İphone 5, 12 Eylül‘De Tanıtılıyor
-
adam ağır işsiz amk yazdığı yazıya bak :D
-
HighElf bunu yazdı
ben hala 3310 kullaniyorum lan :S
android ne mk telefonlar ne ara cift cekirdekli oldu
arkadasin iphone unu alinca icim gidiyor dusurecek miyim bi ton para
olaya bak ya
Çift çekirdek olsa iyi. Dört çekirdek oldular :) Millet telefonda dna dizilimlerini hesaplatıyor.
anonim6918524 tarafından 09/Eyl/12 13:03 tarihinde düzenlenmiştir
O değil de yorumlardan anlaşıldığına göre başlık savaş alanına dönmüş. Postları okumadım. Böyle bir konu için oturup uzun uzun okumak veya yazmak da vakit kaybı olur. Apple veya Samsung. Fark etmez. İkisi de babamızın malı değil. Yeri gelir eleştiririz, yeri gelir takdir ederiz. Hangisi uygunsa gider alırız. Şirkete kin beslemek veya şirketin avukatlığını yapmak nedir? Çok saçma... Adamlar öyle ya da böyle milyar dolarları götürüyor, bizim yorumcular da hala yaya gidiyor. -
FireX bunu yazdıHighElf bunu yazdı
ben hala 3310 kullaniyorum lan :S
android ne mk telefonlar ne ara cift cekirdekli oldu
arkadasin iphone unu alinca icim gidiyor dusurecek miyim bi ton para
olaya bak ya
Çift çekirdek olsa iyi. Dört çekirdek oldular :) Millet telefonda dna dizilimlerini hesaplatıyor.
O değil de yorumlardan anlaşıldığına göre başlık savaş alanına dönmüş. Postları okumadım. Böyle bir konu için oturup uzun uzun okumak veya yazmak da vakit kaybı olur. Apple veya Samsung. Fark etmez. İkisi de babamızın malı değil. Yeri gelir eleştiririz, yeri gelir takdir ederiz. Hangisi uygunsa gider alırız. Şirkete kin beslemek veya şirketin avukatlığını yapmak nedir? Çok saçma... Adamlar öyle ya da böyle milyar dolarları götürüyor, bizim yorumcular da hala yaya gidiyor.