İpucu
-
ZoRKaYa bunu yazdı:
-----------------------------
Ctrl+alt+ yön oklari ekrani döndürür
-----------------------------Bende olmadı :|
bi tane de ben vereyim
nokialarda oluyodu: *#0000# yapınca telefon hakkında bilgiler veriyor
-
mhmmdclk66 bunu yazdı:
-----------------------------ZoRKaYa bunu yazdı:
Ctrl+alt+ yön oklari ekrani döndürür
-----------------------------Bende olmadı :|
bi tane de ben vereyim
nokialarda oluyodu: *#0000# yapınca telefon hakkında bilgiler veriyor
Sadece laptoplarda oluyor olabilir :/ -
affinity bunu yazdı:
-----------------------------Başlat>>>>Çalıştır Tıklıyoruz oraya msconfig Yazıyoruz. Yukarıdan Ön yükleme yerini açıyoruz Gelişmiş seçeneler Diyoruz işlemci sayısı kısmına tik koyup en fazla kaç işlemci varsa onu seçiyoruz.
Rivayete göre Bilgisayarın açılışı hızlanıyor.
doğruluğu yüzde kaç olan bi rivaet acaba uygulamak istedim -
Hala çok kişinin bilmediği, kullanmayi cok sewdigim bir kolaylık
Bir program size mesaj kutusu firlattiginda (dialog değil messagebox apisi ile cikan mesaj kutuları ) ctrl+c ile iceriğini kopyalayabiliyorsunuz
hataları fln google da aramak için faydalı oluyor
-
Doğal
Mutlaka kullanmanızı isterim dışı sert su deydiğinde çok yumuşuyor yapay liflerden çok çok daha etkili.
Duş alırken 2 aydır kullanmaya başladığım ürün kabak lifi ;

-
*2767*3855# bu kod samsung telefonların bazı modellerinde full reset yapar, güvenlik kodu veya sim kilidi varsa sıfırlar (8 tane sıfır), telefonda donma, kasma gibi durumları ordadan kaldırır.
Mesaj 30 Temmuz 2012 (Pazartesi) Saat: 17:10'da HaYLaZzz tarafından düzenlendi. -
Elektrikli ısıtıcı kullananlar için, ani ısıtıcıdan sıcak su aldıktan sonra direk kapattığımızda içerde kireçlenme %70 artar, o yüzden sıcak suyu aldıktan sonra ısıtıcıyı 0'a alıp belli bir süre soğuk su akıtıp suyu öyle kapatmak gerekiyor, böyle yaparsanız kireçlenme olmaz uzun yıllar.