İrtica
-
www.irtica.org
Çok şey yazmıcam,sadece siteye bir göz atın yeter!
Hiç bir şekilde propaganda hissi yoktur,düşüncem yoktur.
Bu mübarek gecede,güzel dinimizi kimler,nerelerde,ne konularda,nasıl istismar ediyor hepinizin bizzat okuyarak,araştırarak bilmesini istedim.
Konuda hiç bir sapma olmasın lütfen,fikirlerinizi sadece kendi doğrunuzu izah edermiş gibi belirtiniz-size göre yanlış olana saldırarak değil...
-
değişik düşünce kalıplarına inanan...değişik insanlar.
-
-
Sİte herşeyi gerçekden araştırarak sunuyor,bu konuda şüpheniz olmasın.Belgeler ve alıntılarla desem yeridir.
Acıyorum Atatürk'ün yerine Sütçü İmamı 'Kurtuluş Savaşı Kahramanı' ve 'Önderi' yaptıkları ve yaptıklarına inandıkları için... -
şimdi portakal orda kal demek istiyorum. sütçü imam maraşdaki direnişin başlamasındaki kıvılcım olmuştur.
maraşın "kahraman" olmasında rolü budur. kendisi bu kahramanlığı yapmıştır, ama bir imamdır ve askeri eğitim,bilgisi olmayan bir imamın ordu yönetmesi düşünülemez. ancak sen bu adamı aşağılar gibi yorum yazarsan,kafasında örümcek gezen irticacı! yobazlardan farkın kalmaz.
kahramanlarımıza bu mübarek gecede olsun saygı gösterin
-
yalaşık bir senedir bu siteye girerim okurumgerçekten kalitelidoğruların yazıldğı bir sitedir
peygamber efendimizin sözünü yazan arkadaşa şunu diyorum bu adamlar biliyorlar biliyorlar yobazında gerçek dindarında kim olduğunu çokiyi biliyorlar ve sitede asla dine yönetlik bi karalama yok yalnızca gerçekler yazılmakta zaten gündemden başlıklar paylaşılmaktadır bu admaların bildikleri bir şey daha var o da fetoşun gerçekten örümcek kafalı olduğu -
amele_2 bunu yazdı:
-----------------------------şimdi portakal orda kal demek istiyorum. sütçü imam maraşdaki direnişin başlamasındaki kıvılcım olmuştur.
maraşın "kahraman" olmasında rolü budur. kendisi bu kahramanlığı yapmıştır, ama bir imamdır ve askeri eğitim,bilgisi olmayan bir imamın ordu yönetmesi düşünülemez. ancak sen bu adamı aşağılar gibi yorum yazarsan,kafasında örümcek gezen irticacı! yobazlardan farkın kalmaz.
kahramanlarımıza bu mübarek gecede olsun saygı gösterin
-----------------------------
Ben Sütçü imamla Atatürk'ü bir tutanlara kızarım-hatta Nuray Bezirgan gibileri derki Sütçü İmam asıl Kurtuluş önderidir.
Sütçü imam hakkında doğru bilinen yanlışlarıda söyleyeyim madem; Sütçü imam,bir kadını taciz eden fransızı değil-bir ermeniyi vurmuştur. Ve,Maraş'ta düşmana ilk saldıran Sütçü İmam değil,Çakmakçı Saittir.Sait,yumruklarıyla bir fransızı değil-bir İngilizi öldürmüştür.Nene hatun-Onbaşı Seyit-Sütçü İmam-Hasan Tahsin hepsi bizim kahramanımız,ama yanlış bilgiyle,tıpkı Çanakkale'de kazanan askerler değil,düşmana gözüken evliyalardır gibi hurefelerle kahraman olmadılar,canla başla oldular...
Sen ya beni anlamadın,ya ben tam anlatamadım :)
Arkadaşın İngilteresi! -
aşşagı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
-
bu arada "sütçü imam" imam deil adı imammış televizonda şu çılgın türklerin yazarı Turgut Özakman söledi die hatırlıyorum
-
evet eleman dogru söylüyor.. imam kendi ismidir..
-
irtica demişken m.akifin hoş bir beyiti geldi aklıma: ..zalimin hasmıyım amma severim mazlumu, irticanın şu sizin lehçede ma'nası bu mu?..