folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Irkçıların Beyni Farklı Çalışıyor - Bilimsel Araştırma

Irkçıların Beyni Farklı Çalışıyor - Bilimsel Araştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

sadece merakımdan soruyorum tahribatta türk ırkçılığına izin veriliyorsa diğer ırkların ırkçılığına izin veriliyor mu ? ne bilim kürt ırkçılığı, beyaz ırkçılığı, fars ırkçılığı, arap ırkçılığı gibi

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:
    -----------------------------

sadece merakımdan soruyorum tahribatta türk ırkçılığına izin veriliyorsa diğer ırkların ırkçılığına izin veriliyor mu ? ne bilim kürt ırkçılığı, beyaz ırkçılığı, fars ırkçılığı, arap ırkçılığı gibi

Hacı bizim ki, işin ironi kısmı, bazı embesiller, anayasal tanımlamadan aldığımz güç ile hayatımıza yansıttığımız, türk milliyetçiliği kavramını,

Kişisel gerzekliklerinden ötürü faşistlik ile damgaladıkları için, ve bunu defalarca izah ettiğimiz halde anlamamak adına takla attıkları için,

Artık bizde o gerzekleri iplemediğimiz için diyoruz,

EVET IRKÇIYIZ...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

onların anlamamaktaki ısrarı moron yada idiot olduklarından değil, onların anlamamaktaki ısrarı farklı amaçlar üstleniyor bence milliyetçiliği ırkçılığa dönüştürenler o anlamamakta ısrar edenlerin ekmeklerne yağ sürüyor

yukarıda bir arkadaş demiş başkaların acılarından banane diye sana burdan bsg der ve kızılayın sayfasına yönlendiriyorum

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

YesMilord bunu yazdı:

Irkçılıktan ne anladıgınızı çok merak ediyorum açıkçası. Tamam ben de Türk'üm, tabii ki de ülkemi seviyorum onunla gurur duyuyorum onun için çalışmak istiyorum. Ama bu dünyada başka insanların oldugunu ve onların da insan oldugu gercegini degiştirmez. O kadar tarihimizle ovunuruz ama ama vaktinde atalarımızın tüm dünyaya yüzyıllar boyunca insan hakları dersi verdigini unutuyorsunuz galiba. Irkçılık; amerika da bir dönem zencilere yapılan ve parayla bile onlara birsey satmayacak kadar nefret eden zihniyettir, aynı zamanda nazi almanyasının nöbete tutulmus gibi milyonlarca cocuk ve genc kızı gaz odalarında katletmesidir, ırkçılık amerikada yerlilere yapılandır... Bundan hala gurur duymanızı anlamıyorum...

sonuna kadar katılıyorum hocam

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

onların anlamamaktaki ısrarı moron yada idiot olduklarından değil, onların anlamamaktaki ısrarı farklı amaçlar üstleniyor bence milliyetçiliği ırkçılığa dönüştürenler o anlamamakta ısrar edenlerin ekmeklerne yağ sürüyor

yukarıda bir arkadaş demiş başkaların acılarından banane diye sana burdan bsg der ve kızılayın sayfasına yönlendiriyorum

Türk Milliyetçiliğini ırkçılığa dönüştüren bizzati komunist ve sosyalistim diye gezinen embesillerdir. her gördüğü milliyetçi ve ülkücüye faşist ırkçı damgasını yapıştıranlardır. 14 senelik bir kız arkadasım var (normal arkadas, sevgılı değil) gecenlerde tesaduf bunun TKP uye kartını gordum.

- sen TKP ye mı uyesin kız ?

- he kanka geçen ay uye oldum, peki sen ?

- ben milliyetçiyim kanka.

- faşistsin yani ?

- ne alakası var milliyetçiyim.

- tamam işte milliyetçi yada ülkücü faşist demektir.

adamlardaki mentalite bu. dahada kimse gelip bana lagaluga yapmasın.

evet ben bir Irkçıyım.

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    attackatak
    attackatak's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Irkçılarda beyin var mıymış yaa. Allah Allah!

bir devşirmeden de bu beklenirdi =)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaLFDeviL
    HaLFDeviL's avatar
    Erkek

diamonique bunu yazdı:

Irkçılarda beyin var mıymış yaa. Allah Allah!

bende sendeki beyni merak ediyorum doğrusu ..

"elma seni sevmiyorsa, senin elmayı sevmenin elma için bir anlamı olmaz ki"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

Türk Milliyetçiliğini ırkçılığa dönüştüren bizzati komunist ve sosyalistim diye gezinen embesillerdir. her gördüğü milliyetçi ve ülkücüye faşist ırkçı damgasını yapıştıranlardır. 14 senelik bir kız arkadasım var (normal arkadas, sevgılı değil) gecenlerde tesaduf bunun TKP uye kartını gordum.

- sen TKP ye mı uyesin kız ?

- he kanka geçen ay uye oldum, peki sen ?

- ben milliyetçiyim kanka.

- faşistsin yani ?

- ne alakası var milliyetçiyim.

- tamam işte milliyetçi yada ülkücü faşist demektir.

adamlardaki mentalite bu. dahada kimse gelip bana lagaluga yapmasın.

evet ben bir Irkçıyım.

ok takıl

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek

Gücünü yansıttığın sürece her şeysin.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

faşistler kendine güvenen ,tutkulu insanlardır bu yüzdendirki diğer insanlardan farklı olur davranışları...

benimde ırkçılığa yatkınlığım var ama islamiiyet bunu engellediği i.çin kendimi frenliyorum...

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
Toplam Hit: 5503 Toplam Mesaj: 39