İrtica

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

kuytul bunu yazdı:
    -----------------------------
    Bu ülkede en büyük tehlike irtica diye dayatıldı hep bize. Sıkışınca, milliyetçi duygular kabarınca ise "dış güçler"e bağlandı her şey. O bile daha iyiydi. Şu anda herkes birbirinden paranoyak. Aklı selim düşünenlerden eylesin bizi rabbim. 

Şimdi hoca dogruya dogru konusalım irtica tehlikasi bittimi ? Mustafa Kemal ATATÜRK'ün oldugu zamanlar bile bu tehlike hep vardı ve hala devam etmekte.Yanlızca rüzgarın estigi yöne dogru yelken açmakta.Bakıyor rüzgar sert saklanıyor bir kuytuya bakıyor rüzgar yok tam yol ilerlemeye bile devam ediyor.Bu ülke kurulurken bile ilk yılarda mecliste gericiligi açık açık savunan insanlar vardı.Bu bir dayatma degil apacık bir gercektir.Sadece zaman ve şartlar bize bundan yavaş yavaş kurtulma imkanını vericektir.O imkanıda onu kullanmasını bilenler tarafından dogru bir şekilde icraa edicektir.Aksi halde hemen biticek hemen kurtulunucak diye bir şey söz konusu zaten olamaz.Zaman zaman dile getirikmesi gereken bir konu bunu dayatma olarak görmemek gerek.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Tunahanx bunu yazdı:
    RevengeX bunu yazdı:

Tunahanx bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

C_e_Z_a 

Konu dışında başka bir şey sorucam.İzmirim havasından mı suyundan mı nedir ? Bilinçli adamlar neden burdan çıkar.

çünkü orası hocam sebateistlerin merkezi nerde din düşmanı var orda toplanmış işte!

Laik oLmak din düşmanLığıysa senin din(!)inin düşmanıyım ha birde Tayyoş'un dediği gibi Gavur izmir..
    Gavur İzmir'Liyim haLim bambaşka :)

hyr laik olmak din düşmanı lomak değil ama senin gibi ler laikliği din düşmanlığı yapmış ne diyeyim ha bi kıyaslama yapacak olursak senin gibileri fetodan daha çook severim gerisni sen anla..

Ben LaikLik din düşmanLığıdır demiyorm eğer LaikLik din düşmanLığıysa bende senin din(!)inin düşmanıyım diyorum ikisi arasında çok fark var tabi kestirememeni hoş karşıLıyorum :)
    Ha bide bende fetoyu senin gibiLerden çok severim diycem ama ikiside aynı kapıya çıkıyo nasıL oLsa..

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Tunahanx bunu yazdı:
    bak arkadaşım dediğimi adam gibi oku..sadece din düşmanları orda toplanmış dedim..hepsi gavurdur demedim..

İlk önce uslubunuzu düzeltin.Kimseye adam gibi su gibi okuyun diyemezsiniz.Bu bir hakarettir.Sanada bu hakkı kimse vermez.Şimdi dedigin seyi herkese gavur diyorsun diye anlamdıgım gibi bunda zaten böyle demişsin diye de belirtmemeişim.Yazdıgın okundugu vakit böyle anlasılıyorsa bu senin yanlıs yazımındır.Dzüeltirsin kusurabakmayın yanlıs yazmısım dersin bunu anlatmaya calsıoyrum dersin olur biter.Burada ki bir çok kişiyle olan ilişkimiz sadece formlardan ibaret oldugu için seninle arkadaş degiliz.Bu yüzden bana arkadasım dostum ahbabım diye hitap etmeni istemiyorum.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    elevator
    elevator's avatar
    Erkek

izmir izmir güzel izmir.

yunanlıların denize döküldüğü şehir. gavur izmir deyimini ne yaptıta aldı bilmiyorum.

bu ülkede irticai faliyetler hiç bir zaman bitmez.

nekadar anlatırsan anlat,anlattıkların karşındakinin anladığı kadardır... VAR OLDUĞUM İÇİN DÜŞÜNÜYORUM ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    allahım sen beni karşımdaki kafirden değil yanımdaki münafıktan koru.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
Toplam Hit: 3611 Toplam Mesaj: 26