Iphone Mu ? Blackberry Mi ? HTC Mi ?
-
fenerist07 bunu yazdı:
-----------------------------
iphone ve diğerleri
-----------------------------iphone kullanana kadar ben hiç telefon kullanmamaışım.. okadar diyim...!
-
Htc sensation
-
hangisini alırsan al 3 aya sıkılacaksın o kadar para vermeye değmez el kadar alete.al dandik bi nokia hem yılan oynarsın
-
mataramasuko bunu yazdı:
hangisini alırsan al 3 aya sıkılacaksın o kadar para vermeye değmez el kadar alete.al dandik bi nokia hem yılan oynarsın
-----------------------------Hakket ya Yılan oynamanın zevki hiçbir telefonda yok :D
-
iphone 4 diyorum canın sıkıldımmı bir sürü şey yapıosun telefondan sopumuyorsun değişk çeşit çeşit kılıflar var uygulaması var ekranı yeter işletim sistemi hiç takılmıyor diğer androidler bnce takılıyor . laf söylemiyorum gerçi ama benm telefon elimden düşmüyor mesaj konuşma yapıorum 2 gün dayanıor günde 300 e yakın mesaj atıorum konuşmalarımda 20 30 dk oluyor . Aldınmı iyi bakıcan alete hassas alet camdan yapılmış sonuçta. elinden dikkat edeceksin düşürmüyceksin. ios 5 de gelince alet daha iyi olacak.
-
hkfull61 bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
iphone ve diğerleri
-----------------------------iphone kullanana kadar ben hiç telefon kullanmamaışım.. okadar diyim...!
-----------------------------bunların hepppsi amerikanın oyunu:|
-
iphone 4 al bak keyfine.ya htc ya iphone al dicem ama ikisinn arasındanda tabiki iphone 4 yani snuçta ikisinde çou özelliği aynı geriye appler kalıyo iphone appleri daha orjinal ve çok fazla.bide htc nin daha yerleşmesi için herşeyinin çözülüp öğrenilmesi için var daha bi 2 3 sene hca bnce.iphonun herboku biliniyo artık sorun olursa daha kolay çözülüyo yani.
-
htc sensation.
-
zenginsen boka para harcamayı seviyorsan apple
tikiysen dikkat çekmek istersen iş için tele ihtiyaç duyuyorsan blackberry
zekiysen boka para harcamayı sevmiyorsan yenilikçiysen herşeye açıksan ve googleyi seviyorsan şekil ve yenilikçi tasarımlardan hoşlanıyorsan ve dikkat çekmek istiyorsan her işini tek bi alette sorun yaşamadan tek bir telefon ve tek bir hesaptan yapmak istiyorsan HTC
Kararın htc olmalı :)
-
burakbet bunu yazdı:
hkfull61 bunu yazdı:
fenerist07 bunu yazdı:
iphone ve diğerleri
-----------------------------bunların hepppsi amerikanın oyunu:|
:))