İranda Soluyor Güller
-
gfb_soldier bunu yazdı:
-----------------------------
BosphorusPasha bunu yazdı:
-----------------------------
mümkünse beni yanlış anlamayın Ben şeriati falan savunmuyorum. Sadece neden İslam şeriati herkesin gözüne batıyor hoşgörülü olmasına karşın neden?
-----------------------------çünkü yahudi şeriatı laik türkiye cumhuriyetini tehdit etmiyor.islam şeriatı tehdit ediyor.bu kadar basit kardeşim.
-----------------------------"yahudi şeriatı" ndan kastın İsrail'in ta kendisiyse, Türkiye'nin o akdar meselesi derdi tasası arasında İsrail'den daha büyük bir tehdit göremiyorum ben. Sınır komşumuz olmamaları bize tehdit oluşturmadıkları anlamına gelmiyor.. Komşu ülkelerimiz İran-Irak ya da içerideki pkk vs gibi örgütlerden korkmak yerine (ki pkk yı da detekleyenelrin kim olduğunu bildiğimize göre) İran'dan değil İsrail'den ve bizim devlet büyüğü dediğimiz kuklalarından korkmak lazım.. Bu adamlar aa Filistin in toprağı çok verimli diye oraya girmemişler, kitapalrınd yazan kayıtsız şartsız iinandıkları bahşedilmiş toprakları almak için uğraşıyorlar.. Bi yerinden başlamışlar Türkiye'nin de doğusu kafalarında ki haritada olduğuna göre, belki bugünd eğil, yarın deil, seneye değil, 15 sene sonra değili, ama elbet gelecekler bizim kapımızada.. Şu anda kapımızda durup bize tehdit görünenlerde onların kuklası, ama elbet kendileride gelecekler.
"şeriat" mevzusuna gelecek olursaki gelmesek dah aiyi hatta kendiside gelmesin :) :)"yahudi şeriat"ından kastın benim anladığımdan farklı birşeyse affola :)