İran, Kandil Dağı"Nı Vuruyor...Helal Olsun..
-
bnce bu işten iran zararlı cıkar pkk yı wurmak emek amerikayı wurmak demektır cok cabuk celallenio iran
-
saçma sapan konuşma.
bizim de askerimiz vuruluo o zaman biz de vurmayalım
iran ektiini biçio zamanında çok destreklediler iranı şerfsizler -
Kandil dağını vurarak bizi yanlarına çekmek.Zamanı gelince biz size pkk yı bitirmek için yardım ettik dicekler ve bizi zor durumda bırakacaklar...Büyük ihtimalle saflarına almak -
bence çıkacak iran-amerika ki zaten çıkacak savaş bizim iranın yanında olmamız için böle şeyler yapıyor.Adamlar salak zaten böle bi savaş çıktığında sanki amerikayı destekleyecekmişiz gibi...
-
adamlar bize saldırıo pkk (amerika) bizim de pkk ya savunma yapmamız dogal ama irana nooluo hiç durmadık yere pkk ya saldırıokı amerika cezasını weiri yaws bnce
-
bunu bizim tarih hocası sölemişti ama belki bi büyüğe ait bi laftır bilmiyorum
Devletlerin dostu yoktur.Devletlerin çıkarları vardır.
böyle bişi yapıyolarsa elbet yarın birgün amaçları ortaya çıkar -
İran şimdi kaçacak delik arıyor Türkiyeye yalaklanmaya çalışıyor.İran zaten çıkarttı bu pkkyı başımıza kim eğitti silah verdi bunlara.Si*tirsin gitsin yardımı falan lazım değil o köpeklerin.
-
hepiniz yanlış düşünüyosunuz. çıkar mıkar meselesi değil. PKK amerika desteği ile iranın da başına bela olacak. o yüzden vurması şart. iran zaten bizden destek bekleyemez. Beklerse hüsranla karşılaşır. Bi tarafta iran bi tarafta şii iran.. İranı vurma yollarından biri de pkk dır ve kullanılacak 20 milyonluk şii azeri türk nüfusudur. pkk yı neden bitirmiyor şu an amerika? pkk ile iranı da vuracak. İranda pkk nın dier alt grupları da mevcut. Her nasıl afganistanda taliban rejimini özbek komutan dostum çökerttiyse burda da iranı vuracak örgütlerden biri de irandır. iran havadan vurulabilir ama gerilla savaşına iranla girerse bu savaş ne somali yenilgisine benzer ne de vietnama.. Amerikanın sadece deniz piyadeleri var ve hiç bir halt yiyemez karada irana karşı.. Size bill clinton dönemi dışişleri bakanının bir sözünü aktarayım: "amerikan askerinin elinden teknolojiyi alırsanız acaba hangi milletle başedebilir.."
Dediğim gibi ne Türkiye olan ilişkiler ne de başka bişey.. -
pkklıların amacı kurdistan sadece kzuey kurdistan dedikleri tr deil.
kurdistan dedikleri hayal ulke suriye ve iranı da kapasıo -
ya saçmalık yardım falan değil harekatı biz başlattık ama adamlar sanki siz yapamadınız bişe dermiş gibi abartılı saldırı yapıyo gövde gösterisi resmen ama art niyette olmaya bilir
Toplam Hit: 5183 Toplam Mesaj: 39