Iphone Mu ? Blackberry Mi ? HTC Mi ?
-
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------
hd 2 dediğin cihaz. iphone 4 ün eline verir. tek yapman gereken winmo dan kurtulmak.
konuyu açan kardeşimize de androidli bi htc almasını hatta parası varsa samsung galaxy s2 yada s almasını şiddetle öneririm.
-----------------------------hocam galaxy s2 diyosunda kasanın tasarımı ve metaryali htc ye göre çok dandik duruyo ayrıca htcnin bu sensation için geliştirdiği arayüzde galaxye oranla çok daha cezbedici galaxyye göre htc amoled ekran bide rem eksisi olması lazım arasında ama ben yinide htc sensation taraftarıyım
-
brainiac bunu yazdı:
amele_2 bunu yazdı:
hd 2 dediğin cihaz. iphone 4 ün eline verir. tek yapman gereken winmo dan kurtulmak.
konuyu açan kardeşimize de androidli bi htc almasını hatta parası varsa samsung galaxy s2 yada s almasını şiddetle öneririm.
-----------------------------hocam galaxy s2 diyosunda kasanın tasarımı ve metaryali htc ye göre çok dandik duruyo ayrıca htcnin bu sensation için geliştirdiği arayüzde galaxye oranla çok daha cezbedici galaxyye göre htc amoled ekran bide rem eksisi olması lazım arasında ama ben yinide htc sensation taraftarıyım
-----------------------------akıllı telefon pazardında ekran ve rem eksisi ciddi bir eksidir hocam ayrıca s2 yi denedim gayet şık bir telefon kasasıda görünümünde ve bence aslında galaxy s2 daha çık duruyor 8 milim ip ince
-
galaxy s II tavsiyemdir...ben I kullanıcısıyım baya güzel...market uyuglamaları almış başını gidiyor.Markette ücretli olan yazılımları oyunları vs. netten çok kolay ulaşabilirsiniz...
ayrıca ıphone 4 ile kıyaslama videoları var izleyin farkı göreceksiniz... -
iphonedn başkası yalan arkadaş kim ne derse desin.. bunu tartışmak bile yanlış