Iphone Mu ? Blackberry Mi ? HTC Mi ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    napnapp
    napnapp's avatar
    Erkek

aynı derten bende yanıyorum blackbery cok istiyorum ama parasını odemeden hiçbirseye yaramıyor sırf o yuzden nokia e6 alablirim he

http://www.tahribat.com/Forum-Nokia-X7-Ve-Nokia-E6-Modelleri-Piyasada-143091/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yalnizturk
    yalnizturk's avatar
    Erkek

Ben yerinde olsam Samsung Galaxy S2 alırdım fiyatı 1700 ama cihaz fazlasıyla hakediyor bence iphone 4g den iyi bir telefon işlemcisi rami vs vs herşeyi üstün kamerası üstün google android işletim sistemi olduğundan apple store la yarışabilecek uygulama zenginliğine sahip ve ortada bir gerçek var yurt dışında 1000 lira olan ürünü burada 2000 liraya satıyorlar bu nedenle iphone u Türkiye den almak biraz zengin işi

Ey Türk, Titre ve Kendine Dön! Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe, Kim bozabilir senin ilini ve töreni!.. Bilge Kağan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PathfindeR00
    PathfindeR00's avatar
    Erkek

Sadece cep telefonu alıyosun. Bu mantığı oturtturdum 1-2 aydır. Tavsiyem şu telefon;

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ameros
    ameros's avatar
    Erkek
    Hocam bende iphone3gs var super bi cihan 4 hic kullanmadim ama bundan daha iyi ta biki

Hepimiz Onaylanma Bağımlısı Keşleriz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tasslehoff
    tasslehoff's avatar
    Erkek

bu arkadaş arada 2 telefon bile değiştirmiştir ama alacak olanlara yararlı olacaktır konu

HTC yi alasım geldşi bak şimdi...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

bende blackberry ama bence sıkıcı telefon,HTC süper ama o kadar para vermem telefona,bendeki blackberry en ucuzu her halde 8520 :S

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

wking bunu yazdı:
    -----------------------------

HD 2 bir tasarım harikasıdır. HTC HD 7 hariç şu an bu cihazın tasarımının yanından geçecek cihaz yok.

Bende HD 2 var ilk çıktığında almıştım, at çöpe gitsin. Bok gibi telefon bi sike yaramaz. Bu konuda çok sinirliyim küfür için kusura bakmayın.

iPhone 4 al bence abi ben HD 2'yi alırken iPhone 4 yoktu 3Gs vardı ve çok düşünmüştüm 3Gs ile HD 2 arasında ama HD 2'ye karar vermiştim.

Telefonda ne uygulama var ne başka bi şey var. Ekranı çok büyük diye övünüyolar da program yüklemeden adam gibi video bile izleyemiyosun, programlar da hep boktan programlar. Videoyu azıcık ileri sarıyorsun takılıyor.

Yani sonuç olarak HD 2 alırsan cebinde sadece 1,600 TL'lik "gösterişli ama dandik" bir cihaz taşırsın, iPhone 4 alırsan "gösterişli ve müthiş uygulamalı, kaliteli" bir cihaz taşırsın.

NOT: HD 2'de default olarak Windows Mobile 6.5 yüklü, Windows Phone (WM 7) destekli değil ama yüklenebiliyor. Yine de adam gibi uygulama yok :) Bende de WM 6.5 yüklü.

Daha önce başka işletim sistemi kullanmadım, Android ile süper olduğunu söylüyolar ama kurmaya üşeniyorum.

-----------------------------

hd 2 dediğin cihaz. iphone 4 ün eline verir. tek yapman gereken winmo dan kurtulmak.

konuyu açan kardeşimize de androidli bi htc almasını hatta parası varsa samsung galaxy s2 yada s almasını şiddetle öneririm.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lordvader89
    lordvader89's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Galaxy s2?

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Programmer
    Programmer's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

İphone İphone İphone kesinlikle İphone

Ayet var, ayet
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TheRaBBiT
    TheRaBBiT's avatar
    Erkek

Hocam canla başla istediğim -aldırdığım telefonu 3-4 ay sonra attım bir köşeye. Boşver ucuz bişey al o paraya daha değişik şeyler yap.

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür.
Toplam Hit: 6881 Toplam Mesaj: 35