İrtica

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fastottoman
    fastottoman's avatar
    Erkek
    Gizli İslamlaşma...

böyle bi resmin üstüne gizli islamlaşma yazan zihniyeti okumam...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    musty28
    musty28's avatar
    Erkek

sitenin amacı başka.Bu tür şeyler bize zarar dan başka bişey getirmez. Telefon konuşmaları dinlenen kişiler geliyor aklıma, bi kaçı arasında geçen konuşmada mutlaka irtica söylentileri başlatalım,irtica mektupları yollayalım gibi sözler geçiyor. amaç insanları birbirinden uzaklaştırmak ayrım yapmak.

Bu arada geçende tv de izliyorum yahudiler Atatürk havaalanında ayin yapmışlar. Eğer orada yahudiler değilde iki müslüman namaz kılsaydı kıyamet kopardı.

Ses Etme Hallederiz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lifeless
    lifeless's avatar
    Erkek
    insanların aklını karışrtıran bir site daha....

Kör cehalet çirkefleştirir insanları, Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek bir cevabım var Lakin bir lafa bakarım laf mı diye Bir de söyleyene bakarım adam mı diye.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    musty28 bunu yazdı:
    -----------------------------

sitenin amacı başka.Bu tür şeyler bize zarar dan başka bişey getirmez. Telefon konuşmaları dinlenen kişiler geliyor aklıma, bi kaçı arasında geçen konuşmada mutlaka irtica söylentileri başlatalım,irtica mektupları yollayalım gibi sözler geçiyor. amaç insanları birbirinden uzaklaştırmak ayrım yapmak.

Bu arada geçende tv de izliyorum yahudiler Atatürk havaalanında ayin yapmışlar. Eğer orada yahudiler değilde iki müslüman namaz kılsaydı kıyamet kopardı.

neden biliyo musun ?

Çünkü,yıllardır artık şu düşünce var akıllarda.Yasak olmasına rağmen,kamu kurumlarında belirli bir giysi ve düzen standardı olmasına rağmen-dinle alakası olmayanlar o tip işleri 'İnadına' yaptılar.Bilerek,isteyerek,provakasyon amacı güderek yaptılar halkı arasında kızıştırmak için.

Şimdi ne kadar sade bir müslümüman olup dini görevlerini yerine getirsende (ki şahsi görüşüm,müslüman ibadetini şova çevirmemeli) senin doğru olan birşeyi yapman-tıpkı ilkinde anlattığım sebeplerden dolayı yanlış olarak yansır.

Bu ülkede yüzyılın bir önderi geldi geçti-ama zihniyeti bakidir herkes biliyor.Sırf o önderin yaptıklarını,zihniyetini çürütmek için akla hayale gelmeyen icraatları yapanlarda bakidir onuda biliyoruz.Yani zıt kutuplaşma her zaman var olacaktır.

Ne zaman Atatürk Havaalanında ibadet yapmak kıyameti koparmaz onu biliyormusu ?

- Kendi içimizdeki yobazları,simsarları temizlediğimiz zaman. :)

Makaleyaz.Net - Türkiye'nin Makale Alım-Satım Platformu
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

C_e_Z_a 

Konu dışında başka bir şey sorucam.İzmirim havasından mı suyundan mı nedir ? Bilinçli adamlar neden burdan çıkar.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Tunahanx bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

C_e_Z_a 

Konu dışında başka bir şey sorucam.İzmirim havasından mı suyundan mı nedir ? Bilinçli adamlar neden burdan çıkar.

çünkü orası hocam sebateistlerin merkezi nerde din düşmanı var orda toplanmış işte!

Ben olumlu anlamda söylemiştim şimdi bendemi sebetaistci oldum.Yapmayın,bir önceki yorumunda genelleme yapıyorlar ediyorlar demişsin ama şimdi sen burda bir genelleme yapıyorsun.Tüm şehirin üstü bir kalemde çizilemez.Hem ön yargıdan bahsediyorsun hemde ön yargıyı kendiniz yapıyorsunuz.Bunlara biraz dikkat edin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RevengeX
    RevengeX's avatar
    Erkek

Tunahanx bunu yazdı:
    BAAL bunu yazdı:

C_e_Z_a 

çünkü orası hocam sebateistlerin merkezi nerde din düşmanı var orda toplanmış işte!

Laik oLmak din düşmanLığıysa senin din(!)inin düşmanıyım ha birde Tayyoş'un dediği gibi Gavur izmir..
    Gavur İzmir'Liyim haLim bambaşka :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    Bu ülkede en büyük tehlike irtica diye dayatıldı hep bize. Sıkışınca, milliyetçi duygular kabarınca ise "dış güçler"e bağlandı her şey. O bile daha iyiydi. Şu anda herkes birbirinden paranoyak. Aklı selim düşünenlerden eylesin bizi rabbim. 

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek
    BAAL bunu yazdı:

C_e_Z_a 

havasını suyunu bilmem ama,sanırım bir hükümet 6 yıl boyunca senin şehrini tıpkı düşman saflarından alıp fethedecekmiş gibi sana davranıyor,seni dinsiz-gevur görüyorsa... ve milli mücadelenin son adımı burada bu körfezde atılmışsa,bir ulusun tüm kiri,cahilliği,bağlanmış basireti buradan bu denizlere dökülüyorsa-haliyle bilinçlenmek ve Atatürk'e 'Gerçek' manada sahip çıkmak gayet doğal geliyor insana hocam :) 20 yıldır izmir'deyim.

aslen çorumlu olsamda,izmirliyim diyebiliyorum!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    C_e_Z_a
    C_e_Z_a's avatar
    Erkek

Tunahanx,

Yazdığını iyi okuyorum.Tüm din düşmanları burda toplanmış diyorsun :)

Yazıklar olsun,daha ne diyeyim.

3,5 milyonun yarısı dinsiz,yarısı sebaist,yarısı ataist,yarısı satanist-10 kişi var onlarda müslüman onlarda sizin tayfa :)

Yazıklar olsun lan size,yazıklar olsun!

Toplam Hit: 3603 Toplam Mesaj: 26