İran, Kandil Dağı"Nı Vuruyor...Helal Olsun..
-
evet arkadaslar yanlıs okumadınız iran kandil dağını bombalıyor..
-------------------------------------------------------------------------
Türkiye’nin Kuzey Irak’a yönelik sınırötesi harekatı tartışılırken, İran ordusunun Kandil Dağı’ndaki PKK kamplarına yönelik top, havan ve füze saldırılarında bulunduğu haber veriliyor.
Terör örgütü PKK'nın çizgisinde yayın yapan bir internet sitesi de gelen haberleri doğruladı ve İran'ın Kandil Dağı'nı iki gündür bombaladığını duyurdu.
Muhafızların topçu ateşinin, "Mengur", "Eliye Reheş", "Dovle Koge", "Gevizi", "Seviseni", "Rehzege", "Mareduvu" bölgelerini dövdüğünü bildiriliyor.
Kandil bölgesini hedef alan ve dün saat 13:30'da başladığı öne sürülen saldırıda yüzlerce katyuşa ve havan topu kullanıldığı öğrenildi. Bölgede İran'a ait savaş uçakları ve helikopterlerde operasyona havadan destek veriyor.
Akşam saatlerinde yoğunlaşan operasyonun gece boyunca devam ettiği, sabah saatlerinde ise kesildiği belirtiliyor.
Türkiye sınırına yaklaşık 100 kilometre mesafede bulunan Kandil Dağı, özellikle PKK’nın lider kadrosuna ev sahipliği yapıyor. Kandil Dağı, İran sınırının sıfır noktasında yer aldığı için, İran ordusu zaman zaman sınırı geçmeden uzun menzilli top ve karadan karaya füzelerle kampları bombalıyor.
Teşekkürler iran.. -
yaw simdi bu kandil dagı ıraktamı
-
ala ala bi pokluk vardır bu işde ama hadi hayırlısı
-
zamanında besliolardı simdi vuruolar
eee cıkar meselesi tabi -
Hacı benim bildiğim İran, götü sıkışmadan Pkk'yı bombalamaz...
-
turkiye iLé ßi i$ yapcaklar galißa ßu amerika'ya ßi darbe icin ama ßiZDé ßu tayyip oLdukdan sonRa oOooOOoOOo aMerikida turkiye her istedigini yapar
-
biz adamlardan resmen tarihli dawetiye istiyoruz , adamlara helal olsun kafaları esince saldırıyorlar böyle dewletin sırtı yere gelmez tıpkı bir zamanlar bizim sırtımızın gelmediği gibi , bu haberi duydumda ayşe tatile çıksın olayı aklıma geldi ahhh ah nerde o eski Yönetim !!
-
bizim sempatimizi kazanmak için yapıyorlar.
-
bence tam zamanıdır hazır iranda başlamışken beraberce kandilk dağı bombalarla dövülmeli gerekirse 1992 deki gibi uranyum kullanılmalıdır..
-
Fistandantilus
_____________________
onlara cok sempati duyacaz buna emin olsunlar
"" kaderde varsa s..... neye yarar üzülmek""((küfür etmedim valla atalatımız söylemiş)) -
bizim sempatimizi kazanmak için yapıyorlar.
--------------------------------------------------------------------
bencede !!
Toplam Hit: 4664 Toplam Mesaj: 39