folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilim Teknik Teknoloji
linefolder Irkçıların Beyni Farklı Çalışıyor - Bilimsel Araştırma

Irkçıların Beyni Farklı Çalışıyor - Bilimsel Araştırma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Irkçıların beyni farklı çalışıyor

Irkçı duyguları ağır basan kişiler farklı renk veya giyimdeki kişilerin acılarıyla empati kuramıyor.

detaylar: http://www.ntvmsnbc.com/id/25100395/

.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

İtalya'da yapılan bir araştırma, ırkçıların beyninin farklı bir şekilde çalıştığını ve diğer etnik grupların fiziksel acıları karşısında duyarsız kaldığını ortaya koydu.

Irkçıysam tabi ki diğer etnik grupların acıları umrumda olmayacak. Ne saçma bişey

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:
    -----------------------------

Irkçıysam tabi ki diğer etnik grupların acıları umrumda olmayacak. Ne saçma bişey

İroni :P

.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

Z-CHAN bunu yazdı:

WALLACEs bunu yazdı:

İroni :P

Bu beynimin farklı çalıştığı anlamına gelmez. Sadece düşünce ürünü

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSPPSS
    SSPPSS's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

İtalya'da yapılan bir araştırma, ırkçıların beyninin farklı bir şekilde çalıştığını ve diğer etnik grupların fiziksel acıları karşısında duyarsız kaldığını ortaya koydu.

katılıyorum vede ırkçılık rulz

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

Irkçılıktan ne anladıgınızı çok merak ediyorum açıkçası. Tamam ben de Türk'üm, tabii ki de ülkemi seviyorum onunla gurur duyuyorum onun için çalışmak istiyorum. Ama bu dünyada başka insanların oldugunu ve onların da insan oldugu gercegini degiştirmez. O kadar tarihimizle ovunuruz ama ama vaktinde atalarımızın tüm dünyaya yüzyıllar boyunca insan hakları dersi verdigini unutuyorsunuz galiba. Irkçılık; amerika da bir dönem zencilere yapılan ve parayla bile onlara birsey satmayacak kadar nefret eden zihniyettir, aynı zamanda nazi almanyasının nöbete tutulmus gibi milyonlarca cocuk ve genc kızı gaz odalarında katletmesidir, ırkçılık amerikada yerlilere yapılandır... Bundan hala gurur duymanızı anlamıyorum...

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WALLACEs
    WALLACEs's avatar
    Erkek

YesMilord umarım benim yazdığım mesajdan böyle bişey çıkartmamışsındır. Zaten benim dinim ırkçılığı tamamen yasaklıyor sadece farzı misal olarak yazdım onları ki mantıklı şekli o. Ülkeni, vatanını, Türklüğünü sevmen seni ırkçı yapmaz, bu durum tamamen ırkçılığın dışındadır.

Sadece lalada ırkçı olduğunu belirtmiş onun beynide farklı çalışıyo olamaz ama sanki tbt hesabına biri girip imzasını değiştirmiş gibi eğer kendi yazdıysa bu habere inanasım geldi.

TBT'ye Mescit istiyoruz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YesMilord
    YesMilord's avatar
    Erkek

WALLACEs bunu yazdı:

YesMilord umarım benim yazdığım mesajdan böyle bişey çıkartmamışsındır. Zaten benim dinim ırkçılığı tamamen yasaklıyor sadece farzı misal olarak yazdım onları ki mantıklı şekli o. Ülkeni, vatanını, Türklüğünü sevmen seni ırkçı yapmaz, bu durum tamamen ırkçılığın dışındadır.

Sadece lalada ırkçı olduğunu belirtmiş onun beynide farklı çalışıyo olamaz ama sanki tbt hesabına biri girip imzasını değiştirmiş gibi eğer kendi yazdıysa bu habere inanasım geldi.

Yok hayır, ben de zaten belirttim, ülkem le milletimle gurur duyuyorum bende, ama bahsedilen ırkçılık koyu yazdıgım ırkçılık.. O yüzden yazma ihtiyacı hissettim

I don't wanna be an angel, I just wanna be God.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

herkese kucak acıp herkesin kucagına oturmaktansa asıtığım astık kestiğim kestik kalan sağlar bizimdir diyen bir ırkçı olmayı yeğlerim.

ırkçılarda beyin varmıymış diyen adamada sadece gülüyorum. en azından ütopyalar peşinde koşmayacak kadar aklı başında insanlarız (=

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YaSevYaTerkEt
    YaSevYaTerkEt's avatar
    Erkek

Irkçıyız, Mutluyuz...

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Klasik zıçan polemik konuları vol.928793497123412397841235...

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 5779 Toplam Mesaj: 39