İphone'dan Sonra Başka Telefon Kullanamayan ?

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Potansiyel_Virus
    Potansiyel_Virus's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi

    pek sevmiyorum ama ipad de kelime avina taktim,sirf onun icin alicam sanirim :)


    Ucurtmalar ruzgar gucuyle degil,o guce karsi ciktiklari icin yukselirler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaxeL
    MaxeL's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Mayıs/2010
    Erkek

    iphone para vermem samsung wawe 2 im var iphone 500000 basar 


    Break Dance Bboy MaxeL
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anubisx
    anubisx's avatar
    Kayıt Tarihi: 21/Ağustos/2005
    Erkek

    Apple ürünleri birer tasarım harikası ve basitliğe oturtulmuş mükemmel bir sistem oldukları açık.

    Buna rağmen,  basitlik ve app lerin getirdiği anlamda esneklik apple ı çok ileriye götürmez diye düşünüyorum. Android, linux tabanlı bir işletim sistemi. Şimdiden bir konsept arabada ve ünlü bir firmanın kar gözlüğüne entegre edildi. Her platformda çalılabilecek versiyonları üzerine çalışılıyor. Evet iphone güzel, ipod touch mükemmel birer alet ama windowsun linuxun yanında kaldığı gibi kalıcak bence. 

     


    http://yigitdemirag.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    balik_
    balik_'s avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Ocak/2010
    Erkek
    benim izlenimlerime göre iphone 3g s'in dokunmatik ile samsung galaxy fit'in dokunmatik aynı.

    fakat iphone 4'ün dokunmatik çok daha hassas, çok daha akıcı. iphone 4'ün ekran ile galaxy s'in ekran eşit diyebiliriz. yani iphone'un amiral gemisi ile samsungun amiral gemisi arasında ekran kalitesi açısından çok fazla fark olmaz. sonuçta bu ekranları koreli firmalar üretiyorlar. hatta samsung bizzat iphone için ekran üretiyor. sadece ekran değil birçok parçayı da iphone için samsung üretiyor.

    iphone'un kendine has kısıtlamaları var. bluetooth meselesi, dahili hafızanın flash bellek olarak kullanılamaması gibi, itunes'e bağımlı olmak gibi... android telefonların birçoğunun da kısıtlamaları var. bu kısıtlamalar iphone da olduğu gibi daha çok yazılımsal değil donanımsal kısıtlamalar. yani kısıtlayıcı olan android değil, htc ve samsunh gibi donanım üreticileri. mesela htc o sene için gelişmiş denilecek bir telefon üretiyor. dahili hafızayı sadece 512 mb veya en fazla 1 gb koyuyor. sanırım desire modellerinde böyleydi. htc bu gibi saçma şeyleri sürekli yapar. çin malı dandik telefonlarda bile çoğu zaman 8gb, 16gb, 32gb dahili hafıza bulunabiliyor. kısıtlı dahili hafıza konusunda samsung firması da birçok hata yaptı. benim kullandığım galaxy fit çok güzel çok kaliteli bir telefon olmasına rağmen samsung 160mb dahili hafıza koymuş. programların birçoğu sd karta kurulmuyor, bu durumda 20 kadar program kurunca hafıza doluyor. samsungun aklı yeni yeni başına geliyor. dahili hafıza dediğimiz zaman en düşük model android telefonda bile en az 8 gb olması lazım ki isteyen istediği programı yüklesin.

    kısacası hepsinin de iyi yönü de var kötü yönü de var.

    Ben yüzmeyi ördeklerden öğrendim.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    scuderia
    scuderia's avatar
    Kayıt Tarihi: 03/Aralık/2005
    Erkek

    iphone 3g kullanıyorum 2 seneye yakın zamandır hiç değiştirme gibi bi ihtiyacım olmadı apple ve diğer markaların hikayelerine bakınca apple sürekli bi tarz yaratma bir ilk olma peşinde diğer markalarda teknoloji ne tarafa gidiyosa onu takip ediyomuş izlenimi vermekte bana kalırsa...


    l enfer c est les autres Sartre ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    streetw1se
    streetw1se's avatar
    Kayıt Tarihi: 22/Eylül/2007
    Erkek

    whopper bunu yazdı:
    -----------------------------

    streetw1se bunu yazdı:
    -----------------------------

    kullanamıyorum.alışmışım herşeyi sade ve basit. örneğin; bi arkadaşda galaxy s var android en son sürüm var. resimli mesaj atmıs biri. acıyorum mesajı tıklıyorum üstüne görüntü acılmmıyor.farklı kaydediyorum oyle acabiliyorum.android henüz oturmus bir işletim sistemi değil.


    -----------------------------

    MMS üzerinden bu konuyu tartışmak sence de çok saçma değil mi? Telefonlar arası görülen uyumsuzluğu androide yüklemen ayrı bir komik geldi.Bu arada iki sistemi de kullandım ios bana daha karmaşık geliyor.


    -----------------------------

    MMS üzerinden tartışmıyorum zaten android'in basit bir mms'i bile açamadığını söylüyorum ki herkes bilsin.ben bir fotoğrafı açmak için o kadar uğraşıcaksam bunun neresi süper oluyor daha iyi oluyor onu anlamış değlim.android nedir biliyomusun? android symbian'ın gelişmişden başka bişey değil.bazı yerleri iOS'dan çalma :) neden hep apple bişey yaptıktan sonra onun çakmaları çıkıyor? onun benzerleri çıkıyor? apple'ı eleştirdiğim bir konuda var at gözlüğü takmış biri değilim. çok kısıtlandrıyor kendini mesela bunu sevmiyorum.Kendi aksesuarlarını kullandırması çok hoş deği ama iOS bir tarz çunkü heryere herşeye yüklenmiyor içindeki yazılım.

  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whoobay
    whoobay's avatar
    Kayıt Tarihi: 26/Ekim/2003
    Erkek

    Şu mms hala hayatta mı? Türkiye'deki gsm operatörleri 0.5-0.6 mb'den büyük dosya göndermeye izin veriliyor mu?


    Herşey kolaydır, bazen değil işte ∆
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DestinatioN
    DestinatioN's avatar
    Kayıt Tarihi: 09/Mart/2007
    Erkek

    hipokondriyak bunu yazdı:
    -----------------------------

    apple cok guzel cıkıs yakaladı ama 3g ıle 4s arasında hıc bı fark yok 

    bana yok kamerası su kadar arttı vs vs demeyın ekstra bı ozellık kazanmadı 

     

    -----------------------------

    bence biraz saçmalamışsın 4 ile 4s arasındaki gpu farkı bile 7 kat iken 3g ile aynı demen komik geldi

     

    http://www.mobiletisim.com/telefonlar/karsilastirma_bak.asp?kar_id=1294847x32e42a36110827119110


    destination@tahribat.com
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    o6u2
    o6u2's avatar
    Kayıt Tarihi: 04/Ekim/2008
    Erkek

    "androidin menüsü kötü" demek, yalnızca komiktir, onlarca farklı markanın yüzlerce farklı modeli, ayrıca yüzlerce de farklı launcher var, kullanıcı menüsünü de ana ekranını da istediği gibi düzenler.

    android iyidir iphone kötüdür falan gibi bi tartışmaya girmeye şimdi hiç niyetim yok, android fanıyım ama biri bana iphone 4s hediye etse paşa paşa kullanırım, yalnızca söylenen bu sözün komik olduğunu belirtmek istedim.

    biraz bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmayalım.


    http://kocaer.me
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Kayıt Tarihi: 08/Ağustos/2005
    Erkek

    anubisx bunu yazdı:
    -----------------------------

    Apple ürünleri birer tasarım harikası ve basitliğe oturtulmuş mükemmel bir sistem oldukları açık.

    Buna rağmen,  basitlik ve app lerin getirdiği anlamda esneklik apple ı çok ileriye götürmez diye düşünüyorum. Android, linux tabanlı bir işletim sistemi. Şimdiden bir konsept arabada ve ünlü bir firmanın kar gözlüğüne entegre edildi. Her platformda çalılabilecek versiyonları üzerine çalışılıyor. Evet iphone güzel, ipod touch mükemmel birer alet ama windowsun linuxun yanında kaldığı gibi kalıcak bence. 

    -----------------------------

    hocam apple bir uçta ; üretimden kullanıcılara ulaştırmaya kadar (apple retail store) herşey apple'ın.Diğer yanda linux var.Apple'ın yaptığı işi daha mantıklı buluyorum.

    Android iyi işler başaracak.Google bir deha ile özellikle.Fakat google anca olanı geliştirir.Açıkçası google'ın arama motoru bir kaç aracı ve chrome haricinde başlı başına bir yapıtını görmedim.Ki bunu eski bir gogole hayranı olarak söylüyorum.Son zamanlarda büyümeside iyice korkuttu.

    Fakat şöyle bir durum var ;

    apple ; steve jobs sayesinden bşaından beri farklı olma peşindeydi.İlk ekranlı bilgisayar, ilk GUI'li bilgisayar , next step ile ilk günümüzün klasörleme sistemine ait bilgisayar, itunes, online store, ipod, ipad, iphone ; sonra geri mac os lion'a döndüler.

    Çoğunu ilk onlar bulmadıysada aldı geliştirdi, değiştirdi kullandı.Yani xeorx ilk GUI'yi üretti.Yada itunes ve ipod hızla başka şirketlerden alınıp geliştirildi fakat mantıkları katarak, sadelikleri katarak tasarımı güzelleştirerek bunları pazarlarken adım attılar.

    --

    Google youtube'u aldı, andorid'de linux'u kullandı.Kısaca bakarsak ; olan birşeyi alıp geliştirdi.Fakat android in teması ve tasarımını hiç sevmiyorum.Google'ın tasarım problemi var.

Toplam Hit: 5019 Toplam Mesaj: 50