İranda Soluyor Güller

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    "bahman nirumand - iranda soluyor güller. bu kitabı okumanın vakti geldi artık. yasaklı kitaptır ve iranda 1975 dönemide olan olayları anlatmaktadır.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kafkavari
    kafkavari's avatar
    Erkek

down

Mesele, Türkiye'nin şeftali yerine, motor üretmek istemesiydi. N. Erbakan
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

yazık.. İranın da Şeriat düzenini Abd yıkmaya başladı bile yine içlerine girdiler Herkes iranın şeriatinin kötülüğünden bahsediyor Ama ne gariptir ki şikayet edenlerin hiçbiri soysuz köpeklerin yaşadığı İsrail devletinin Şeriat ile yönetildiğinden bahsetmiyor. Buraya  nerden geldim bilmiyorum ama söyleme gereği hissettim. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ANNE
    irwa
    irwa's avatar
    Dişi

BosphorusPasha bunu yazdı:
    -----------------------------

yazık.. İranın da Şeriat düzenini Abd yıkmaya başladı bile yine içlerine girdiler Herkes iranın şeriatinin kötülüğünden bahsediyor Ama ne gariptir ki şikayet edenlerin hiçbiri soysuz köpeklerin yaşadığı İsrail devletinin Şeriat ile yönetildiğinden bahsetmiyor. Buraya  nerden geldim bilmiyorum ama söyleme gereği hissettim. 

hacı iranda şeriat diyosunda orayada zorla getirildi bu insanların tüm yaşamı deişti hemde 2 yılda dur wideosu war bulayım editlicem 

edit : http://tinypic.com/r/2uhmt5s/7

dewdim dewrildim geldim
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

irwa bunu yazdı:

hacı irada şeriat diyosunda orayada zorla getirildi bu insanların tüm yaşamı deişti hemde 2 yılda dur wideosu war bulayım editlicem 

Cumhuriyet her zaman en iyisidir :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gfb_soldier
    gfb_soldier's avatar
    Erkek

bizim şeriatçılar bile iranın şeri hukukunun yanlışlığından bahsederken iran şeriatını övmek nedir anlam veremiyorum.bu kadar uç noktalarda kalmak kimsenin yararına değil.yahudilerin hepsi soysuz köpek demek gerçekten çok ağır bir itham.senide aynı Allah yarattı onu da.

http://twitter.com/#!/yasiinergul
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafa58
    mustafa58's avatar
    Erkek

okumuştum zamanında kadıkoyde kıtabın çakmasını bulmuştm da bıraz abartılmıs gıbı

...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    aluine
    aluine's avatar
    Erkek

İster iran şeriatı olsun ister yahudi şeriatı olsun insanların zorla yönetilmesi hiçbir şekilde kabul edilemez. İnsan doğası özgür olmak ister her zaman, böyle yönetimler insan doğasına aykırıdır.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pisibaliqi
    Pisibaliqi's avatar
    Erkek
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

Sene 2010 hala şeriat diyorsunuz :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

siyasete girmeyin amk. bir paylaşım yaptık isteyen indirir isteyen indirmez konu zaten download bölümünde. ayrıca iranın amk. size bir şey olmasın.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
Toplam Hit: 3631 Toplam Mesaj: 22