İranda Soluyor Güller
-
"bahman nirumand - iranda soluyor güller. bu kitabı okumanın vakti geldi artık. yasaklı kitaptır ve iranda 1975 dönemide olan olayları anlatmaktadır.
-
down
-
yazık.. İranın da Şeriat düzenini Abd yıkmaya başladı bile yine içlerine girdiler Herkes iranın şeriatinin kötülüğünden bahsediyor Ama ne gariptir ki şikayet edenlerin hiçbiri soysuz köpeklerin yaşadığı İsrail devletinin Şeriat ile yönetildiğinden bahsetmiyor. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama söyleme gereği hissettim.
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
yazık.. İranın da Şeriat düzenini Abd yıkmaya başladı bile yine içlerine girdiler Herkes iranın şeriatinin kötülüğünden bahsediyor Ama ne gariptir ki şikayet edenlerin hiçbiri soysuz köpeklerin yaşadığı İsrail devletinin Şeriat ile yönetildiğinden bahsetmiyor. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama söyleme gereği hissettim.
-----------------------------hacı iranda şeriat diyosunda orayada zorla getirildi bu insanların tüm yaşamı deişti hemde 2 yılda dur wideosu war bulayım editlicem
-
irwa bunu yazdı:
-----------------------------hacı irada şeriat diyosunda orayada zorla getirildi bu insanların tüm yaşamı deişti hemde 2 yılda dur wideosu war bulayım editlicem
-----------------------------Cumhuriyet her zaman en iyisidir :)
-
-----------------------------bizim şeriatçılar bile iranın şeri hukukunun yanlışlığından bahsederken iran şeriatını övmek nedir anlam veremiyorum.bu kadar uç noktalarda kalmak kimsenin yararına değil.yahudilerin hepsi soysuz köpek demek gerçekten çok ağır bir itham.senide aynı Allah yarattı onu da.
-
okumuştum zamanında kadıkoyde kıtabın çakmasını bulmuştm da bıraz abartılmıs gıbı
-
İster iran şeriatı olsun ister yahudi şeriatı olsun insanların zorla yönetilmesi hiçbir şekilde kabul edilemez. İnsan doğası özgür olmak ister her zaman, böyle yönetimler insan doğasına aykırıdır.
-
-
Sene 2010 hala şeriat diyorsunuz :D
-
siyasete girmeyin amk. bir paylaşım yaptık isteyen indirir isteyen indirmez konu zaten download bölümünde. ayrıca iranın amk. size bir şey olmasın.