folder Tahribat.com Forumları
linefolder Cep Telefonları, Gsm Operatörleri ve Mobil İnternet
linefolder İphone 5 İmi Beklesem Blackberry Bold 9900 Mü Alsam Yardım ?

İphone 5 İmi Beklesem Blackberry Bold 9900 Mü Alsam Yardım ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Eredanne
    Eredanne's avatar
    Erkek

sakabey bunu yazdı:
    -----------------------------
    Lostgun bunu yazdı:

Beyler en az 2500 tl lik bir telefon almayı düşünüyorum sizce iphone 5 imi bekliyeyim yoksa blackberry son çıkardığı bold 9900 mü tercih edeyim yardım ?

neden 2500 tl lik bir telefon almayı düşünüyorsun, kaybettiğin anda parana yazık olacak onun yerine konusmalık bir telefon al yanındada küçük bit netbook al

Ayfon 5 bekle.

http://194.71.107.80/ Thepiratebay.se'e burdan ulaşabilirsiniz
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opusdei
    opusdei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

iphone 5 die bişey yok hocam. Öle bir cihaz çıkacağı açıklanmadı bile. iphone 4s çıkacak yakında... Ben onu geç derim...

Şuraya bi bak derim.

http://www.htc.com/tr/smartphones/

Htc Sensation XL tavsiye ederim.

opusdei | ツ Ego sum qui sum | Travelmate, Gourmet, Funny, Unlimited, Enjoy life, uploading...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

Samsung galaxy s2 al en ıyısı o dıyebılırım pıyasada bı kac ay once oyleydı en son ne oldu bılmıyorım. Ama sureklı msjlasan konusma yapan bırıysen sarjının bır gungıtmycgnı goreceksın o yuzden ıkı telefon tasıyorum boylede bır ekısıgı var harıka telefonun

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Erkek

en az 2500 liralık bi telefon alıcam diye konuya girmek de ilginçmiş.

neyse konuya dönersek, iphone 5 için "en az" bir sene beklemen gerek, çıkacağı bile belli değil, beklediğine de değer mi bilemiyorum.

blackberry almak istiyosan havalı olsun karı-kız görsün diye git al ona bişey diyemem ama adam gibi hakikatli bi telefon almak istersen piyasayı yakından takip eden biri olarak benim sana tavsiyem ;

herkes galaxy s2 al demiş ama bence galaxy s3 bekle.bi iki ay içinde çıkacak feci bir telefon olacak.ya da google galaxy nexus al.samsunga kılım gıcığım dersen htc sensation xl al, htc evo 4g al, motorola atrix 4g al, hem yakında 4g türkiyeye geldiğinde elinde hazır bulunur. biraz modası geçti ama sony xperia arc al (gelmiş geçmiş en karizmatik telefonlardan biri olarak görüyorum) öyle 2500 lira falan da verme en kralını 1buçuğa alırsın bin liran cebinde kalır, telefon mu alıyosun 2. el yerli araba mı alıyosun arkadaş?

http://kocaer.me
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GebesH
    GebesH's avatar
    Erkek

dünya apple ile çalkanlanıyor arkadaşlar ipad, iphone ,ibıdıbıdı hiç farketmez özgürlük dediğiniz hız dediğiniz her şey bu cihazlarda mevcut.

bu iş parayla alakalı değil siz ne istiyorsanız apple dünyası onu size getiriyor parasını almıyormu tabiki alıyor ama sonuçt işkence çekmiyorsunuz apple dünyasına sadece adım atın yeter...

Türkiye'ye koç değilde farklı bir firma getirmiş olsaydı Apple Türkiye'de de çok farklı bir yerde olabilirdi gerçi apple ı bilen biliyor fazla uzatmaya gerek yok. şahsi kullanım için herkese iphone çok çok iyi bir telefon.

Keep Going !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahrefk
    tahrefk's avatar
    Erkek

Motorola ve Sony Ericsonn tercih etmem müşteri hizmetleri 0 ve telefonlarda cok hatalar var.Misa Experia x10.Alacaksan androidin babası Samsungdan veya Lg den al.Galaxy s2 Veya Lg Optimus 2x al.Google gelecek telefonunu LG ye yaptıracak bu farkı bir düşün derim.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Galaxys S 2 

Galaxy Nexus

veya bekle Galaxy Nexus 2 - Sensation XE

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Sky bunu yazdı:

bence 6 yi bekle sen. Daha 4s yeni cikmisken ve 5 icin en ufak bi tarih konusulmazken iphone 5 beklemek cok ilginc gercekten. Böyle bi soruya bu cevap fazla ciddi ama idare et artik

Böyle bir soru derken ?

Bir gün Ferrari alacağım.İnanıyorum :)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

Allura bunu yazdı:

blackberry her zaman iyidir hem kızlarla tanışmak için elinde büyük bir koz olur anlayana ;)

O koz ne hacı : )

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lostgun
    Lostgun's avatar
    Erkek

MiLK bunu yazdı:

BB 9800 Torch var bende almak istersen, 7 aylık turkcell çıkışlı, 5 ay daha garantisi var. 850 TL.

Hocam torch düşünmüyorum.Bold falan tercihim.

Toplam Hit: 5144 Toplam Mesaj: 37