İphone 5 İmi Beklesem Blackberry Bold 9900 Mü Alsam Yardım ?
-
Dizzy bunu yazdı:
-----------------------------
ben almıycam zaten kardeşim sadece merak ettim neymiş o koz :)
BB PIN diye bir zımbırtı var onunla ücretsiz mesajlaşıyosun falan filan. Yani bi kız facebook'ta BB PIN paylaştı onu al muhabbeti kur :D -
BB 9800 Torch var bende almak istersen, 7 aylık turkcell çıkışlı, 5 ay daha garantisi var. 850 TL.
-
5 17 ay sonra gelcek sen bekle bekle :)
-
samasng glax 2 daha ne bekliyorsun samasng glax note de alabilirsin harika 2 side
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------Beyler en az 2500 tl lik bir telefon almayı düşünüyorum sizce iphone 5 imi bekliyeyim yoksa blackberry son çıkardığı bold 9900 mü tercih edeyim yardım ?
-----------------------------Hacı İ pone 5 Daha Cıkmadı :) O Görüldügü Gibi reklamlarda Yok Film İzlersen 7 inç oluyorsa felan :D GFerçekten güzel bir yapıt ama Black Beryy Bold Serisinden Şaşma Derim Genede Tercih Senin ;)
-
İphone 5 cıkmadı zaten daha bb de tırt.Sen ya galaxy s2 al yada Lg Optimus 2x al pişman olmazsın.
-
iphone 6-7 ay sonra çıkacak ??
adamlar boşuna mı iphone5 reklamlarının yapılmasına izin verdi şimdiden ?
---
karı kız için alacaksan ipad2 al geç abi.telefon ve dahası.Apple sadece ürün deil yaşam tarzı satar.
-
Lostgun bunu yazdı:
-----------------------------Beyler en az 2500 tl lik bir telefon almayı düşünüyorum sizce iphone 5 imi bekliyeyim yoksa blackberry son çıkardığı bold 9900 mü tercih edeyim yardım ?
neden 2500 tl lik bir telefon almayı düşünüyorsun, kaybettiğin anda parana yazık olacak onun yerine konusmalık bir telefon al yanındada küçük bit netbook al -
Samsung Galaxy S bi bak
-
galaxy s2 , bir telefodnan fazlası !