İranda Soluyor Güller
-
IRET bunu yazdı:
-----------------------------
siyasete girmeyin amk. bir paylaşım yaptık isteyen indirir isteyen indirmez konu zaten download bölümünde. ayrıca iranın amk. size bir şey olmasın.
-----------------------------yaşa var ol :D
-
gfb_soldier bunu yazdı:
BosphorusPasha bunu yazdı:
yazık.. İranın da Şeriat düzenini Abd yıkmaya başladı bile yine içlerine girdiler Herkes iranın şeriatinin kötülüğünden bahsediyor Ama ne gariptir ki şikayet edenlerin hiçbiri soysuz köpeklerin yaşadığı İsrail devletinin Şeriat ile yönetildiğinden bahsetmiyor. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama söyleme gereği hissettim.
-----------------------------bizim şeriatçılar bile iranın şeri hukukunun yanlışlığından bahsederken iran şeriatını övmek nedir anlam veremiyorum.bu kadar uç noktalarda kalmak kimsenin yararına değil.yahudilerin hepsi soysuz köpek demek gerçekten çok ağır bir itham.senide aynı Allah yarattı onu da.
-----------------------------bizim şerocuların iranın şeriatine laf attıkları yok. bizim şeriatçiler İranın İslam dininı keyiflerine göre düzenlemelerine laf atıyorlar. Örnek verecek olursak; Gecelik nikah. Ben hem iranın şeriatı süperdir bir numaradır demedim iranda şeriat güzel işliyorda demedim şeriat iranı güzelleştiriyorda demedim. Ben dedim ki İranda şeriat var İsrail denen ülkede de var ama Her göz İsrail i değil de İranı Görüyor Dedim. Ve iranın şeriat ile yönetilmesine dış toplumun acayip bi tepkisi var demeye çalıştım Neden bu dış toplum israilin şeriatine göz yumuyor? Neden anlayamıyorum neden? Halbuki iranın şeriati bak ne güzel gecelik nikah Gece yat sabaha boşan oh mis Gel israile bak Evlendinmi daha kurtuluşun yok ölene kadar aynı karı Yüksek mertebe din adamları tarafından evlendiriliyorlar ve acayip sorguları oluyor.ç bak ne kadar zor. Neden Bu durumda bile herkesin gözüne İranın Şeriati bakmakta? Olay din devlet meselesi değil yanlış anlamayın. Sadece neden meselesi. "Neden"
Bu arada ben yahudileri birazda olsa tanırım Tanıdığımız var baya Hatta birçok kez aynı masada iftar bile açtık saygıdan davetimize geldiler kırmadılar iyi insanlar Özellikle dinlerine acayip bağlılar Ve dünyaya bir nevi egemen olmalarındaki asıl sebeğte bu. ;Adamlar yatarken kalkarken işe giderken yemek yerken şükür ediyorlar ve birbirlerine sımsıkı bağlılar. Neyse şimdi konuyu sağıttırnayayım. Son cümlene geleyim, Benide allah yarattı, onuda. Şeytanıda Alah yarattı İnsanıda.
-
mümkünse beni yanlış anlamayın Ben şeriati falan savunmuyorum. Sadece neden İslam şeriati herkesin gözüne batıyor hoşgörülü olmasına karşın neden?
-
XpertVision bunu yazdı:
Sene 2010 hala şeriat diyorsunuz :D
-----------------------------eminim iran'da da zamanında "20. yydayız ne şeriatı" demişlerdir
-
mümkünse beni yanlış anlamayın Ben şeriati falan savunmuyorum. Sadece neden İslam şeriati herkesin gözüne batıyor hoşgörülü olmasına karşın neden?
-----------------------------çünkü yahudi şeriatı laik türkiye cumhuriyetini tehdit etmiyor.islam şeriatı tehdit ediyor.bu kadar basit kardeşim.
-
yaşam şeklim yüzünden kapıma gelen adamı polis de olsa asker de olsa imam da olsa parçalar gömerim. bu kadar.
-
irwa bunu yazdı:
yazık.. İranın da Şeriat düzenini Abd yıkmaya başladı bile yine içlerine girdiler Herkes iranın şeriatinin kötülüğünden bahsediyor Ama ne gariptir ki şikayet edenlerin hiçbiri soysuz köpeklerin yaşadığı İsrail devletinin Şeriat ile yönetildiğinden bahsetmiyor. Buraya nerden geldim bilmiyorum ama söyleme gereği hissettim.
-----------------------------hacı iranda şeriat diyosunda orayada zorla getirildi bu insanların tüm yaşamı deişti hemde 2 yılda dur wideosu war bulayım editlicem
edit : http://tinypic.com/r/2uhmt5s/7
-----------------------------Persepolis süper bir animasyondur izlemeyenlere tavsiye ederim.
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------çünkü yahudi şeriatı laik türkiye cumhuriyetini tehdit etmiyor.islam şeriatı tehdit ediyor.bu kadar basit kardeşim.
-----------------------------:)...
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------helal
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------Enteresan bir bakış açısı; yahudi şeriatı olmasaydı vaadedilen topraklar için savaşan bir yahudi ulusu ve yahudi din devleti olur muydu? Bu devlet ABD lobileri aracılığıyla desteklediği kişileri iktidara taşıyıp ülkenin yer altı ve yer üstü kaynaklarını sömürürken ülkede yönetimi din eksenine kaydırıp ülkeyi etnik bölünme içine çeker miydi? Birbirine bağlı konular bir ülke inançla yönetiliyorsa ipi başkalarının elindedir, zaten yahudi devletinin ipi de 18 büyük ailenin elinde değil mi? İnançla yönetilen ülkeler ülke değildir vatandaşları da vatandaş değil köledir.Nasıl yaşayacağına başkası karar veriyorsa nerede kaldı özgür irade... hiç yaşama daha iyi.