilo çekirdek olmuş filan.
İşini ne görücekse neler kullanıcaksan , hangi amacına hizmet edicekse onun için al hocam.
Ben sigara paketimin yanına anahtarla gösterişli bi telefon koyuyum diyosan iphone al.
Yok her iş için onu kullanıcam gerekirse pc'ye takıp telefondan format atıcam vs. diyosan git android işletim sistemli bi telefon al.
Android diyince de samsung al :) root'lu bir çok uygulama zaten öncelikle samsung desteği ile başlıyor ve devam ediyor.
Eee yorumlamam bu kadar :D
-
S2 aldim; memnunum ;)
-
Niye samsung yada iphone da takıldın ki? Bunların dışında da birçok telefon var piyasada. İphone basittir, stabildir ama jailbreak olmadan akıllı kısmını tam anlamıyla kullanamazsın. Android de birçok şeyi root olmadan da yapabilirsin. Ücretli programları bile ücretsiz yükleyebilirsin ama android ios a göre stabil değildir! Eğer bu senin için sorun çıkarmayacaksa android almanı öneririm çünkü daha fazla yetkin var telefonda. Ayrıca S3 yerine Htc One X+, Xperia SP yada Lg Optimus yada Nexus cihazlara da bakabilirsin.
-
VagaTroy bunu yazdı
android yalan. iphone kullanmaya başlarsan başka telefona geçemezsin. 4/4S farketmez. telefonu telefon gibi kullanmak istiyorsan al.
Fanboyluk yapmayalım lütfen tavsiye de bulun sadece. Bana göre de android çok iyi takılma falan da olmuyor pek çünkü cepte oyun oynamak çok umrumda değil. Ben daha çok navigasyon gibi ücreti dolgun programlarla uğraşmayı seviyorum. Mesela telefonumda şu anda sygic, igo navigasyonları yüklü. Hepsi crackli ve 1 kuruş para çıkmadı cebimden. Ayrıca officesuitpro7, mxplayer pro, tunein radio pro yüklü aynı şekilde. Tek yüklü oyun da king. Şimdi hangisi daha mantıklı? Hangisi daha akıllı?
-
4s alınmaz hocam şimdi zaten 1900 1800 lerde dolaşıyo telefon.onu alacagınada 2000 tl ye daha ıyı urunler var ama ben 4s alcam ikinci el aramaktayım 1000 lira civarında 4s öneririm sanada ikinci el 1, 2 ay kullanılmış herturu işini görür ve sıkıntı yaratmaz
-
adam 1.200 tl bütçem var demiş galaxy s4 al demişler ya.
rhodostethia tarafından 16/Ağu/13 16:52 tarihinde düzenlenmiştir
http://www.youtube.com/watch?v=UlFDZASqsvU&list=PL7CrlqRu8QgTP2PQ990YUBD3V2kATWBt4
Ben memnunum. -
Android de takilma yasiyan vatandaslar ve bunun uzerine androide bok atanlar saniyorum hic 2gb ram e sahip bi android tel kullanmamislar anlasilan cunku note 2 s4 htc one gibi guclu makinalarda android iphoneden daha temiz ve stabil calisiyor note2 kullaniyorum yapamadigi hicbirsey yok ayrica samsungun kendi cihazlari arasinda olusturdu all share cast ve group play gibi uygulamalari ile bazen telefonlari senkronize edip 8 tane telde ayni anda muzikleri yonetebiliyorsun (8 tane cihazzi ben denedim daha fazlada olabilir) ayrica buyuk ekran akilli telefonlar icin gercekten en buyuk ozellik buyuk ekranli telefon kullabdiktan sonra geriye kalan telefonlar ozellikle iphone ve s3 mini gibi cihazlar oyuncam gibi kaliyor sana tavsiyem note2 dir biraz buyuk ama alisiyorsun butun uygulamalari kullanirken sanki pcde calisiyormussun havasi veriyor. Kendi isim geregi proje dosyalari elime geciyor autocad kurulu telde istedigim anda hersey elim altinda oluyor.
Buyuk ekran candir akilli telefonda.