İran, Kandil Dağı"Nı Vuruyor...Helal Olsun..
-
Lycra pkk adammıda pkk ile vuracak Amerika.Bizimkilerin eli kolu bağlı olmasa iki günde kaldırırlar ortadan pkk falan kalmaz.
-
olm pkk exper eleman. kullanıcak irana karşı. pkk adam mı değil mi bunun tartışmasını mı yapıcan
-
Pkk adammı değilmi tartışmasını yaptığımdan değil.Zaten adam olmadığı ortada da senin söylediğin ihtimalin düşük olduğunu düşünüyorum.Amerikanın pkk yı kullanması sonu olur pkk iki günlük çerezden başka birşey değil.Ayrıca öyle birşey olursa Amerikanın Türkiyeyle tüm ilişkileri tamamen bozulur.
-
Devletlerin dostu yoktur.Devletlerin çıkarları vardır.
demiş bi arkadaş evet bu büük bi söz hocana ait deil -
Devletlerin dostu yoktur.Devletlerin çıkarları vardır.
demiş bi arkadaş evet bu büük bi söz hocana ait deil -
Kavga etmeyin beyler,bekleyin görün,nihayetinde iyi ya da kötü bir şeyler olacak,dileğimiz bizler için iyi olanın olması.İran zamanında bunları besledi,yatklık etti,şimdi de vuruyor,çıkar ilişkisi nihayetinde.
Keser döner sap döner,gün gelir hesap döner.Bu söz durumu bir miktar karşılıyor sanırım. -
Esrardede niye kavga edelim yav enine boyuna tartışıyoruz konuyu :)
-
Ne bilem FireX hoca,nihayetine doğru millet birbirine giriyor,dedim ben önceden erken uyarı sistemi kurayım : )
-
Doğru söylüyorsun hoca iyi etmişsin :)
-
arkadaslar iran kimseye yalanmıyo. arkadasların da dediği gibi sadece türkiye yi istemiyorlar. iran da da istedikleri topraklar var. zaten kaç senedir iran bombalıyor oralar. alakası yok yalanmakla. iranın eli mahkumdur pkk yı vurmaya yoksa orayada sıçramaları an meselesi
Toplam Hit: 4650 Toplam Mesaj: 39